Призив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kalo
Контакти:

Призив

Мнениеот kalo » 18 фев 2009 10:07

На старта на пролетния дял призовавам всички футболни фенове:СПРЕТЕ ДА ХОДИТЕ НА МАЧОВЕ на тези измислени отбори с измислени президенти и корумпирани деятели! По-добре през почивните дни си гледайте любимите отбори от чужбина по телевизийте и се радвайте на красив и истински футбол!Нека най-накрая тези футболни президенти-престъпници/Батков,Ганчев,Томов,Динев,Стефанов,Гигов,Митьо селския,Топалова,Събев и т.н.разберат,че така не бива да се продължава!
Футбола в България е под всякаква критика,националния отбор безобразно слаб,а те си връткат далаверите и печелят за сметка на истинската и честна игра!
Който желае нека ме последва НЯМА ДА СТЪПЯ НА МАЧ докато не видя някаква промяна,в момента само се заблуждаваме,че гледаме любимата игра в изпълнение на нашите любимци и се дразниме по форумите кой по-велик,а футбола ни загива! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Re: Призив

Мнениеот iskren » 18 фев 2009 14:53

kalo написа:На старта на пролетния дял призовавам всички футболни фенове:СПРЕТЕ ДА ХОДИТЕ НА МАЧОВЕ на тези измислени отбори с измислени президенти и корумпирани деятели! По-добре през почивните дни си гледайте любимите отбори от чужбина по телевизийте и се радвайте на красив и истински футбол!Нека най-накрая тези футболни президенти-престъпници/Батков,Ганчев,Томов,Динев,Стефанов,Гигов,Митьо селския,Топалова,Събев и т.н.разберат,че така не бива да се продължава!
Футбола в България е под всякаква критика,националния отбор безобразно слаб,а те си връткат далаверите и печелят за сметка на истинската и честна игра!
Който желае нека ме последва НЯМА ДА СТЪПЯ НА МАЧ докато не видя някаква промяна,в момента само се заблуждаваме,че гледаме любимата игра в изпълнение на нашите любимци и се дразниме по форумите кой по-велик,а футбола ни загива! :twisted: :twisted: :twisted:

значи като цяло съм съгласен с теб,но си мисля че повече ще ни разберат като стоим по време на мача пред стадиона примерно!защото нямам любим чужд отбор,имам само един ЛЕВСКИ СОФИЯ,но и тои се управлява от комунистически турска сган!
но като цяло съм съгласен че трябва да им покажем по някакъв начин че не сме съгласни с това което днес наричаме бг футбол!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Призив

Мнениеот Бижутера » 18 фев 2009 15:16

Кало е прав до някъде,ама мамка му обичам си Левски,как да не отида на мач...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”