В Интернет пространството бе разпространено видео, на което се вижда как фен на "шпорите" показва фланелка на Тотнъм с името на Бербо. Следват няколко псувни по адрес на българина, а впоследствие артикулът е даден за храна на ротвайлер.
Видео с простотията на феновете на Тотнъм:
http://vbox7.com/play:1f92f69f
Фенове на Тотнъм псуват Берба, мятат му фланелката на куче
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- The deacon
- Контакти:
Re: Фенове на Тотнъм псуват Берба, мятат му фланелката на куче
Никъде не прощават на неблагодарниците!!!! Грешката на Бербо се изразява в това, че когато вече беше решил, че е време да направи трансфер в по-голям и титулован отбор, трябваше да прояви малко повече дипломатичност и аз съм сигурен, че феновете на Тотнъм щяха да продължават да го боготворят! Можеше да им се обясни в любов и да благодари за времето прекарано в Лондон и щеше да бъде изпратен с разбиране! Но при него, може би и заради дългата медийна сага, се получи напрежение и той си позволи да каже някои неща в поредица от интервюта, които обърнаха феновете на Тотнъм срещу него! Но в крайна сметка, няма нищо лошо в това, че той е пожелал да играе в един от най-популярните и успешни клубни отбори!
Шибани, неблагодарници дано да изпаднат тъпите Евреи.

- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Много сте назад
Тоя клип е заснет още на 1-ви септември, когато Бербатов стана играч на Ман Ю
Поне питайте
А феновете на Тотнъм са едни от най-буйните, ама откъде да знаете тези подробности....

- Lord of memories
- Контакти:
itsoVIII написа:Много сте назад![]()
![]()
Тоя клип е заснет още на 1-ви септември, когато Бербатов стана играч на Ман Ю
![]()
![]()
Поне питайте
![]()
![]()
А феновете на Тотнъм са едни от най-буйните, ама откъде да знаете тези подробности....
Едни от най-големите злета също.
Трябва да се радват само че такъв футболист ги е удостойл с присъствието си.
10-15 място отбор.
Нуубове.
GGMU
Неблагодарници!!!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Като един фен на Арсенал,аз винаги съм мразел Тотнъм!Ето още една една причина да не ги харесвам!Скапани евреи! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
The deacon написа:Никъде не прощават на неблагодарниците!!!! Грешката на Бербо се изразява в това, че когато вече беше решил, че е време да направи трансфер в по-голям и титулован отбор, трябваше да прояви малко повече дипломатичност и аз съм сигурен, че феновете на Тотнъм щяха да продължават да го боготворят! Можеше да им се обясни в любов и да благодари за времето прекарано в Лондон и щеше да бъде изпратен с разбиране! Но при него, може би и заради дългата медийна сага, се получи напрежение и той си позволи да каже някои неща в поредица от интервюта, които обърнаха феновете на Тотнъм срещу него! Но в крайна сметка, няма нищо лошо в това, че той е пожелал да играе в един от най-популярните и успешни клубни отбори!
Абсолютно съм съгласен с теб.

Тотнъм е един от най-нещастните отбори в света, имам предвид, че на отбора не му върви хич последните години. Правиха какви ли не трансфери, но така и не постигнаха нищо повече освен една купа на лигата и няколко победи над водещите 4 отбора в Англия. А имаше и период, в който имаха серия от доста мачове без победа над въпросните 4 отбора. Имат страхотни фенове, които създават неописуема отмосфера на мачовете, в това сте се уверили сами. Относно това клипче... никой не може да бъде сигурен с какъв произход е.
И така незнам защо някой си позволяват да ги наричат например "евреи"- ... типична неориентирана българщина....
И така незнам защо някой си позволяват да ги наричат например "евреи"- ... типична неориентирана българщина....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
The deacon написа:Никъде не прощават на неблагодарниците!!!! Грешката на Бербо се изразява в това, че когато вече беше решил, че е време да направи трансфер в по-голям и титулован отбор, трябваше да прояви малко повече дипломатичност и аз съм сигурен, че феновете на Тотнъм щяха да продължават да го боготворят! Можеше да им се обясни в любов и да благодари за времето прекарано в Лондон и щеше да бъде изпратен с разбиране! Но при него, може би и заради дългата медийна сага, се получи напрежение и той си позволи да каже някои неща в поредица от интервюта, които обърнаха феновете на Тотнъм срещу него! Но в крайна сметка, няма нищо лошо в това, че той е пожелал да играе в един от най-популярните и успешни клубни отбори!

Върни се в “Футбол - България”