П.П До всички цскари:Ако щете плюйте Бай Ганьо,ако щете плюйте Вили Вуцов,ако щете плюйте и Наско Сираков,но да плюете по този треньор си е чист грях

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Каквото очаквах това и стана!!!Мъри стегна нашите и вече съм малко по-спокоен,защото с този треньор ни се увеличиха шансовете за световното!!!Нищо,че с Левски е губил от БАТЕ и КАКА!!!Да не забравяме и четвърт финала и шампионската лига!!!
П.П До всички цскари:Ако щете плюйте Бай Ганьо,ако щете плюйте Вили Вуцов,ако щете плюйте и Наско Сираков,но да плюете по този треньор си е чист гряхНе разбирам на някой от вас какъв ви е проблема!!!Нито е обидил ЦСКА,нито нищо
hlucho написа:delqnski47 написа:Каквото очаквах това и стана!!!Мъри стегна нашите и вече съм малко по-спокоен,защото с този треньор ни се увеличиха шансовете за световното!!!Нищо,че с Левски е губил от БАТЕ и КАКА!!!Да не забравяме и четвърт финала и шампионската лига!!!
П.П До всички цскари:Ако щете плюйте Бай Ганьо,ако щете плюйте Вили Вуцов,ако щете плюйте и Наско Сираков,но да плюете по този треньор си е чист гряхНе разбирам на някой от вас какъв ви е проблема!!!Нито е обидил ЦСКА,нито нищо
пък известно време бе футболист и на нашия отбор!
vaffanculo написа:станимир стоилов не е падал от бате и то кака не е май друг беше трениор тогава налевскито
hiksigrek написа:ОБАЧЕ ТАМПЕРЕ ТУК ПРОСТИРА
ОБАЧЕ БЕВЕРЕН
ОБАЧЕ ПУБЛИКУМ
ОБАЧЕ.... ;)
delqnski47 написа:Каквото очаквах това и стана!!!Мъри стегна нашите и вече съм малко по-спокоен,защото с този треньор ни се увеличиха шансовете за световното!!!![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта