Мъри доказа,че става за треньор на националния

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мъри доказа,че става за треньор на националния

Мнениеот delqnski47 » 12 фев 2009 20:47

Каквото очаквах това и стана!!!Мъри стегна нашите и вече съм малко по-спокоен,защото с този треньор ни се увеличиха шансовете за световното!!! :)
П.П До всички цскари:Ако щете плюйте Бай Ганьо,ако щете плюйте Вили Вуцов,ако щете плюйте и Наско Сираков,но да плюете по този треньор си е чист грях :evil: Не разбирам на някой от вас какъв ви е проблема!!!Нито е обидил ЦСКА,нито нищо :evil:
Последна промяна от delqnski47 на 12 фев 2009 21:03, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Мъри доказа,че става за треньор на националния

Мнениеот hlucho » 12 фев 2009 20:51

delqnski47 написа:Каквото очаквах това и стана!!!Мъри стегна нашите и вече съм малко по-спокоен,защото с този треньор ни се увеличиха шансовете за световното!!! :) Нищо,че с Левски е губил от БАТЕ и КАКА!!!Да не забравяме и четвърт финала и шампионската лига!!! ;)
П.П До всички цскари:Ако щете плюйте Бай Ганьо,ако щете плюйте Вили Вуцов,ако щете плюйте и Наско Сираков,но да плюете по този треньор си е чист грях :evil: Не разбирам на някой от вас какъв ви е проблема!!!Нито е обидил ЦСКА,нито нищо :evil:

пък известно време бе футболист и на нашия отбор!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 фев 2009 20:53

hlucho написа:
delqnski47 написа:Каквото очаквах това и стана!!!Мъри стегна нашите и вече съм малко по-спокоен,защото с този треньор ни се увеличиха шансовете за световното!!! :) Нищо,че с Левски е губил от БАТЕ и КАКА!!!Да не забравяме и четвърт финала и шампионската лига!!! ;)

пък известно време бе футболист и на нашия отбор!

Еми да точно!!! ;) Ама и ако не беше играл в ЦСКА едва ли щеше да ни обижда клуба,както правеше оная свиня Борат и Сираков по-по миналото лято, кога ни взе Митал!!!Напрао си късаха задниците да ни обиждат :evil:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vaffanculo
Контакти:

Мнениеот vaffanculo » 12 фев 2009 20:58

станимир стоилов не е падал от бате и то кака не е май друг беше трениор тогава налевскито
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 фев 2009 21:02

vaffanculo написа:станимир стоилов не е падал от бате и то кака не е май друг беше трениор тогава налевскито

Оууууу да бе моя грешка!!! :roll:
Sofia.

hiksigrek

Мнениеот hiksigrek » 12 фев 2009 21:19

ОБАЧЕ ТАМПЕРЕ ТУК ПРОСТИРА
ОБАЧЕ БЕВЕРЕН
ОБАЧЕ ПУБЛИКУМ
ОБАЧЕ....
;)

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 12 фев 2009 21:20

Квото стане-радвам се ,че това е треньора (поне сега)!
Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 12 фев 2009 21:24

hiksigrek написа:ОБАЧЕ ТАМПЕРЕ ТУК ПРОСТИРА
ОБАЧЕ БЕВЕРЕН
ОБАЧЕ ПУБЛИКУМ
ОБАЧЕ....
;)

да го дуууууууууууухаааааааааааааааш педал!!!!!!!!!!!!!!!!! засрами се!!!!! ти не си ли българин????????????? нещастник :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 12 фев 2009 22:30

delqnski47 написа:Каквото очаквах това и стана!!!Мъри стегна нашите и вече съм малко по-спокоен,защото с този треньор ни се увеличиха шансовете за световното!!! :)

Е за тва става въпрос, приятелю. За тва ме беше яд, че Батков го изгони, щото при нашите условия Мъри си е класа. И отбора си умее да реди, така че да се получи добра игра, и има модерно мислене. Не е като повечето балкански изтърсаци, какъвто вероятно съм и аз. Просто европейско мислене, поведение и игра. Това демонстрира и това изисква от играчите си. Нека всички нормални цесекари, а и от който и отбор да са привърженици, да се замислят - някога Мъри обиждал ли е отбора им? Винаги с уважение към противника! Да уважаваш противника не означава, че се страхуваш от него. Просто този е голям, можещ и със самочувствие.

Поздравления и за тебе и темата ти. А сега е момента някои хора да прочетат тази тема и да се сетят какво са казвали и кого са плюли. Защото Мъри показа това което каза, а именно, че отбора трябва да се нареди така, че да изпъкне класата на Бербатов, а не обратното - той да носи отбора. Аз видях един Бербатов, който определено ми хареса. Просто за пореден път се видя, че добър режисьор дори и с не много качествени актьори може да представи една добра продукция.

Единствени си пожелавам и след края на квалификациите да говорим по същия начин. 8-)
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 12 фев 2009 23:08

Ами той и Ники Александров затова я написа така онази статия дето разбуни духовете....

Въпроса е не дали става или не става ( по темата може да има 1000 мнения и всичките различни) - а да не се прехласваме сега така.... :idea:

Доказал, че става за треньор на националния - ей това ме дразни мен лично и то много...

Как го реши така това - че се е доказал :?:

От двам мача с Беларус и един с родината на шоколада и готово - вече се доказахме...

Пенев едно време се доказва 4 години докато го признаят, няма смисъл да припомням какво стана като загубихме първия мач на световното в САЩ от оная банда с зелените фланелки....или пък още по време на квалификациите как пак имаше издънки, бяха готови да го разпънат на кръст някои хора, започнаха да се подиграват че пак ще има завръщане в България като след световното в Мексико през 1986г. - ингокнито и така танатък.... - ама го оставиха да работи и резултатите всички ги знаем!

Затова стига с тези песни любовни, че се бил доказал - като класира отбора сега ( или което е по-вероятно и то само ако го оставят да работи ) или на европейското - тогава може да се каже и признае от всички, че се е доказал....

Не съм чул за Хидинг някой в Русия да каже, че се е доказал от два мача и една контрола...

Или пък за Капело в Англия....

Така, че давайте го малко по-спокойно и реално - естествено, че всички ще го подкрепяме - защото това не е "отбора на Стоилов" - а отбора на БЪЛГАРИЯ :!: :!: :!:

Дано го оставят да работи по-дълго време - само така може да си проличи дали става или не става - защото никой не е магьосник...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Футбол - България”