Разкажете за срещи с футболисти от любимия ви отбор.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Разкажете за срещи с футболисти от любимия ви отбор.

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 фев 2009 18:40

Здарвейте!Реших да пусна 1 тема за всички-Левскари,Ботевисти,Локомотивци,Цесекари и тн.Ако искате,разкажете за случаи,в които сте се срещали и сте имали контакт с футблоисти,треньори и тн.!
Аз лично винаги ще помня момента,когато си взех фланелка на любимия ми Левски от младия тогава Живко Миланов.По това време носеше фланелката с номер 30.Отидох значи аз на 1 тренировка,бях малък още,и го питам"Живко,може ли,ако имаш,да ми дадеш 1фланелка?",на което той отговори"Ти откъде ме знаеш,аз съм играл само няколко мача!Радвам се за това,така че ще ти дам,само ела утре и ще я имаш!".
Така и стана,до днес ми е много скъпа и ценна! :) Освен това имам и автографи и от всички до един от големия отбор,който игра в ШЛ.
Разкажете и вие! ;) :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Разкажете за срещи с футболисти от любимия ви отбор.

Мнениеот delqnski47 » 11 фев 2009 18:48

Веднъж като ходих в кино ''Арена'' и там видях всичките футболиси на ЦСКА!!!Беше просто страхотно :) Жалко,че не съм ги засякъл по-рано(по принцип футболистите на ЦСКА винаги ходат на кино преди да са домакини) защото това не беше отборът с Ней,Тунчев и т.н. а това беше сегашния ЦСКА!!!Се пак важното е че видях лубимия ми отбор толова отблизо!! :) Там поисках автограф на всички и естествено и на чичо Пенчо :) !!!Той измърмори нещо от сорта на''Заповиядъй'' :) :D Беше мноо яко :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 11 фев 2009 18:59

От работата ми преди около година бях пратен на едно обучение в Мадрид за 1 седмица! В един прекресен ден с един колега решихме да пропуснем лекцийката! Разходихме се до Бернабеу и на около 5-6 метра видях две от легендите на белия балет Раул и Миятович влизаха в офисите на стадиона!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 11 фев 2009 19:07

Зимата на 1997 година с баща ми се прибирахме от Монтана и малко преди Враца закъсахме с колата. Тогава мобилните телефони бяха кът и нямаше от къде да се обадим. Минаха доста коли и никой не спря, нормално като се има предвид какви бяха времената. Накрая мина една кола, спря и вътре имаше три момчета малко по-големи от мен. Дадоха ни телефон да се обадим и аз викам на единия, че нещо ми е познат и той ми вика, че е Мартин Петров и играе в цска. И до момента пазя афтографа, който взех и ми е може би най-ценния който имам. Иначе съм се срещал с повечето играчи на Левски за последните 15 години. А с Ивайло Петков се познавам лично.

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 11 фев 2009 19:10

Преди няколко години бях в София Ланд и там видях Христо Янев и Тодор Янчев заедно със семействата си и децата си ....Поисках автограф и те ми дадоха и тъи като нямаше лист трябваше да се подпишат на билетчето за вход оттогава го пазя!!!
YNWA!

B A T E

Мнениеот B A T E » 11 фев 2009 19:15

Cesc Fabregas написа:Здарвейте!Реших да пусна 1 тема за всички-Левскари,Ботевисти,Локомотивци,Цесекари и тн.Ако искате,разкажете за случаи,в които сте се срещали и сте имали контакт с футблоисти,треньори и тн.!
Аз лично винаги ще помня момента,когато си взех фланелка на любимия ми Левски от младия тогава Живко Миланов.По това време носеше фланелката с номер 30.Отидох значи аз на 1 тренировка,бях малък още,и го питам"Живко,може ли,ако имаш,да ми дадеш 1фланелка?",на което той отговори"Ти откъде ме знаеш,аз съм играл само няколко мача!Радвам се за това,така че ще ти дам,само ела утре и ще я имаш!".
Така и стана,до днес ми е много скъпа и ценна! :) Освен това имам и автографи и от всички до един от големия отбор,който игра в ШЛ.
Разкажете и вие! ;) :)

брей чак да му се доплаче на човек лелеййй

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 11 фев 2009 19:21

аз не съм имал до сега възможност да се срещна с футболисти на ЛЕВСКИ осеен с ветераите които играха на един възпоменателен мач в моя град.
а иначе докато тренирах на стадион Локомотив тренирахме заедно с футболистите и незабравим спомен ще ми остане запознанството ми с Калоян Караджинов
след една от сериите отсечки по 100 метра треньорът ми знаеше че съм му фен на Караджинов и го извика и цялата умора от мен изчезна,а с вратаря Владимир Манолков редовно се майтапехме или по-скоро той ни майтапеше
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

kap40
Контакти:

Мнениеот kap40 » 11 фев 2009 19:28

Живея доста далеч от София,но съм заклет Левскар.И веднъж по миналото лято бях в София и отидох на тренировка на Левски.Това за мен бе една сбъдната мечта. :P Сигурно сега левскарите ми се смеят ,защото те могат да ги видят когато поискат. :oops: И малко преди тренировката Хичо дойде на помощните игрища където бях и го попитах дали мога да се снимам с него.Той отговори : Да,ама нали имаш фотоапарат туй,онуй.
Аз му отвърнах ,че имам.И после когато си тръгнах той ми каза:Добре,айде чао. :lol:

boyan_84
Контакти:

Мнениеот boyan_84 » 11 фев 2009 19:59

Ами аз имам доста срещи с големи футболисти!Първо с Кишишев,още когато беше в Чарлтън!Бчх на един мач Уигън-Чарлтън и го чаках преди мача,говорихме малко и се разбрахме след мача да ми даде тениската си!След мача разбута всички анг,фенове,дойде при мен и ми я даде ,снимахме се,голчма гордост...
С Стилян Петров се видчх след мач Болтън-Вила и пак снимки и т.н. и го попитах дали мога да дойда на мач в Бирмингам,а той излезе стахотен човек ,даде ми номера си,чухме се и след 2 седмици бях на дерби Бирмингам-Вила с билет на мое име!Невероятно!
С Тунчев пътувахме място до място Лондон-София точно преди мача с сърбите!Много точен и интелигентен,страхотен човек!Като се има в предвид ,че умирам за ЦСКА,може да си представите!
Иначе за снимки имам с много като се почне с няколко отбора на ЦСКА,Стилян,Мартин ,Бербо!
Имам с Лампард и Дрогба след един мач с Уигън ,едвам се докопах.....
И доста в Англия,на Уигън и Вила почти с всички!

boyan_84
Контакти:

Мнениеот boyan_84 » 11 фев 2009 20:05

И специално до автора,явно си фен на Арсенал:) Имам снимки и видео от 1 ред на загрявката им преди мача Блекбърн-Арсенал!
2-3 метра...

Върни се в “Футбол - България”