Боби Михайлов при 4-0 за Швеция хвърлил ръкавиците и избягал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Боби Михайлов при 4-0 за Швеция хвърлил ръкавиците и избягал

Мнениеот DANS » 07 май 2012 09:00

Боби Михайлов при 4-0 за Швеция хвърлил ръкавиците и избягал, това каза Стоичков току що в ефира на тв7, покани го на дуел пред "детектора на лъжата"!
иска отговор пред детектора на следните въпроси:

Участвал ли е в уговаряне на мачове?
Участвал ли е в манипулация на мачове на националния отбор?
Участвал ли е в поръчкови съдийски назначения?

Аз бих добавил още някои въпроси:
Било ли е възможно БФС да спаси лиценза на ЦСКА през 2008г.
Съветвал ли е Перукан Димитър Борисов ЦСКА да картотекира Анисе през аматьорски отбор от чужбина!?

Камата отново остър към Боби: Докога ще го чакам тоя?! Призовавам го на детектор на лъжата!
Пон, 2012-05-07 09:29
Скандалът между две от големите легенди на родния футбол - Христо Стоичков и Боби Михайлов, продължава да расте с лавинообразна сила. Тази сутрин Камата даде ексклузивно интервю за предаването на Бареков по ТВ7, в което оплю отново вратаря на златното поколение и го предизвика на публичен диспут с детектор на лъжата.

"Чаках ги достатъчно време да се наиграят за тенденцията, която имат и за това, че си мислят, че са всичко в българския футбол. Те се подиграват с българския футбол, с българските треньори, с българските фенове, вече е ясно защо са всички тези скандали в последните години. Този, който ги води трябва да си отиде, чаках го да се наиграе, той се наигра, сега да знае, че заставам срещу него", започна старши треньорът на Литекс.

"Чаках достатъчно време, за първите 12 мача една дума не казах. Поздравявах съдиите преди и след мач, но видях, че така не става. Не беше ли мача в Търговище, когато ни изгониха двама човека, нямаше ли проблеми със съдийството в Стара Загора, нямаше ли проблеми със съдиите в Монтана, нямаше ли такива със съдиите в Разград, в Бургас", разпали се Камата.

"Най-официално каня Боби Михайлов на дебат с детектор на лъжата, където да му задам три въпроса. Искам разбира се и той да ми зададе три въпроса, защото иначе няма да е коректно:

1. Дали той като президент е участвал в манипулиране на резултатите за националния отбор?

2. Участвал ли е в тото-схеми на българското футболно първенство?

3. Участвал ли е в нареждане на съдийски групи и правил ли е натиск върху съдиите за определени мачове, той или шефа на съдиите?", гръмна Христо Стоичков.

"Искам на тези три въпроса да ми се отговори, след това той да ми зададе три въпроса и след това започваме да си говорим и ще се види кой казва истината и на кой ще му трепне сърчицето", продължи модерния ляв.

Той не пожела да коментира спекулациите дали президентът на Литекс - Гриша Ганчев, го подкрепя в борбата му с Боби Михайлов:

"Не искам да се слагат други имена в този спор, не слагайте президенти в този спор. Аз гледам реално какво става в българския футбол, да изкара всички срещи и всички съдии да се види къде са ходили и какво са правили. Това е подигравка с българския футбол, докога да го чакам тоя. Той е същият като през 94-ата срещу Швеция, когато на полувремето си хвърли ръкавиците и избяга, защото не можел да стои повече на сянка, пардон - на слънце".

"Христо Стоичков не е срещу четвъртите в света, от тях само четирима са сред шефовете на футбола. Той не е единствен четвъртият в света, с него бяхме още 22 човека. Платини е от доста време уведомен какво става в българския футбол, ако това не го знае Боби Михайлов. Ако беше честен, нямаше да се крие като мишка от тамян, а щеше да дойде и да ме погледне в очите", разкри специалистът.

"Миналата година бяхме свидетели как не се състоя един мач - Калиакра - Левски. Тогава телевизията глоби всички клубове за неизпълнение на задълженията. Малко преди 2 седмици бе мачът Литекс - Миньор. Сигурен съм, че това, което стана на терена и по-специално в 90-ата минута, че има дузпа за Литекс при 2:2. Само след седмица обаче Миньор протестира срещу БФС и излезе с децата срещу Лудогорец. Христо Стоичков никога не влиза в схеми и няма да влезе, за разлика от другите. Ако някой мисли, че това не е манипулиран резултат те хората ще си кажат", продължи носителят на Златната топка за 94-ата година.

Стоичков заяви, че не се притеснява от световния отзвук, който ще има един такъв диспут: "Няма да бъдем първите и последните, които ще излязат в такъв диспут помежду си. Ще настоявам всички да видят този дуел, давам пълното право да бъде организирана тази дискусия. Аз искам такъв дебат, от там нататък е ваша работа как ще уредите подобен дебат и как ще го накарате да участва".

"Последният път, когато си говорихме с Боби за футбол беше преди няколко седмици, когато беше на някакъв семинар в Истанбул и тогава всички го нападнаха за личния му живот. Той може да се подиграва с моя труд, на играчите, на президентите и после да дойдат някакви в различни дрехи и да ни съсипят работата през седмицата. Аз нямам проблеми да говоря за каквото и да било, защото съм чист, той да излезе и да отговори на тези три въпроса, които зададох", завърши властнически Камата.
Последна промяна от DANS на 07 май 2012 09:35, променено общо 3 пъти.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

kantonera
Контакти:

Re: Боби Михайлов при 4-0 за Швеция хвърлил ръкавиците и избягал

Мнениеот kantonera » 07 май 2012 09:07

па той Стоичков хвърлИ националната фланелка на един мач, та ръкавиците на Боби са му проблем :lol:
от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28

незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 07 май 2012 09:15

Аз бих добавил, така и така колегата, отварящ темата, е повдигнал въпроса, следния втори въпрос - защо беше подарен лиценз за А група на ЦСКА в годината, в която УЕФА красноречиво каза че ЦСКА НЕ заслужава лиценз, изхвърляйки ги от евротурнирите?

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 07 май 2012 09:15

kantonera написа:па той Стоичков хвърлИ националната фланелка на един мач, та ръкавиците на Боби са му проблем :lol:

ти да не си от връзки с обществеността на БФС, гледам направил си си регистрация специално за тая тема!?
Стоичков си хвърли фланелката след като беше сменен по време на приятелски мач, тоест не е дезертирал при това този случай се знае от 20 години, но за бягството на "моралния" Перукан разбираме чак сега! :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 07 май 2012 09:18

DANS написа:Аз бих добавил още някои въпроси:
Било ли е възможно БФС да спаси лиценза на ЦСКА през 2008г.

Значи е трябвало БФС да ,,спаси'' лиценза на ЦСКА?!!!Що за наглост!!!Не стига , че ви ,,спасяваха'' за вътрешния шампионат , ами трябвало и за УЕФА!!!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 07 май 2012 09:24

канарче написа:Аз бих добавил, така и така колегата, отварящ темата, е повдигнал въпроса, следния втори въпрос - защо беше подарен лиценз за А група на ЦСКА в годината, в която УЕФА красноречиво каза че ЦСКА НЕ заслужава лиценз, изхвърляйки ги от евротурнирите?

да те поправя, не УЕФА а ЛК към БФС не даде лиценз на ЦСКА, след като разпродадоха отбора и платиха проблемните задължения, ЛК към БФС даде лиценз на ЦСКА! интересното в случая е че ЦСКА получи лиценз преди да са зопочнали мачовете в ЕКТ!
Друг интересен факт е че очакваните приходи от участието само в квалификациите за груповата фаза на ШЛ бяха по големи от проблемните задължения, ако БФС бяха постъпили като патриоти и българи БФС можеше да издаде лиценз под условие срещу "ипотекиране" на тези бъдещи приходи с които да се гарантират задълженията! същата година така направиха португалците например за да спасят Порто!

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 07 май 2012 09:26

DANS написа:...ако БФС бяха постъпили като патриоти и българи

... щяха отдавна да са изхвърлили унищожителя на множество отбори от професионалния футбол.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 май 2012 09:29

"Да не сте обиден на България?
- България ли? България нищо не ми дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо. Аз я напуснах като малък.

Е, какъв според Вас трябва да е българският журналист?
- ..... много от нашите лумпени, когато аз съм играл, са стъргали, събирали орехи някъде по селата. И днес ми правят анализи за футбол. И някакъв, където беше писал за Димитър Пенев...Е, какъв е Димитър Пенев – един от всичките треньори. Това е Димитър Пенев. Един от многото, които съм имал. С тази разлика, че покрай нас стана треньор.

И сега какво?
- Заминавам за Испания.

Кога ще се върнете?
- Няма връщане. Не ми е приятно да се връщам тук."

Това е част от интервю на Христо Стоичков пред списание "МАХ" - м. юли, 2007 г. Коментарът, както се казва, е излишен... ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 май 2012 09:46, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 07 май 2012 09:31

канарче написа:
DANS написа:...ако БФС бяха постъпили като патриоти и българи

... щяха отдавна да са изхвърлили унищожителя на множество отбори от професионалния футбол.

искаш да кажеш НИХИЛИСТИ "патриоти" "българи"!

ДАДОХ ТИ ПРИМЕР С ПОРТО португалците постъпиха като патриоти, а БФСперука постъпиха като "българи" еничари! :twisted:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 май 2012 09:41

DANS написа:ДАДОХ ТИ ПРИМЕР С ПОРТО португалците постъпиха като патриоти, а БФСперука постъпиха като "българи" еничари! :twisted:

Боже мой :!: Колко мъка има по този свят :?: Каквото и да направите, трябва да получите лиценз :shock: Добра логика :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”