НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ---- ?!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1914
Контакти:

НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ---- ?!?

Мнениеот 1914 » 07 фев 2009 16:53

Искам да попитам Чорбарчетата защо толкова псуват и хулят ? Искам да ги попитам колко години в Нац. отбор трениори бяха ЧОРБАРИ ? Искам да ги попитам ЗАЩО Не си видят отбора ... и какви успехи имат последните няколко години ... ?? КАТО СЕ замисля не е много трудно да се досетя .. СЕГА МЪРИ и НАСКО ако напрявят нещо с Националния отбор .. ЦСКА ще ги е още повече яд ... защото ТЕЗИ ДВАМАТА с доста по неизвестни играчи и доверие класира НАШИЯТ ЛЕВСКИ в УЕФА и ШЛ .. а тогава ЦСКА какво направи споменете си мачовете в ГРУПИТЕ.... така ли е просто ВИ Е ЯД ЯД ЯД ! че в МОМЕНТА ЛЕВСКИ е много години пред вас в каквото и да е .... ! Видяхме Марков, Видяхме ВЕЛИКИЯТ Стоичков който направи скандалите ... видяхме ПЕНАТА .... Разбирам тези ХОРА да бяха постигнали УСПЕХИ с отбора в последните години .. но ... да говорим ли за ЕВРО 2004 ? Стила на играта и всичко останало .. Великият МАРКОФ ! Евала .... ГОВОРЕТЕ ПСУВАИТЕ .... вие сте смешните КОМПЛЕКСАРИ!

ПОЗДРАВИ! :mrgreen: :mrgreen:
Ах колко мъка има на "АРМИЯТА" АХ АХ А АХ А ХХА !

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ---- ?!?

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 16:59

Лека поправка- Левски бяха много пред ЦСКА в организационно и спортно техническо отношение преди 2 години, оттогава насам, отбора само затъва в посредственост и неадекватни решения от страна на ръководството.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 07 фев 2009 17:01

Въобще не ме е яд,яд,яд. Пожелавам на Мъри да класира отбора още на световното в ЮАР, да постигне успехи по-големи от всички досегашни треньори "чорбари" както ги нарече ти.Това е националният отбор България,това е лицето ни пред света, не ме интересува кой ще играе в него и кой ще е му е треньор, искам България да бие.
Моля ви, престанете да пускате напълно безсмсилени теми.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

FCB-ТОЙ НЕ УМИРА

Мнениеот FCB-ТОЙ НЕ УМИРА » 07 фев 2009 17:05

МЪРМЪРИ ИМА КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ САМО ДО МАчА С шВЕЙЦАРИЯ.ПРИ ПРОВАЛ ИМА САМО ЕДИН ИЗХОД-ОСТАВКА.щОТО ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ НЕ СЕ ТЪРПИ.

Добре, не мога да разбера- искаше бан, дадох ти го, вярно не беше по айпи. Сега пак продължаваш. Какво целиш?
-mike28

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Мнениеот 1914 » 07 фев 2009 17:07

a boy named goo написа:Въобще не ме е яд,яд,яд. Пожелавам на Мъри да класира отбора още на световното в ЮАР, да постигне успехи по-големи от всички досегашни треньори "чорбари" както ги нарече ти.Това е националният отбор България,това е лицето ни пред света, не ме интересува кой ще играе в него и кой ще е му е треньор, искам България да бие.

Добре ... поглени изписаните неща във форумите ... поглени държанието на Феновете на ЦСКА .. теб може да не те е яд .. явно си от малкото нормални ... защо първо не изчакате да видите как ще тръгне играта и тогава да пишете ??? Ако имахте малко ум в ГЛАВАТА и поне малко разбирахте от футбол.... това можеше да стане .. но .... има едно АКО.

ЧАО!

17 f 1

Мнениеот 17 f 1 » 07 фев 2009 17:13

мърю е набеден за треньор - 10 поредни загуби в европа.
кво друго за него- некадърник!

17 f 1

Мнениеот 17 f 1 » 07 фев 2009 17:16

забравих - алчен и лаком за пари!

FCB-ТОЙ НЕ УМИРА

Мнениеот FCB-ТОЙ НЕ УМИРА » 07 фев 2009 17:17

Добре, не мога да разбера- искаше бан, дадох ти го, вярно не беше по айпи. Сега пак продължаваш. Каков целиш?
-mike28

КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ щЕ СИ КАЗВАМ ТОВА КОЕТО МИСЛЯ ЗА МЪРМЪРИ ИЛИ КОЙТО И ДА Е БИЛО.АЗ НЕ СЕ ПОДДАВАМ НА ЦЕНЗУРА. 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 07 фев 2009 17:17

1914 написа:
a boy named goo написа:Въобще не ме е яд,яд,яд. Пожелавам на Мъри да класира отбора още на световното в ЮАР, да постигне успехи по-големи от всички досегашни треньори "чорбари" както ги нарече ти.Това е националният отбор България,това е лицето ни пред света, не ме интересува кой ще играе в него и кой ще е му е треньор, искам България да бие.

Добре ... поглени изписаните неща във форумите ... поглени държанието на Феновете на ЦСКА .. теб може да не те е яд .. явно си от малкото нормални ... защо първо не изчакате да видите как ще тръгне играта и тогава да пишете ??? Ако имахте малко ум в ГЛАВАТА и поне малко разбирахте от футбол.... това можеше да стане .. но .... има едно АКО.

ЧАО!

Именно това правя,досега не съм се изказвал негативно по адрес на Мъри, въпреки всичко смятам, че той е един от малкото наистина качествени треньори в България. Не мисля обаче, че трябва да слагаш всички фенове под един знаменател, защото като чета написаното от теб излзиза,че все едно всички фенове на ЦСКА ще се пръснат от яд, ако Мъри постигне някакъв успех, което въобще не е вярно.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

17 f 1

Мнениеот 17 f 1 » 07 фев 2009 17:20

FCB-ТОЙ НЕ УМИРА написа:
Добре, не мога да разбера- искаше бан, дадох ти го, вярно не беше по айпи. Сега пак продължаваш. Каков целиш?
-mike28

КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ щЕ СИ КАЗВАМ ТОВА КОЕТО МИСЛЯ ЗА МЪРМЪРИ ИЛИ КОЙТО И ДА Е БИЛО.АЗ НЕ СЕ ПОДДАВАМ НА ЦЕНЗУРА. 8-) 8-) 8-)

тук трябва да сие пише само това което mike28 смята да правилно .
тва не е цензура , а [u]правилно
!!![/u]

Върни се в “Футбол - България”