ПОЗДРАВИ!

Ах колко мъка има на "АРМИЯТА" АХ АХ А АХ А ХХА !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
a boy named goo написа:Въобще не ме е яд,яд,яд. Пожелавам на Мъри да класира отбора още на световното в ЮАР, да постигне успехи по-големи от всички досегашни треньори "чорбари" както ги нарече ти.Това е националният отбор България,това е лицето ни пред света, не ме интересува кой ще играе в него и кой ще е му е треньор, искам България да бие.
Моля ви, престанете да пускате напълно безсмсилени теми.
Добре, не мога да разбера- искаше бан, дадох ти го, вярно не беше по айпи. Сега пак продължаваш. Каков целиш?
-mike28
1914 написа:a boy named goo написа:Въобще не ме е яд,яд,яд. Пожелавам на Мъри да класира отбора още на световното в ЮАР, да постигне успехи по-големи от всички досегашни треньори "чорбари" както ги нарече ти.Това е националният отбор България,това е лицето ни пред света, не ме интересува кой ще играе в него и кой ще е му е треньор, искам България да бие.
Моля ви, престанете да пускате напълно безсмсилени теми.
Добре ... поглени изписаните неща във форумите ... поглени държанието на Феновете на ЦСКА .. теб може да не те е яд .. явно си от малкото нормални ... защо първо не изчакате да видите как ще тръгне играта и тогава да пишете ??? Ако имахте малко ум в ГЛАВАТА и поне малко разбирахте от футбол.... това можеше да стане .. но .... има едно АКО.
ЧАО!
FCB-ТОЙ НЕ УМИРА написа:Добре, не мога да разбера- искаше бан, дадох ти го, вярно не беше по айпи. Сега пак продължаваш. Каков целиш?
-mike28
КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ щЕ СИ КАЗВАМ ТОВА КОЕТО МИСЛЯ ЗА МЪРМЪРИ ИЛИ КОЙТО И ДА Е БИЛО.АЗ НЕ СЕ ПОДДАВАМ НА ЦЕНЗУРА.![]()
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта