Сър Гара Дембеле иска обратно в Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сър Гара Дембеле иска обратно в Левски
След чутовните "подвизи" на Гонзо в Рен бе затворен френския пазар за футболисти от нашето първенство.Сега е ред и в Германия да ни ударят мандалото.Продавайте си боклуците само в Анадола!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Плюс това авторът е неграмотен.Доколкото знам,след титлата "сър" (която е страшно неуместно да се използва в случая) се поставя малко име на човек,а не фамилията му.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Levskar_90
Old_death написа:След чутовните "подвизи" на Гонзо в Рен бе затворен френския пазар за футболисти от нашето първенство.Сега е ред и в Германия да ни ударят мандалото.Продавайте си боклуците само в Анадола!
Доста те е комплексирал виждам, а вашите боклуци къде ги искат джуджето в Мерсин. Цска с турски спонсор, не ти е лесно и на теб. 50 и кусур години пълен със злоба чичка

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Neftochimic1892
- Контакти:
Да викаш сър на тази маймуна е МНОГО смешно ...
- captain_drifuss
- Контакти:
хахахахахахахахахахахаха.... сър?! смешно и жалко! обожестявате един алкохолик и изнасилвач!
- arekusanderu
- Контакти:
Re: Сър Дембеле иска обратно в Левски
Levskar_90 написа:shotgun blues написа:GARA е добър за БЪЛГАРИЯ,но го видяхме в ЕВРОПА,където има режим,яко тренировки,конкуренция че не става нищо от негоза разлика от Миливое Новакович който за мен е класи над Дембеле и е най-добрия нападател в БЪЛГАРИЯ последните 10 години
Кой беше тоя анонимник дето вкара няколко гола и гришата го шитна, да вкара като Сър Гарра 40 гола и тогава ги сравнявай
Гаргата е като Гонзилдо...щом мине Калотина и става пълен анонимник.....поредният подуенски турист тръгнал за Европата.

FORZA CESENA !!!
-
arekusanderu написа:Гаргата е като Гонзилдо...щом мине Калотина и става пълен анонимник.....поредният подуенски турист тръгнал за Европата.
Да не забравяме, че Дембеле има към 10-на гола с екипа на Левски в евротурнирите, при това, само за една есен !
"Червените" футболисти взети заедно - я имат толко, я не, за последните 3-4 сезона ...

Та, кой викаш е турист ???

- arekusanderu
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:arekusanderu написа:Гаргата е като Гонзилдо...щом мине Калотина и става пълен анонимник.....поредният подуенски турист тръгнал за Европата.
Да не забравяме, че Дембеле има към 10-на гола с екипа на Левски в евротурнирите, при това, само за една есен !
"Червените" футболисти взети заедно - я имат толко, я не, за последните 3-4 сезона ...![]()
Та, кой викаш е турист ???
Та викам аз,че СЕГА Гарата е пълен Турист в Германия....забрави кога е играл за последно-едно че е набеден за машина за голове,и да не забравяме че там няма отботчета като Монтана,Раковски,Академик и пр...
FORZA CESENA !!!
-
arekusanderu написа:забрави кога е играл за последно-едно че е набеден за машина за голове,и да не забравяме че там няма отботчета като Монтана,Раковски,Академик и пр...
Да, за нивото на "А" група всички знаем ...
Но аз ти посочих мачовете за Лига Европа.
И там ли вкара на Видима, Монтана и Академик ?
Истината е, че Гарра-та е добър футболист за европейските стандарти, и просто не случи на отбор и като цяло - на обстановка в новият си отбор.

Върни се в “Футбол - България”