Лудогорец изпусна Щутгарт, направи 0:0

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Щутгарт - Лудогорец

Мнениеот boys85 » 16 юли 2011 22:51

skarab написа:"Лудогорец играе такива престижни контроли, защото имам добра репутация в бизнес средите и хората откликват на поканите за контроли. Като гледах играта на отбора в днешната контрола смятам, че имаме шанс да победим Парма", добави босът на новака в елита.

Както казваше Дон Вито ... "Ще им направя предложение, на което не могат да откажат..." 8-)

Каква репутация има тоя калитко леле ще ме убиете от смях... :lol: :lol: :lol:

Reckless

Re: Лудогорец изпусна Щутгарт, направи 0:0

Мнениеот Reckless » 16 юли 2011 22:54

Много ще съм доволен, Лудогорец наистина да станат сериозен фактор в първенството и да се намесят в квотите за Европа !

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 16 юли 2011 23:00

Изгубих 17 минути да изгледам репортажа.Петев казва,че съжалявал ,че не победили.Ами как ще победи,като нямат удар във вратата......ония изпуснаха в начлото 2-3 положения и после са задремали сигурно.Лявата страна на защитата им в началото беше трагична,не знам кой играе там.Лошо впечатление ми направи,че в приятелски мач лежаха и бавеха......тия селски номера много ги обичат българските отбори!
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 юли 2011 23:26

boys85 написа:
skarab написа:"Лудогорец играе такива престижни контроли, защото имам добра репутация в бизнес средите и хората откликват на поканите за контроли. Като гледах играта на отбора в днешната контрола смятам, че имаме шанс да победим Парма", добави босът на новака в елита.

Както казваше Дон Вито ... "Ще им направя предложение, на което не могат да откажат..." 8-)

Каква репутация има тоя калитко леле ще ме убиете от смях... :lol: :lol: :lol:

Обикновено, незнаещите и не информирани се смеят, защото за това акъл не се иска !

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 16 юли 2011 23:33

Гледал си репортаж и то на LIVESPORT.
От 7 гола в мача със Спортул,показаха два.
Прави си изводите.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 16 юли 2011 23:34

Reckless написа:Обикновено, незнаещите и не информирани се смеят, защото за това акъл не се иска !

Не, смея се на такива като теб, които цъкат с език на червените марионетки и си мислят "брей тоз какъв бизнесмен е" или "какъв баровец е". А най-смешното е, че допреди 3-4 години сигурно не беше чувал лицето Кирил Домусчиев, а сега си тръгнал да ми обясняваш за "репутацията му в бизнес средите". Айде без, знаем ги великите "бизнесмени" Домусчиевци, Ганчевци, Златевци и т.н.

sirjiji
Контакти:

Мнениеот sirjiji » 16 юли 2011 23:34

Къде мога да видч репортажа?

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 17 юли 2011 00:14

boys85 написа:Голямата работа, че направили равен в контрола срещу Щутгард. Утре ако паднат в контрола срещу Ботев, сигурно ще кажете брей колко са силни канарчетата. :lol:

Те канарчетата са си силни по принцип и няма значение как ще завършат контролата с Лудогорец.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 17 юли 2011 00:44

Има един много семпъл въпрос - какви точно игрови параметри са проверили Лудогорци в този мач и какви са крайните изводи за състоянието на отбора? Защото не личи нищо от репортажа!
В отговор на заглавието (Лудогорец изпусна Щутгарт, направи 0:0) бих се опитал да формулирам така - "Да се омешаме с големите", нали знаете кой проповядва подобна идея.
Да се пробва и версията "Лудогорец", защо не, но някак остава впечатлението, че са сбор от прехвърлили зенита си родни звезди в последен опит да направят някакви пари преди края на кариерата. Ако е така, каква ли е основната идея?

Върни се в “Футбол - България”