ТИЧА": Никой не е докосвал Генов, измисля си, има камери, да проверят! 4-ма с ЖК отпадат за мача с Каварна в сряда
varna-sport.com 15.05.2011 13:33
"Никой от "Черно море" не е докосвал и заплашвал Генов. Той си измисля. Има камери нека да проверят", казаха от "Тича" по повод следното изявление на Антон Генов...........
Човек от Ч.море нокаутира А.Генов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Човек от Ч.море нокаутира А.Генов
А така...и ако камерите не покажат нищо какво правим?Снощи беше ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО на годината от чернодрешкото Антон Генов!Освен,че ОГРАБИ безскрупулно ЗАСЛУЖЕНА и СПЕЧЕЛЕНА победа за Черно Море пращаща ни в ЕКТ по всички линии вдигна картони на 4 титуляра,за да обезкърви зелено-белите в полза на Локо Сф от които взе пари.Двамата Александровци дори пропускат по 2 мача,т.е. и този в Перник.Въпреки всичко,въпреки,че всички съдии свирят срещу нас и бяхме клани наред пролетта Черно Море ЩЕ ИГРАЕ В ЕКТ.Подкупите на Гигов отидаха на вятъра,сори
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Стига сте чели Варнаспорт, на най-силните наркотици са!
Наказан е само Камазола за един мач а двамата Сашковци имат по 8 картона, при 9-ти горят за два мача.
Наказан е само Камазола за един мач а двамата Сашковци имат по 8 картона, при 9-ти горят за два мача.
stoyan_17 написа:
Алоо,Морски не се напъвай много да не ти потече кръв от носа!На теб жена ти да не е многоточието?Тия дето раздават правосъдие в тунелите са мишоците!
Не се прави на интересен не ти се получи... Не се бой какво щяло да ми потече, ами вземи и махни сините си очила...
Последна промяна от MORSKI на 15 май 2011 15:32, променено общо 1 път.
rsk написа:Хората, живеещи в София са толкова шопи, колкото вие сте румънци
а на вас как да Ви се обясни какво значи гагауз?
И Батков разкри ТИМ-скандал: Въоражени полицаи ме спасиха на "Тича"
Замеряха ме с парета, откровен е адвокатът
Има няма 12 часа, след като футболните подразделения на ТИМ ошамариха съдията Антон Генов и собственикът на Левски Тодор Батков разкри варненските си неволи. "На "Тича" например е много опасно. Там съм викал въоражени подразделения на полицията да ме пазят. Замеряха ме с парета, с какви ли не работи все едно сме в Бейрут или друго място дето кипи война".
Най-вероятно адвокатът на Майкъл Чорни има предвид есенния мач между двата състава. Тогава с неоценимата съдийска помощ Левски додрапа до познатия резултат при гостувания - 3:2.
Мучете повече сега
Има няма 12 часа, след като футболните подразделения на ТИМ ошамариха съдията Антон Генов и собственикът на Левски Тодор Батков разкри варненските си неволи. "На "Тича" например е много опасно. Там съм викал въоражени подразделения на полицията да ме пазят. Замеряха ме с парета, с какви ли не работи все едно сме в Бейрут или друго място дето кипи война".
Най-вероятно адвокатът на Майкъл Чорни има предвид есенния мач между двата състава. Тогава с неоценимата съдийска помощ Левски додрапа до познатия резултат при гостувания - 3:2.
Мучете повече сега
-
зелено-бяло
- Контакти:
mishki написа:И Батков разкри ТИМ-скандал: Въоражени полицаи ме спасиха на "Тича"
Мучете повече сега![]()
Чакай малко,тоя как е викал "ВЪОРЪЖЕНИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ НА ПОЛИЦИЯТА"!!!!!!!!!!!!!!!
Ти можеш ли да ги извикаш?Какви са тия "въоражени подразделения"?Как се викат?
Както казах каквито феновете такъв и собственика! Цяла вечер сините приятелки мучаха, сега и Бай ганъо реши и той да се прави на интересен 
-
ShooterMan
- Контакти:
Батков го замеряха феновете и с право,нека се сети за дузпата и измисления гол преди това-2 подаръка за 2:3,без тях - 2:1 за Черно Море.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
ShooterMan
- Контакти:
ПФК “Черно море” призовава БФС и неговите комисии да вземат адекватно решение , относно отсъжданията и поведението на Антон Генов , по време и след срещата от 27-ия кръг на А ПФГ между Локомотив /Сф/ и Черно море.
В тази връзка , заявяваме че твърденията на рефера за инцидент след края на мача са неверни. Повтаряме неверни !
Считаме, че това поведение , с този измислен инцидент – единствено цели да отклони вниманието на футболната общественост от неговото съдийство по време на двубоя.
Пресслужба на ПФК “Черно море”
-----------------------------------------
Ако камерите не покажат НИЩО,което си и мисля,че ще стане то е редно да се присъди служебно 0:3 за Черно Море,защото ПРЕСЪПНИКА Генов целенасочено промени КРАЙНИЯ изход от мача който беше безапелационна победа за Черно Море.Всички видяха пушещия в нерви Гигов платил си за 3-те точки,всички видяха гаврата с Черно Море особено минала всякакви граници след 0:1 включваща и целенасочено санкциониране с картони на всички висящи играчи на Черно Море!Аз призовавам БФС да анулира НЕРЕДОВНИЯ изравнителен гол и да присъди победата на отбора,който си я взе на терена-Черно Море,а също и да анулира всички жълти картони в мача.
В тази връзка , заявяваме че твърденията на рефера за инцидент след края на мача са неверни. Повтаряме неверни !
Считаме, че това поведение , с този измислен инцидент – единствено цели да отклони вниманието на футболната общественост от неговото съдийство по време на двубоя.
Пресслужба на ПФК “Черно море”
-----------------------------------------
Ако камерите не покажат НИЩО,което си и мисля,че ще стане то е редно да се присъди служебно 0:3 за Черно Море,защото ПРЕСЪПНИКА Генов целенасочено промени КРАЙНИЯ изход от мача който беше безапелационна победа за Черно Море.Всички видяха пушещия в нерви Гигов платил си за 3-те точки,всички видяха гаврата с Черно Море особено минала всякакви граници след 0:1 включваща и целенасочено санкциониране с картони на всички висящи играчи на Черно Море!Аз призовавам БФС да анулира НЕРЕДОВНИЯ изравнителен гол и да присъди победата на отбора,който си я взе на терена-Черно Море,а също и да анулира всички жълти картони в мача.
Върни се в “Футбол - България”