Кои отбори нямат място в А група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: Кои отбори нямат място в А група?

Мнениеот Sword Coast Boys » 25 апр 2011 19:34

Берое - ВЪН! Не беше виновен съдията нито този мач, нито предния за купата.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 25 апр 2011 19:35

PFC Litex написа:
4oKuTo написа:Обединението по време на Камилата беше необходимото зло, което спаси за зелената кауза част от поколение загубени беройци. Отборът го нямаше на картата около 5 години и почнаха да се люпят много фенове на софийските отбори (главно сред малките), което преди това изглеждаше немислимо. След още 5 положението сигурно щеше да е страшно... Така че просто трябваше отборът да се появи пак сред големите и начинът беше този. Болезнен за много беройци, но необходим.

Е нали Ст. Загора бил футболен център, старозагорци обичат отбора си, защо трябва да се люспят и да стават фенове на друг?
Стара Загора си има отбор който трябва да се поддържа където и да играе или греша?
След всичко това с какви очи фенове на Берое в този форум са тръгнали да се подиграват?
На мен това ми прилича на мазохизъм.

Avgusta 1916, Литекс е изкуствен, а Берое какъв е след като дори не си е извоювал правото да участва в елитната група? - прочети отново поста на 4okuto

Помниш ли кой намаза най-много от отпадането тогава на Берое по времето на Кеби?Май вие тогава развявахте знамето "Благодарим ви Берое" , защото всичко читаво от отбора беше при вас.Нима Камилата не привлече почти цялата школа на Берое в Тетевен ,нима с половина отбор юноши на Берое Олимпик влезе в "А" група.Това си беше нашия отбор и той се завърна логично в родния си град след пет години мъки.Ето за това не може да ме е срам.
Относно мнението на колегата , може би той не помни кои футболисти бяха в Тетевен.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 25 апр 2011 19:40

PFC Litex написа:
4oKuTo написа:Обединението по време на Камилата беше необходимото зло, което спаси за зелената кауза част от поколение загубени беройци. Отборът го нямаше на картата около 5 години и почнаха да се люпят много фенове на софийските отбори (главно сред малките), което преди това изглеждаше немислимо. След още 5 положението сигурно щеше да е страшно... Така че просто трябваше отборът да се появи пак сред големите и начинът беше този. Болезнен за много беройци, но необходим.

Е нали Ст. Загора бил футболен център, старозагорци обичат отбора си, защо трябва да се люспят и да стават фенове на друг?

Че обичаме отбора си и сме футболен център, това просто е така и няма какво да се иронизира. А фенове на друг в този период ставаха най-вече децата, защото просто отборът го нямаше, а по телевизията даваха само Левски и ЦСКА, които биеха наред. За кого да станат? Просто Берое реално беше разсипан от президентите си и не съществуваше. Много от тези деца веднага промениха пристрастията си като стъпиха на първите си мачове на пълния стадион Берое. Макар че отборът се бореше да не изпадне през всичките сезони при Камилата, публиката дори беше доста повече от сега.
П.С.: А не мога да разбера феновете на други отбори, защо плачат на чужди гробища след вчерашната ни загуба. Ние, които реално паднахме, не ревем толкова, а те не се спряха. Гледайте си вашите отбори.

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 25 апр 2011 19:40

Пловдивчанина написа: Това е смешно.....те дори и в групите където играят в момента , не могат да блеснат.Освен това някои от тях са вече в историята(БФС закри отбора на Ботев Пловдив)

Вашият клуб беше официално закрит през 2001 година.Има документ който го показва.Не искам да излизам от темата като го копирам.Бяхте в средата на таблицата в Б група,когато от Кюстендил ви взеха. :mrgreen: Щяхте да си живуркате дълги години,вие имате опит в Б група. :mrgreen: .Ботев никога не е закриван като клуб,беше закрито едно Ад.Вечният комплекс от лаута :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 апр 2011 19:45

Avgusta 1916, дори днес стават трансфери на футболисти, това значи ли, че след като от Сливен преминаха 4 човека в ЦСКА, то ЦСКА автоматично става Сливен?
Както и да вътриш и сучеш, най-малко пък фен на Берое трябва да се заяжда за каквото и да е било на тази тема, защото както казах, вие и сега сте Олимпик-Берое и това е неоспорим факт.
Сашо камилата е зет на Страхил Димчев и ако тогава не се беше повлиял по неговия акъл, то и днес Олимпик щеше да си играе в "Б" и щеше да се радва на сериозна посещаемост. След всичкия този цирк Страхил Димчев вече не му се занимаваше отново да гради и минава по пътя по който е минал, защото влизането му в елита е плод на много работа без да има задкулисни игри и подпирания, тъй като едва ли по онова време някой ще толерира едно село, защото Олимпик са от село Галата, но играеха в Тетевен.

Берое като е такъв голям отбор да си беше извоювал сам и с честност връщането в елита, а не по втория начин.

Толкова от мен по този въпрос.

4oKuTo не контрирам казаното от теб, но пък и няма как да мълча на такива като Avgusta 1916
Изображение

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 25 апр 2011 19:48

Нямат място отбори като Литекс, Монтана, Калиакра, Сливен Академик Сф най-малко заради това че нямат публика, а и Литекс най-корумпираното отборче в БГ ...

Кой няма публика, Монтана ли?
Монтана - ЦСКА - 1:4
Стадион: "Огоста"
Зрители: 9000

1 Черноморец 60029 5457
2 Левски 46580 4234
3 Локо (Пд) 34030 3093
4 Миньор 33320 3029
5 Берое 29616 2692
6 ЦСКА 29230 2657
7 Черно море 26050 2368
8 Монтана 25270 2297
9 Сливен 24370 2215
10 Литекс 20170 1833
11 Видима 14680 1334
12 Пирин 14270 1297
13 Калиакра 12395 1126
14 Славия 12331 1121
15 Локо (Сф) 6850 622
16 Академик (Сф) 6200 563

Това е от 18.4. А с днешните 9 000 ?

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 25 апр 2011 19:51

PFC Litex написа:Avgusta 1916, дори днес стават трансфери на футболисти, това значи ли, че след като от Сливен преминаха 4 човека в ЦСКА, то ЦСКА автоматично става Сливен?
Както и да вътриш и сучеш, най-малко пък фен на Берое трябва да се заяжда за каквото и да е било на тази тема, защото както казах, вие и сега сте Олимпик-Берое и това е неоспорим факт.
Сашо камилата е зет на Страхил Димчев и ако тогава не се беше повлиял по неговия акъл, то и днес Олимпик щеше да си играе в "Б" и щеше да се радва на сериозна посещаемост. След всичкия този цирк Страхил Димчев вече не му се занимаваше отново да гради и минава по пътя по който е минал, защото влизането му в елита е плод на много работа без да има задкулисни игри и подпирания, тъй като едва ли по онова време някой ще толерира едно село, защото Олимпик са от село Галата, но играеха в Тетевен.

Берое като е такъв голям отбор да си беше извоювал сам и с честност връщането в елита, а не по втория начин.

Толкова от мен по този въпрос.

4oKuTo не контрирам казаното от теб, но пък и няма как да мълча на такива като Avgusta 1916

Нещо на обиден ми се правиш а?
Ами къде да иде Сашо Танев бе , да си остане в Тетевен ли?И какво?Ще цъфне там ли?
Естествено че ще отиде някъде ,където има история ,фенове , интерес ,любов.Рано или късно ще изчезнете от футболната карта и тогава ми говори.Защото няма тогава кой да доведе отбор да играе в Ловеч , а ще го направи там където ще има кой да го гледа.Вашия си угажда на масрафа и партията за сега , после не се знае и ще те видя за кой ще викаш тогава.Може да вземе от теб да се извъди някой фен я на Левски , я на ЦСКА , пък може и на Берое. ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 апр 2011 19:57

iicoo написа:Това е от 18.4. А с днешните 9 000 ?

Как стадион с капацитет 7 000 събира 9000 и да +2000 е много сериозна бройка в повече на стадиона с капацитет 7000?

Avgusta 1916, макар и да не съм от Ловеч съм фен на отбора от този град още когато се казваше "Осъм" и съм там на стадиона още от далечната 1988, когато ЦСКА ни победи с 2:0 за купата пред около 23000 зрители, така че тези подмятания ги отправяй към някой тинейджър, не вървиш пред мен.
Дори и в "Б" група да играем отново ще си бъда фен на този отбор, а твоят отбор завинаги си остава Олимпик-Берое.
Ами къде да иде Сашо Танев бе , да си остане в Тетевен ли?И какво?Ще цъфне там ли?

На тема Олимпик и Олимпик-Берое мога да ти изнеса цяла лекция, защото съм от Тетевен и зная неща в детайли и подробности, опитай следващият път с нещо друго и се подготви по-сериозно когато тръгваш да се заяждаш с мен.
Изображение

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 25 апр 2011 19:57

ЕЕЕЕЕЕЕЕ кво ме направи бе , Черноморец ли имат най-много публика????

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 25 апр 2011 20:00

А бе ПФК "Литекс" , ти на щат ли си ? Бива ли я заплатата при ГГ?

Върни се в “Футбол - България”