Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Мнениеот Mourinio » 21 мар 2011 14:54

crap написа:Тука има луди хора! Да сравняват терените в България с тези в Русия :lol:
Отворените нека да ми обеснят как се отглежда трева за футбол на невероятни температурни амплитуди? Да не говорим, че зимата в Русия е много, много дълга и почвата е замръзнала през цялото време!
Варна да не се пада някъде из Сибир случайно?
Пък и като гледам снимките, верно няма много трева, ама пък и дупки няма! На Тича само дето не си пасете варненските крави!
Не се излагайте!

Тогава защо теренът на Лужники е в идеално състояние през зимата, специалист :mrgreen: :lol: просто на него има отопление, а на този на Рубин няма, наистина има луди хора и некомпетентни във форума, които пишат каквото си знаят, без дори даса сигурно дали наистина е така, искаш ли да видиш пак терена на Рубин с дупки и без зелено по него, само да намеря един друг техен мач ако не се лъжа пак в Лига Европа този сезон, но не си спомням само с кой играха и само да добавя, че дупките по терена се получуват, когато липсва достатъчно трева ако не си наясно...ръководството на Черно море през лятото ще смени целия терен и ще сложи чисто нов, този не може да се поправи по никакъв начин, а новият терен се планира да има и отопление, ако общината даде стадион ''Тича'' на клуба, също така се планира и ремонт на трибуните - целият с козирка и нови трибуни зад вратите, осветление, но това чак когато стадионът стане собственост на Черно море...
Последна промяна от Mourinio на 21 мар 2011 15:02, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 мар 2011 15:06

Факт е, че ако на стадона Рубин има отопление както на други стадиони в Русия, например Лужники няма да се получи такова състояние, но за да направят смяна на целия терен и да сложат отпление, за такова нещо трябва доста време и верояност Рубин да не може да игра няколко домакински мач на своя стадион, сега разбра ли умник какво искам да ти кажа, знам че с Русия не може да се сравняваме по нищо, но и ти мисли малко преди да пишеш злобни коментарчета, а относно терена на ''Тича'', прочети какво казах в по-горния коментар...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 21 мар 2011 16:53

Mourinio написа:Тогава защо теренът на Лужники е в идеално състояние през зимата, специалист :mrgreen: :lol: просто на него има отопление, а на този на Рубин няма, наистина има луди хора и некомпетентни във форума, които пишат каквото си знаят, без дори даса сигурно дали наистина е така, искаш ли да видиш пак терена на Рубин с дупки и без зелено по него, само да намеря един друг техен мач ако не се лъжа пак в Лига Европа този сезон, но не си спомням само с кой играха и само да добавя, че дупките по терена се получуват, когато липсва достатъчно трева ако не си наясно...ръководството на Черно море през лятото ще смени целия терен и ще сложи чисто нов, този не може да се поправи по никакъв начин, а новият терен се планира да има и отопление, ако общината даде стадион ''Тича'' на клуба, също така се планира и ремонт на трибуните - целият с козирка и нови трибуни зад вратите, осветление, но това чак когато стадионът стане собственост на Черно море...

Я ни разясни на простите защо всяка година лицензионната комисия изисква от ЦСКА да има добър терен и хората го правят, а от Черно море не се изисква? Защо за лицензиране на "Българска армия" се изисква повече входове, а за Тича с 3-те си входа няма такива изисквания? И ако още не си разбрал стадион "Българска армия" не е собственост на ПФК ЦСКА и на всичкото отгоре и наем се плаща. Така, че не ми говори, че защото стадиона не бил техен и затова нищо не правели. Нали почнаха да правят нов стадион на мястото на стадион "Варна" бившия Юрий Гагарин. Я ни припомни до къде стигна строежа.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 мар 2011 20:34

Истината е, че наистина терена е много важен, особено за по-техничните играчи. Ще дам пример със себе си... не, че съм много голям футболист или нещо от сорта, обаче много обичам да давам тънки и точни пасове изчислени до милиметър откъде и как да минат... и докато това се получава на изкуствените игрища в града, където терена е равен... и бях свикнал да играя там... обаче на Каменица фен купа като отидох да играя под Аспаруховия мост, не можах и един точен пас да дам, защото имаше навсякъде бабуни и неравности и нищо не се получаваше от моята игра конкретно като хората. Даже единствения гол дето вкарах беше с глава, а това най-малко очаквах да се случи, ако терена беше нормален този вратар нямаше да спра да го обстрелвам отвсякъде само да ми дойде топката, стигна ли до тяхната половина и стрелям откъдето ми падне... да, ама не и на тоя смешния терен дето топката ми бяга и прави някакви смахнати движения и ме е страх да шутирам много силно, защото топката ще се завърти на криво и оттам ще ритна един път въздуха и айде контузия.... ужас беше. За мен поне на такъв терен не може да се играе футбол, или поне ако не си свикнал е доста трудно, може би да имам повече мачове на такива терени и ще му хвана цаката. Абе, аз им казах на пичовете да ходим да ритаме на някоя поляна в морската и нещата щяха да се получат, ама никой не ме послуша... :P :roll:
Все пак силно се надявам за есента тревното ни покритие да стане едно от най-добрите и да наблюдаваме много по-качествени мачове и да затворим устите на всички като отново печелим всичките си мачове, но на хубав терен :!:
Но пък точно за българските футболисти едва ли това е оправдание, защото поне половината терени са в кофти състояние и би трябвало всички родни футболисти да са свикнали от малки... но май само във Варна падат и затова тук се сещат повече да коментират терена ни :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 мар 2011 21:27

Терена на стадиона на Рубин е в такова състояния, защото хората си правят НОВ стадион и този само го поддържат колкото да могат да играят и не вкарват излишни пари в него

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=656956

Относно Тича, всяко едно оправдание е адски несериозно, така че дано отново не остане само на думи, че лятото ще сменят тревното покритие.
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2011 02:51

MAREK_DUPNICA написа:На този стадион не може да се играе футбол , ето за това им е крепоста . Вие какво мислите

Кой го казва :lol: Гледай състоянието на вашия терен ....
Иначе по тези и всички въпроси за лицензите на стадионите говорихме в неделя в предаването което водя с председателят на лицензионната комисия. Той си отговори на всички повдигнати тук теми за Тича и другите терени.
Ето и линк за сваляне на предаването. Изслушайте го и ще си дадете отговори на много въпроси! Не да се изговорят 20 страници нелепици...
http://dox.bg/files/dw?a=8d90749a1a Ето и синтезирано за какво става дума....
http://reakcia.net/index.php?p=news&id=160

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2011 17:17

Galfonek написа:Те тия какъвто и терен да имат , винаги си играят анти футбол.Грозен и отблъскващ, като самите тях.

Tи бе симпатяга я кажи от кой отбор си да те видим колко грозен и отблъскващ си! Отделно, че като ти види човек ника и му става ясно... До гуша ми дойде от провокаторчета!

Върни се в “Футбол - България”