Бунт нa клубовете срещу БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

PETZI

Re: Бунт нa клубовете срещу БФС

Мнениеот PETZI » 19 мар 2011 20:03

Браво на Цонко, дано и други го последват! Крайно време е нещо да се промени в българския футбол иначе той изчезва.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 19 мар 2011 20:06

Утре трябва някой да протестира,защото не наказаха Дембеле за 8 мача,а за 2!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 19 мар 2011 20:21

Masaba написа:Утре трябва някой да протестира,защото не наказаха Дембеле за 8 мача,а за 2!

А след това ще има контрапротест под надслов "БФС и Литекс, ръка за ръка през първенствата"
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MastaSanSay
Контакти:

Мнениеот MastaSanSay » 19 мар 2011 21:06

А дали има сайтове които приемат залози на мачове от ДЮШ в БГ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2011 21:23

DrAvalanche написа:
Masaba написа:Утре трябва някой да протестира,защото не наказаха Дембеле за 8 мача,а за 2!

А след това ще има контрапротест под надслов "БФС и Литекс, ръка за ръка през първенствата"

Ако беше жив Юго, сигурно би написал втори том на "Клетниците", като в ролите на Гаврош и Козета ще са "Левски" и ЦСКА :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 19 мар 2011 22:16

Кашчей написа:
DrAvalanche написа:

Ако беше жив Юго, сигурно би написал втори том на "Клетниците", като в ролите на Гаврош и Козета ще са "Левски" и ЦСКА :twisted:

Добре че ги има Левски и ЦСКА да придават смисъл на съществуването на такива като теб.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 мар 2011 04:09

DrAvalanche написа:Добре че ги има Левски и ЦСКА да придават смисъл на съществуването на такива като теб.

И "Литекс", за да има смисъл и животът на много левскари.Га ядетИ кИфтетата не рИветИ, ама ако друг посегне към чинията -оревавате орталъка.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 20 мар 2011 08:38

Кашчей написа:
DrAvalanche написа:Добре че ги има Левски и ЦСКА да придават смисъл на съществуването на такива като теб.

И "Литекс", за да има смисъл и животът на много левскари.Га ядетИ кИфтетата не рИветИ, ама ако друг посегне към чинията -оревавате орталъка.

Бях останал с впечатлението, че си фен на Дунав, но явно при теб клубната принадлежност е удобно променлива величина.

А неуместното ползване на жаргон и диалектни форми не придава повече тежест на постовете ти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 мар 2011 09:30

DrAvalanche написа:
Кашчей написа:

Бях останал с впечатлението, че си фен на Дунав, но явно при теб клубната принадлежност е удобно променлива величина.

А неуместното ползване на жаргон и диалектни форми не придава повече тежест на постовете ти.

Казваш, понеже не съм фен на "Литекс" трябва да се включа в "хора на оплаквачките" ... и плювачките.
Как ще си пиша постовете си е лично мой проблем, защото смея да съм убеден, че достатъчно добре владея правопис и стил, за да не мога да си позволя и такива волности, когато това се налага.В случая с предният ми пост, това се налагаше, защото позицията на левскарите в последните дни си плаче за точно такова диалектно писане.Пуснахте сто теми против "Литекс", без значение за какво става дума в много други теми, пак се споменаваше "Литекс", като въплъщение на Антихриста.Никой от вас дори не си прави труда да се замисли, дали тази корупция и мафиотски истории не започнаха още преди Ганчев да поеме отбора!Така е по-удобно, нали-Ганчев е най-големият мафиот, той дърпа конците навсякъде, а Батков е направо като Червената шапчица пред злият вълк Ганчев.

Бунтът щеше да е бунт, ако всички от заверата бяха провалили едновременно мачовете си, а не само един отбор да бъде облагодетелстван от този "бунт".Не мислиш ли, че щеше да е много по-голям ефектът, ако бяха провалени в един кръг 5-6 мача, а не само един, но кой ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 20 мар 2011 10:47

Кашчей написа: Казваш, понеже не съм фен на "Литекс" трябва да се включа в "хора на оплаквачките" ... и плювачките.
Как ще си пиша постовете си е лично мой проблем, защото смея да съм убеден, че достатъчно добре владея правопис и стил, за да не мога да си позволя и такива волности, когато това се налага.В случая с предният ми пост, това се налагаше, защото позицията на левскарите в последните дни си плаче за точно такова диалектно писане.Пуснахте сто теми против "Литекс", без значение за какво става дума в много други теми, пак се споменаваше "Литекс", като въплъщение на Антихриста.Никой от вас дори не си прави труда да се замисли, дали тази корупция и мафиотски истории не започнаха още преди Ганчев да поеме отбора!Така е по-удобно, нали-Ганчев е най-големият мафиот, той дърпа конците навсякъде, а Батков е направо като Червената шапчица пред злият вълк Ганчев.

Бунтът щеше да е бунт, ако всички от заверата бяха провалили едновременно мачовете си, а не само един отбор да бъде облагодетелстван от този "бунт".Не мислиш ли, че щеше да е много по-голям ефектът, ако бяха провалени в един кръг 5-6 мача, а не само един, но кой ;)

Какво съм искал да кажа, всеки може да прочете от постовете ми. Това, че ти го тълкуваш по този начин си е твое право. Явно сме на различни мнения и позиции. Макар и да не съм съгласен с твоите, смятам че имаш право на тях.
Не знам дали ганчевия Литекс е антихриста във футбола ни, но съм сигурен, че не е чист като планински ручей. Все пак достатъчно е да си припомним историите с нередовната картотека на Кишишев, уговорката с Метарург, размяната титла за купа с ЦСКА.
Чисто хронологично, преди Ганчев корупцията и мафиотските истории бяха започнати от брокерите и СИК. А Батков се появи на доста по-късен етап.
Доколкото разбирам, като цяло на теб настоящата ситуация във футбола ти харесва. Еденственото което ти липсва е силите на злото в лицето на Левски и ЦСКА, да бъдат унищожени завинаги.

Върни се в “Футбол - България”