Lyubaka01 написа:Я по-леко с определенията! По въпроса за финансирането на строежа на метрото дори и в нета могат да се намерят доста данни. Та, ако обичаш, преди да се правиш на толкова отворен, попрочети малко и ми обясни как точно парите за метрото касаят евентуалните надбавки към пенсиите... Някой чул-недочул и вече се изказва компетентно... Бе много кандидати за наследници на дянков се извъдихте!
Ама това не го казвам АЗ, а го казва в прав текст премиера на БЪЛГАРИЯ, че пенсионерите няма да получат коледни надавки, защото парите са в метрото и призова целия бългрски народ да потърпи още година-две за да бъде завършено метрото и АМ Люлин .
Имаме възможност или да правим инфраструктура, или да ги даваме в добавки", коментира премиерът, докато инспектираше софийското метро.
"Аз съжалявам много, но година и половина ще правим това, че следващите поколения да живеят в европейски градове, да имат инфраструктура, да има бизнес, да има растеж, за да има и добавки, защото те, добавките, идват от работата на хората.
Защо трябва аз да търпя 2 години за д плащам софийското метро, защо дядо ми трябва да яде леща на коледа вместо пържоли, ами защотото бб е грандоман и иска на всяка цена да остави името си в историята чрез строеж на всякакви инфрастр. проекти , но само в София