CTAHKO написа:абе и да има нещо такова,според мен наи-правилно ще е според класирането
То и сега е според класирането
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
CTAHKO написа:абе и да има нещо такова,според мен наи-правилно ще е според класирането

pepsi написа:Ако мача е Славия-Левски и зрителите са 1,8 мл. със сигурност те ще са 800 привърженици на Славия а останалите на Левски.Бат Венци как смята да се разпределят парите.Ако е по равно на Венци дупето ще стане още по мазно.Не е ли така отговорете ми.А иначе по принцип съм за но да мога да си гледам мача дори и на мобилния телефон.
Локомотивец написа:Добро предложение към крайно филмираните зрители. Колкото до мен - не, благодаря. На стадиона съм.
slai написа:pepsi написа:Ако мача е Славия-Левски и зрителите са 1,8 мл. със сигурност те ще са 800 привърженици на Славия а останалите на Левски.Бат Венци как смята да се разпределят парите.Ако е по равно на Венци дупето ще стане още по мазно.Не е ли така отговорете ми.А иначе по принцип съм за но да мога да си гледам мача дори и на мобилния телефон.
Знам че само даваш пример ама как виждаш повече от 5000 души да платят 2 лева да гледат Славия Левски
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
batbozho написа:Нали ставаше въпрос да се плащат 2 лева на месец.Тогава ако половин милион платят тези пари става 1 000 000 лв. на месец.Ако в годината има 8 месеца активен футбол в БГ стават 8 000 000 лв. което не е толкова лошо.
batbozho написа:slai написа:pepsi написа:Ако мача е Славия-Левски и зрителите са 1,8 мл. със сигурност те ще са 800 привърженици на Славия а останалите на Левски.Бат Венци как смята да се разпределят парите.Ако е по равно на Венци дупето ще стане още по мазно.Не е ли така отговорете ми.А иначе по принцип съм за но да мога да си гледам мача дори и на мобилния телефон.
Знам че само даваш пример ама как виждаш повече от 5000 души да платят 2 лева да гледат Славия Левски
Нали ставаше въпрос да се плащат 2 лева на месец.Тогава ако половин милион платят тези пари става 1 000 000 лв. на месец.Ако в годината има 8 месеца активен футбол в БГ стават 8 000 000 лв. което не е толкова лошо.А мисля,че на никой няма да у пречи да плати 2 лв. на месец.Щото това са 2 хляба.
Въпроса е кои мачове ще се излъчват.Всичките 8 на седмица или пък избрани 5.Ако твоя отбор не го дават за к,во да плащаш.
Тази система не е лоша стига да е осъществима.Все пак безплатен обяд няма,а и ние трябва да помогнем футбола да се развива.Разбира се Перукан и сие трябва да ги няма,защото тези кърлежи отблъскват масата.Ама т,ва да си го решават по между си.Ако искат пари от ТВ права ще играят чесно и сами ще "изгорят плявата".
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост