Венци Стефанов изригна с революционно предложение

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Венци Стефанов изригна с революционно предложение

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2010 20:58

CTAHKO написа:абе и да има нещо такова,според мен наи-правилно ще е според класирането

То и сега е според класирането
Изображение

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 05 окт 2010 21:07

pepsi написа:Ако мача е Славия-Левски и зрителите са 1,8 мл. със сигурност те ще са 800 привърженици на Славия а останалите на Левски.Бат Венци как смята да се разпределят парите.Ако е по равно на Венци дупето ще стане още по мазно.Не е ли така отговорете ми.А иначе по принцип съм за но да мога да си гледам мача дори и на мобилния телефон.

Знам че само даваш пример ама как виждаш повече от 5000 души да платят 2 лева да гледат Славия Левски

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 окт 2010 21:08

PFC Litez не си играй да ги обеждаваш ще си проличи като въведът пей пър вю какво ще стане.Нали сме българи гледаме по тънката лайса да минема ама няма да стане...Айде Чао от мене.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 05 окт 2010 21:10

Добро предложение към крайно филмираните зрители. Колкото до мен - не, благодаря. На стадиона съм. :lol:

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 05 окт 2010 21:11

Локомотивец написа:Добро предложение към крайно филмираните зрители. Колкото до мен - не, благодаря. На стадиона съм. :lol:

+1

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 05 окт 2010 21:27

slai написа:
pepsi написа:Ако мача е Славия-Левски и зрителите са 1,8 мл. със сигурност те ще са 800 привърженици на Славия а останалите на Левски.Бат Венци как смята да се разпределят парите.Ако е по равно на Венци дупето ще стане още по мазно.Не е ли така отговорете ми.А иначе по принцип съм за но да мога да си гледам мача дори и на мобилния телефон.

Знам че само даваш пример ама как виждаш повече от 5000 души да платят 2 лева да гледат Славия Левски

Нали ставаше въпрос да се плащат 2 лева на месец.Тогава ако половин милион платят тези пари става 1 000 000 лв. на месец.Ако в годината има 8 месеца активен футбол в БГ стават 8 000 000 лв. което не е толкова лошо.А мисля,че на никой няма да у пречи да плати 2 лв. на месец.Щото това са 2 хляба.
Въпроса е кои мачове ще се излъчват.Всичките 8 на седмица или пък избрани 5.Ако твоя отбор не го дават за к,во да плащаш.
Тази система не е лоша стига да е осъществима.Все пак безплатен обяд няма,а и ние трябва да помогнем футбола да се развива.Разбира се Перукан и сие трябва да ги няма,защото тези кърлежи отблъскват масата.Ама т,ва да си го решават по между си.Ако искат пари от ТВ права ще играят чесно и сами ще "изгорят плявата".
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 05 окт 2010 21:31

Тоя бат Венци пак иска да ни прави на балами ма няма да мине номера.Аз пари за
тая глупост наречена БГ-футбол никога няма да дам.Доколкото мога ходя да си гледам мач на стадиона пък по тв-то не мож ме накара да гледам наш мач даже и пари да ми дават.Преди няколко години си вкарах Булсат заради Диема Екстра и щом те не успяха с англииските мачове ясно ми е тая тъпа идея колко ще просъществува.Той ни предлагал
продукт-БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХА....Ей мислех го за прост ма той бил МНОГО прост :!:
И откъде я извади тая цифра: 1 800 000 души гледали Левски-Литекс,тоя човек замисля
ли се какви глупости говори :o :o :o
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 05 окт 2010 21:39

batbozho написа:Нали ставаше въпрос да се плащат 2 лева на месец.Тогава ако половин милион платят тези пари става 1 000 000 лв. на месец.Ако в годината има 8 месеца активен футбол в БГ стават 8 000 000 лв. което не е толкова лошо.

Да де но нали трябва някъде да се излъчват тези срещи, ефирът да не за без пари, ако въобще някой им даде ефир, по кабелната не върви, много хора нямат кабелна? А по какъв начин ще бъдат кодирани каналите, за да не се гледат от всеки? А самото заснемане?
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 окт 2010 21:39

batbozho написа:
slai написа:

Нали ставаше въпрос да се плащат 2 лева на месец.Тогава ако половин милион платят тези пари става 1 000 000 лв. на месец.Ако в годината има 8 месеца активен футбол в БГ стават 8 000 000 лв. което не е толкова лошо.А мисля,че на никой няма да у пречи да плати 2 лв. на месец.Щото това са 2 хляба.
Въпроса е кои мачове ще се излъчват.Всичките 8 на седмица или пък избрани 5.Ако твоя отбор не го дават за к,во да плащаш.
Тази система не е лоша стига да е осъществима.Все пак безплатен обяд няма,а и ние трябва да помогнем футбола да се развива.Разбира се Перукан и сие трябва да ги няма,защото тези кърлежи отблъскват масата.Ама т,ва да си го решават по между си.Ако искат пари от ТВ права ще играят чесно и сами ще "изгорят плявата".

къде ги видя тези 8 месеца активен футбол в България :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 09:02

Колко човека ще платят,за да гледат:
Славия-Академик
Славия-Калиакра
Славия-Монтана
Славия-Сливен
Славия-Миньор
Сега заменете Славия с Локо Сф,Берое,Ч.море,Ч-ц.След това развъртете отборите от лявата колонка помежду им и ми кажете:някои отбори,които в момента,все пак,взимат нещо от ТВ права,колко ще взимат ако минем на PPV?Няма такива положения като-5лв на месец и всички да бръкнат в кацата с меда!Аз ще си плащам за мачовете на Левски,а който иска да плаща за турнетата на отбори като Академик Сф по разни "паланки".Да видим тогава как отбори,дето чакат на 100хил. лева от ПРО.БГ,за да скърпят бюджета ще "издаянят"!Колко човека щяха да си платят,за да гледат "дербито" Калиакра-Академик Сф?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Футбол - България”