Кой е най-лошият терен в "А"група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Кой е най-лошият терен в "А"група?

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 00:13

Show Must Go On написа:
G0nzi написа:Най-простите типове са розовите опашки - човека пита за мение те пак грух та грух!
Най - скапания терен, стадион и т.н. добре че го пратиха в преизподнята къде скоро ще е абривиетурата е Армията, после са Монтана, Тича, Севлиево и т.н. За Ботев дереджето е сходно на кочината!
Айде лека

Тъпанар първо прочети заглавието на темата и тогава слагай имена като БОТЕВ в смешният си коментар.Герена да не е пък Алианц арена смотльо?

Аре па ти. Герена може би не е по-добре от стадиона на Ботев, на тоя етап?

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 23 сеп 2010 00:16

Sofiazapadultrasa написа:Стадион "Oгоста" и Тича на Черно Море за мен са най-зле.....

Огоста не е зле не знам защо я бутате тук. Терена е приличен, дренажа е проблемен там. Тича наистина изреждаше трагично, не се сещам за друг терен (от тези дето останаха) дето да е зле толкова ранно в сезона.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 00:27

Pride написа: Огоста не е зле не знам защо я бутате тук. Терена е приличен, дренажа е проблемен там. Тича наистина изреждаше трагично, не се сещам за друг терен (от тези дето останаха) дето да е зле толкова ранно в сезона.

Чакай сега, тича не му е проблема, че е рано, а че го поливаха като невидели преди мача, щото знаеха, че на приличен терен отиват на разлика. У дома и стените помагат, ама като ти е селски дома не стига..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 00:38

tprodanov написа:
Pride написа: Огоста не е зле не знам защо я бутате тук. Терена е приличен, дренажа е проблемен там. Тича наистина изреждаше трагично, не се сещам за друг терен (от тези дето останаха) дето да е зле толкова ранно в сезона.

Чакай сега, тича не му е проблема, че е рано, а че го поливаха като невидели преди мача, щото знаеха, че на приличен терен отиват на разлика. У дома и стените помагат, ама като ти е селски дома не стига..

Глупости говориш за пореден път... Той терена го наводняват не само на мач с Левски! Защо си мислиш, че сте нещо повече и по-специално :mrgreen: Той се наводнява и за мач с Пет Могили... Друг въпрос е, че това наистина е селкса постъпка и да видим кога ще престанат, че така вредят и на нашите играчи...

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 23 сеп 2010 00:54

Leooo написа:На Видима не беше много добре също !!

На Видима терена е от най добрите в България.

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 23 сеп 2010 01:01

PROSTAK написа:
donpacko написа:Такива олигофрени трябва да ги банват по айпи адрес.

За автора на темата говориш нали ? :lol:

Да вземем всички други да излезем да си мучите наволя а ? :twisted:

Ей пумяр малък, един свестен коментар нямаш. Бан за такива като теб.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 01:05

MORSKI написа: Глупости говориш за пореден път... Той терена го наводняват не само на мач с Левски! Защо си мислиш, че сте нещо повече и по-специално :mrgreen: Той се наводнява и за мач с Пет Могили... Друг въпрос е, че това наистина е селкса постъпка и да видим кога ще престанат, че така вредят и на нашите играчи...

Значи, това, че го наводняват преди всеки мач прави постъпката неселска? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
абе много ме радвате тия дни фенчетата на червено море

Потребителски аватар
Valioba
Контакти:

Мнениеот Valioba » 23 сеп 2010 01:33

Стадион "Тича". Иначе има терени, които умишлено не се подравняват преди важен сблъсък с техничен отбор ;) .
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 01:40

tprodanov написа:
MORSKI написа: Глупости говориш за пореден път... Той терена го наводняват не само на мач с Левски! Защо си мислиш, че сте нещо повече и по-специално :mrgreen: Той се наводнява и за мач с Пет Могили... Друг въпрос е, че това наистина е селкса постъпка и да видим кога ще престанат, че така вредят и на нашите играчи...

Значи, това, че го наводняват преди всеки мач прави постъпката неселска? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
абе много ме радвате тия дни фенчетата на червено море

Aбе ти четеш ли изобщо или си лаеш и гледаш да се заядешщ като масата потребители тук? Кое от това не разбра, а? ДА ти го обясня като на ....
Друг въпрос е, че това наистина е селкса постъпка и да видим кога ще престанат, че така вредят и на нашите играчи...
... Друг път мисли преди да пишеш!

Иначе такъв отбор Червено Море няма... Нещо си в грешка... Пък вие левскарчетата в началото ме радвахте и ме избиваше на смях като ви четях глупостите, но сега направо почнахте да ме вбесявате....

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 01:45

MORSKI написа: Aбе ти четеш ли изобщо или си лаеш и гледаш да се заядешщ като масата потребители тук? Кое от това не разбра, а? ДА ти го обясня като на ....
Друг въпрос е, че това наистина е селкса постъпка и да видим кога ще престанат, че така вредят и на нашите играчи...
... Друг път мисли преди да пишеш!

Иначе такъв отбор Червено Море няма... Нещо си в грешка... Пък вие левскарчетата в началото ме радвахте и ме избиваше на смях като ви четях глупостите, но сега направо почнахте да ме вбесявате....

ЗНачи, да уточня - постъпката е селска, но факта, че я правите и преди други мачове я прави неселска и ти я оправдаваш? Щото имаше обвинение, че е селска постъпка и ти защити ситуацията, като каза, че го правите преди всеки мач? Значи тая работа променя някак селянията? Просто звучиш нелогично, няма как да очакваш смислен въпрос.Колкото до вбесяването - знаеш ли какъв кеф е за Левскарите, да бъдат вбесявани поклонниците на бивши военни отбори? Тая сателитна Цскарска система някак не ни е симпатична, нищо лично..

Върни се в “Футбол - България”