Писал си нещо, някои неща разбрах, някои не разбрах! Откога Нафтекс стана исконен български отбор?! Това беше млад отбор, който промени статуквото, защото бяха пердета, имаше кинти и не им пукаше от "клишета"! Исках да те питам......къв комунизъм, кви 5 лева?! Когато смяташ нещо сериозно да напишеш, то и се подготви като хората! Никога е нямало комунизъм в България, а и където и да е било по света!....Навсякъде ще има публика, ако премахнем мисленето, че идват отборите от София и мача е предрешен! Нека да ни бият защото са по-силни, защото са заслужили! Но не по презумпция! Нека да играят в ЕКТ в ШЛ, но не защото някой някого прецакал за лиценза, или защото те видите ли са най-великите! Това се доказва на терена ( без чужда помощ), а като не могат?! Да отиват най-заслужелите, независимо от кой град са, колко хора има там, каква публика! Просто така е ЧЕСТНО!!!!!......Дай сега да пренаредим първенството, защото двата "гранда", ама задължително ТРЯБВА да са там, макар че, за нищо не стават, а другите отбори, които се борят! Ами, сорри, пичове, не сте грандове, къде сте тръгнали?!..........Защо да играят тогава другите отбори въобще?!.....[quote][/quote]
Значи за Нафтекс мога да ти кажа ,че те на мач от в -група събраха повече от 3000 души ,бъдещия шампион на България не може да събере толкова хора (освен ако Гришата не освободи учениците от училище и не ги задължи да отидат на мача -случая със Страсбург).А това за кое е честно ,съжелявам но футболът е развлечение и целтът е да радва хората ,нещо което няма как да направят Литекс ,Локо Сф и Славия.А когато Левски играеха в шампионска лига цяла България гледаше мачовете и тръпнеше ,когато ЦСКА побеждаваше отбори като Ливърпул ,Леверкузен и други величие ,цяла България ликуваше.Просто ,приятел футболът е игра за публиката ,не го забравяйте и просто хората ,даващи пари трябда се замислят,защото с 250 души на мач няма дори да имаш печелба .А и за подготвянето какво да ти кажа ?Просто човекът ,който цитирах беше използвал болшевико -комунистически метод или нещо от този сорт.А относно комунизъм и всичко около него и естествено социализма мога да ти разправям цяла вечер.Но само ще ти кажа ,че поне в учебниците на учениците е дефинирано ,че социализмът и комунизмът се различават по начините ,които трябва да се прекерат.Социализмът с реформи ,а комунизмът според Маркс чрез кръв.Но това няма значение.Мисля ,че всички са съгласни ,че спорът преди 1989 се развивал на много високо ниво ,вече обясних
нямам намерение втори път.А относно подготвеността не виждам да имам някакви съществене пропуски и грешки ,а относно комунизмът в България и до ден днешен се спори какво е било.
За къде сме без Левски и Цска..
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За къде сме без Левски и Цска..
Немога да не се съглася с теб до някаде си прав само че след 3-4 месеца ще се разбере кой е заслужавал и кой не.Защото да не стане така БЕРОЕ,СЛАВИЯ,МИНЮР,ЛОКОМОТИВ,ЛИТЕКС да станат за смях в цяла Европа
Колкото и да ви се обеснява няма да разберете. Не броя на феновете определят какъв е отбора или там каквото искате да кажете ... Какво ме ебе, че някои събира и 300 хиляди души ... Играта футбол зависи не от хората, които е гледат, а от това кой повече гола вкара на противника.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- slavia_forever
- Контакти:
Като чета kartago и се сещам за много разговори с приятели на темата "И какво Левски и ЦСКА като уреждат - имат пари, власт, лоби в БФС, нормално е! Кой да играе в Европа? Кой може да ни отсрами освен Левски и ЦСКА?" И отговорът е наистина прост - "който заслужи!". Какво по-хубаво от това, да играят различни отбори в Европа, да свикват и да се развиват на европейската сцена, след като са си заслужили това право?! Представянето им в обозримо бъдеще, би станало добро и е напълно резонно да бъде така. Сега какво е?! Като си имаме червено-син отбор, смятам нямаме често поводи за радост! Но все още условията в самата структура на БФС и лобитата в управлението на БГ футбола, са благоприятни за тези два отбора. В случай на криза обаче, в който спонсорството за лобита не е в толкова голям мащаб, се вижда дори и от части, че червено-синия монопол не е това, което винаги с чужда помощ е показвал. Сега е много по-лесно да се плаща само на съдии и по-рядко на да се отделят пари, за лобитата в централата. За това в тези моменти поне отчасти, се вижда кой-колко струва. Скоро обявиха следната мотивация на играчите в червено - да не си плащали за боклука. Такива собственици ли ще блъскат ли милиони за за лобита, за купени шампионати?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Love_ написа:Колкото и да ви се обеснява няма да разберете. Не броя на феновете определят какъв е отбора или там каквото искате да кажете ... Какво ме ебе, че някои събира и 300 хиляди души ... Играта футбол зависи не от хората, които е гледат, а от това кой повече гола вкара на противника.

kobrata написа:Писал си нещо, някои неща разбрах, някои не разбрах! Откога Нафтекс стана исконен български отбор?! Това беше млад отбор, който промени статуквото, защото бяха пердета, имаше кинти и не им пукаше от "клишета"! Исках да те питам......къв комунизъм, кви 5 лева?! Когато смяташ нещо сериозно да напишеш, то и се подготви като хората! Никога е нямало комунизъм в България, а и където и да е било по света!....Навсякъде ще има публика, ако премахнем мисленето, че идват отборите от София и мача е предрешен! Нека да ни бият защото са по-силни, защото са заслужили! Но не по презумпция! Нека да играят в ЕКТ в ШЛ, но не защото някой някого прецакал за лиценза, или защото те видите ли са най-великите! Това се доказва на терена ( без чужда помощ), а като не могат?! Да отиват най-заслужелите, независимо от кой град са, колко хора има там, каква публика! Просто така е ЧЕСТНО!!!!!......Дай сега да пренаредим първенството, защото двата "гранда", ама задължително ТРЯБВА да са там, макар че, за нищо не стават, а другите отбори, които се борят! Ами, сорри, пичове, не сте грандове, къде сте тръгнали?!..........Защо да играят тогава другите отбори въобще?!.....
Значи за Нафтекс мога да ти кажа ,че те на мач от в -група събраха повече от 3000 души ,бъдещия шампион на България не може да събере толкова хора (освен ако Гришата не освободи учениците от училище и не ги задължи да отидат на мача -случая със Страсбург).А това за кое е честно ,съжелявам но футболът е развлечение и целтът е да радва хората ,нещо което няма как да направят Литекс ,Локо Сф и Славия.А когато Левски играеха в шампионска лига цяла България гледаше мачовете и тръпнеше ,когато ЦСКА побеждаваше отбори като Ливърпул ,Леверкузен и други величие ,цяла България ликуваше.Просто ,приятел футболът е игра за публиката ,не го забравяйте и просто хората ,даващи пари трябда се замислят,защото с 250 души на мач няма дори да имаш печелба .А и за подготвянето какво да ти кажа ?Просто човекът ,който цитирах беше използвал болшевико -комунистически метод или нещо от този сорт.А относно комунизъм и всичко около него и естествено социализма мога да ти разправям цяла вечер.Но само ще ти кажа ,че поне в учебниците на учениците е дефинирано ,че социализмът и комунизмът се различават по начините ,които трябва да се прекерат.Социализмът с реформи ,а комунизмът според Маркс чрез кръв.Но това няма значение.Мисля ,че всички са съгласни ,че спорът преди 1989 се развивал на много високо ниво ,вече обясних
нямам намерение втори път.А относно подготвеността не виждам да имам някакви съществене пропуски и грешки ,а относно комунизмът в България и до ден днешен се спори какво е било.
Чакай малко! Не подценявай хората с които дискутираш! Аз също съм израснал в тази епоха! Не ти разбирам нападките срещу този човек и няма и как да ги разбера! Можем да дискутираме разбира се, но сме спортен форум! "Всеки според възможностие и всекиму според потребностите!" ще бъде някоя следваща цивилизация, не която мисли за ку...ви и за джипове!....А ти защо си мислиш, че когато Литекс играха цяла България не тръпнеше?! Защо си мислиш, че когато Ботев - Пд, или Ботев - Враца биха Байерн цяла България не викаше с тях?! След година като нямаме стадион, защо си мислиш, че когато Литекс играе с някого в Бургас стадиона няма да е пълен?! Аз две години ходя на мачовете на Черно Море и 1/3 е местна публика която подкрепя български отбор, но стадиона е фул! Аз много пъти съм се замислял, защо някой въобще издържа български отбор...........и съм намерил отговора за себе си!... Но не си прав! Всеки има право на шанс! Аз съм убеден, че Берое, Локо Пд, Черноморец, Ботев, ще напълнят стадионите си до спукване в своите евромачове, само да имат шанс! Само някой да им го даде, а не да се решава! Ти ако си футболист в някой от не грандовете, и ако знаеш, че колкото и да се напъваш, няма мачове Европа, няма кинти, ще се бориш ли?! Ще се бориш, ама друг път! Ще се надяваш, някой от тези грандове да те вземат, та белким си по-близо до "Син-сити" и да живееш живота на бълграския футболист! ........Мърцина са тези които спазват режим и наистина искат да направят кариера!....
Момчета Ред Бул преди тазгодишното им участие в ЕКТ бяха с коефициент по-малък от на всеки един български отбор играл в Европа през последните 5 години.
Всички виждате какво направи този отбор, направи това което наш няма да направи в следващите 5 години най-малко.
Без Левски и ЦСКА в Европа МОЖЕ, голяма работа, че един от двата отбора няма да играе.
Догодина може Литекс да не играе в Европа, ми след като е направил слаб сезон, няма място там. Сядат си на задника и толкова.
Всички виждате какво направи този отбор, направи това което наш няма да направи в следващите 5 години най-малко.
Без Левски и ЦСКА в Европа МОЖЕ, голяма работа, че един от двата отбора няма да играе.
Догодина може Литекс да не играе в Европа, ми след като е направил слаб сезон, няма място там. Сядат си на задника и толкова.

Еми защото отбори градове като Перник и Стара Загора ще напълнят стадиона и ще се веселят ,основната цел на футболът.Просто ме учудвате всякаш не сте ходили на мач.Нали се сещате ,че има разлика между 100 ,1000 и 10 000 души и есттествено атмосферата.Например отбор като Ботев ,където нямаха пари 10 годин ,феновете сами намираха пари и правеха страхотна хореография , а феновете на Черноморец получават специални средства за знамена и прочие и пак нямат подобна хореография.А относно това ,че ще ли да се изложат в Европа ,еми да ти кажа предпочитам да има публика и атмосфера ,отколкото да няма(ето тази година Литекс нямаха нито публика нито победа -в този случай разгромна загуба).И хора ,футболът е спорт ,а спортът е да развлича публиката
kobrata написа:Еми защото отбори градове като Перник и Стара Загора ще напълнят стадиона и ще се веселят ,основната цел на футболът.Просто ме учудвате всякаш не сте ходили на мач.Нали се сещате ,че има разлика между 100 ,1000 и 10 000 души и есттествено атмосферата.Например отбор като Ботев ,където нямаха пари 10 годин ,феновете сами намираха пари и правеха страхотна хореография , а феновете на Черноморец получават специални средства за знамена и прочие и пак нямат подобна хореография.А относно това ,че ще ли да се изложат в Европа ,еми да ти кажа предпочитам да има публика и атмосфера ,отколкото да няма(ето тази година Литекс нямаха нито публика нито победа -в този случай разгромна загуба).И хора ,футболът е спорт ,а спортът е да развлича публиката
Виж какво пич! Гледам имаш няколко мнения, по принцип, първо се поогледай във форума и тогава говори! Аз писах вече защо няма публика! Примерно, защо да има занапред публика след вчерашния мач в Бургас?! Всеки обича победите, а когато хората си идват "подготвени", и когато това го знае целия град, за какво говорим?!...Не само сме ходили на мачове, ами сме били и на терена!....А ако ти си мислиш, че като ни опердашат с 5-0 като домакини( който и български отбор да е), а ние след това да се хвалим: "Божеееееее, обаче, ква атмосфера им направихме, велики бяхме агитката!"........ Ами да търсим тогава конкурс за агитки, а не да си говорим за футбол! Заслужили Литекс, нека се класират! Заслужили Берое, нека да вървят напред! Но да са заслужили, а не цяла България да се смеем на смешни дузпи и на тикане! На заслужилите отбори, ще се радва цяла България, гарантирам ти го!... И направи деление от агитки и качествен футбол!..
PFC Litex написа:Момчета Ред Бул преди тазгодишното им участие в ЕКТ бяха с коефициент по-малък от на всеки един български отбор играл в Европа през последните 5 години.
Да но в този Ред Бул бяха вложени пари,а мафиотите в България и дума не искат да чуват за такова нещо,а пък и Австрия си подържа спорта на добро ниво не като наще управници !!!
Върни се в “Футбол - България”