msm написа:Явно е сложно за теб да проумееш какво съм ти написал. Първо, никой не сравнява Бербатов с Ботев и Левски, но така е когато няма какво да кажеш , започваш да си измисляш. И второ, говоря ти за национална фанелка с герб и капитанска лента , а това са символите на България във футболен аспект.
Пфу, много елементарно се опитваш да мислиш
Националните символи са символите, с които дадена държава се свързва. В повечето случаи те са три: знаме, герб и химн. Понякога национални символи могат да бъдат бойни знамена, маршове, песни, животни и др.
В кое от тия ти видя един футболист. Да носиш и защитаваш национален символ е привилегия и чест. Не за България е чест, че Бербатов (или който и да е) играе с Нейните символи, а обратното, за Бербата е чест да защитава името на Родината си (колко успешно всеки сам преценява).
Общо взето безсмислен спор, ако ме питаш мен. И за да не оставаш с грешно впечатление, успеха на Бербатов съм го предрекъл преди много години, нещо което една камара чорбари не могат да преживеят, защото много добре знаят що за чудесии повърнаха върху него през периода, когато "орлето" играеше в отборчето им....
Сега виждам, че продължаваш да си упражняваш правописа на мой гръб...
Само едно ще ти кажа, това което Бербатов прави с парите си мен не ме интересува, ако иска да помага на сираци си е негова работа, ако иска и билет за космическо пътуване да си купи. Това нито го прави по-добър футболист, нито го прави по-успял човек.
Само ще те попитам, ти на колко деца помогна миналата седмица??? Не ми отговаряй ...