Футболно съдийство!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Престъпен рефер изпълни поръчката на ЦСКА

Мнениеот защо » 13 дек 2009 22:24

r3d написа:
turbogena написа:След 10 години историята се повтаря! :oops: :|

дамм ,повтаря се историята от миналата година - литекс - левски /1:2/

Нещата не са толкова прости. От достоверен източник знам, че в основата на цялата работа стои Барселона. В днешния мач човекът в черно елиминира основния опонент на ЦСКА в турнира за купата, което ще им даде възможност да се разберат да дадат на Литекс титлата, а Литекс не са извесни като особено успешни евробойци и по този начин Барса елиминира един страшен противник в следващото издание на Шампионската лига. Тия пари в Лигата ще унищожат футбола... :o
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 дек 2009 22:29

това трябваше да бъде смешно ли?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
hisara
Контакти:

Re: Футболно съдийство!?

Мнениеот hisara » 13 дек 2009 22:41

Черно Море на друг терен ли играха? "Славия" изпадала ли е?

Славия няма нищо общо, нека не намесваме други отбори. Казвам че, ако жребия беше определил мача да се играе на Герена, то той щеше да се играе на един перфектен терен, предразполагащ за техничен футбол. Тогава и с 8 души щяхме да вземем този мач. Лошия терен и поръчковия смешник помогнаха на Черно море, това е.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 дек 2009 00:50

Бижутера написа:това трябваше да бъде смешно ли?

Съгласявам се с това, което сте написали, какво смешно има? :?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 14 дек 2009 04:40

hisara написа:Черно Море на друг терен ли играха? "Славия" изпадала ли е?

Славия няма нищо общо, нека не намесваме други отбори. Казвам че, ако жребия беше определил мача да се играе на Герена, то той щеше да се играе на един перфектен терен, предразполагащ за техничен футбол. Тогава и с 8 души щяхме да вземем този мач. Лошия терен и поръчковия смешник помогнаха на Черно море, това е.

"Славия" има много общо с предишният ти пост, в който казваш, че само "Левски" не е изпадал в по-долна група.

Интересно ми е, защо на вас винаги нещо странично ви пречи, когато загубите?Дали трябва всички мачове на "Левски" да се играят на "Г. Аспарухов", че да сте на перфектен терен?Каквото за едните, такова и за другите беше вчера.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 дек 2009 09:26

жълт ламтурник написа:

"Славия" има много общо с предишният ти пост, в който казваш, че само "Левски" не е изпадал в по-долна група.

Интересно ми е, защо на вас винаги нещо странично ви пречи, когато загубите?Дали трябва всички мачове на "Левски" да се играят на "Г. Аспарухов", че да сте на перфектен терен?Каквото за едните, такова и за другите беше вчера.

Като намесваш Славия,я ми кажи поне един мач,след който Вуцов да е казал:играчите ми са тъпи а пък аз съм още по-тъп и затова не можахме да спечелим или загубихме,че аз нещо не се сещам?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 14 дек 2009 18:33

deepblue1963 написа:
жълт ламтурник написа:

Като намесваш Славия,я ми кажи поне един мач,след който Вуцов да е казал:играчите ми са тъпи а пък аз съм още по-тъп и затова не можахме да спечелим или загубихме,че аз нещо не се сещам?

Вуцов е треньор на "Славия" сравнително отскоро, но не виждам връзката, която искаш да направиш.Какво сравняваме-дали Вуцов плаче(все пак е рожба на "Левски", нали) или дали и друг отбор, освен "Левски," не е изпадал в по-долна група?
Как поне веднъж не приехте мъжки загуба в мач, за който сте твърдо убедени, че трябва да го спечелите?Доста е интересно поведението на ръководителите ви, а и вашето-на феновете, които абсолютно винаги търсят вината извън собствената некадърност.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 дек 2009 19:26

Обвиняваш ни,че "плачем",че все някой ни е виновен.Добре,остави го Вуцов,дай да видим Стефанов,щото той хич не реве,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 14 дек 2009 19:27

Не ве, сериозно. Мисля, че загадъчния Артур стои в дъното на цялата работа.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 дек 2009 20:13

ЧерноМореВарна написа:Не ве, сериозно. Мисля, че загадъчния Артур стои в дъното на цялата работа.

стига де, тоа Артур стана по всяващ страх и от дявола... :lol:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”