Дебелата Цаца що не се самосезира? Ами не по-слабичкият министър?
Албания защо я спряха за евротурнирите?
Регламента за новата елитна група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Регламента за новата елитна група
Колкото и да размишлявам,колкото и да се чудя относно новите правила за първенството,все достигам до един и същ извод.Да,тези правила са дело на много болен мозък.Или мозъци.Прости ми Боже,но до друг извод не мога да стигна.Ако някой може да ми обясни що за чудо е този нов правилник,няма да му се разсърдя.Но пък и за друго се замислих.Коя държава в Европа с подобни плейофни схеми, има отбор с трайни успехи на международните турнири?Шотландия ли,Полша ли?
Astronom написа:Колкото и да размишлявам,колкото и да се чудя относно новите правила за първенството,все достигам до един и същ извод.Да,тези правила са дело на много болен мозък.Или мозъци.Прости ми Боже,но до друг извод не мога да стигна.Ако някой може да ми обясни що за чудо е този нов правилник,няма да му се разсърдя.Но пък и за друго се замислих.Коя държава в Европа с подобни плейофни схеми, има отбор с трайни успехи на международните турнири?Шотландия ли,Полша ли?
На този мозък дето ги е мислил нищо му няма. На този мозък/ мозъци са им платили огромни суми за всичките тези циркове.
Долно уйно написа:И за всичко това тая холандска фирма е взела 50 000 евро
Няма такава идиотщина.
Аз за 50 000 лева мога да дам по-добра идея на БФС. Примерно , след като толкова искат плейофи първите 5 отбора играят за шампион и евроквоти, от 10 до 14 определят изпадащия и двата които ще играят бараж. 6-9 почиват и без това няма да има за какво да играят.Естествено най-добре е без плейофи.
Тъпото е, че всички отбори са се съгласили на този формат и правила.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
korteneca написа:Тъпото е, че всички отбори са се съгласили на този формат и правила.
Дам.
Предвид на това как печално завърши предишния експеримент с двете групи, силно сък скептичен че този ще успее...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Neron
- Контакти:
Цялата работа ако не беше трагична щеше да е смешна. Кой по служебен път в тази "елитна" група, кой по далаверски, кой без лиценз, кой ей така. Такъв цирк скоро не бях гледал. Явно вече няма никакви правила в българския футбол и това кой къде ще играе се решава на (под) масата, а не на терена.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
korteneca написа:Тъпото е, че всички отбори са се съгласили на този формат и правила.
Защото и те са тъпи.
Потъпкването на феърплея и мафиотските машинации около създаването на "червения Франкенщайн" няма как да минат. Отговорът на ФИФА и УЕФА ще бъде звучен шамар за българския футболен Андрешко 

Толкова срам няма никъде.Изкуствено бяхте създадени през 1948 и новия е така само че годината е 2016.Очаквам направо да ви дадат купата и тъй като новия ЦСКА няма титли,догодина се обединява със стария,който ще влезне в А група и така всичко е точно.Схемата е ясна Цецка вовеки.А това че другите си плащат няма ядове.Не искам да чуя за бг футбол повече.А тоя дето ми визира националния,може би намеква за ЦСКА,че ще национален......Това "синьо"БФС довърши всички за да направи един.Относно Верея.Да това новия сателит на розовите.Историята за собственика самия прочетете.СРАМ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”