Bartolomej написа:g3_ev2 написа:Аз явно съм ви дядо на всички тук, защото помня световните първенства от 1962 г. (Чили), когато бяхме в група с Аржентина, Англия и Унгария ... Предполагам, че точно за това страните, ставали световни шампиони, се броят на пръсти. А и как да си обясним една загуба на Бразилия от Германия на полуфинал със 7:1?!
Това са ти спомените или правиш анализ на представянето ни тогава .. имаш много неточности в съчиненията си , преразгледай репортажите пак !
Никакъв анализ, приятел, само спомени и размисли. Нали заглавието е "Имате ли спомени..." а не "Направете ретроспекция...". Каквото помня, това е, гледам за кеф понякога само мача с Германците - така че грешките са нормални...поне така мисля! Понякога си припомням по YouTube първенствата 1966 г. и 1970 г. (има ги пуснати от руснаци - Мировое первенство и т.н.), най-вълнуващите за мен - и там забелязвам доста грешки в това, което помня. Така че сигурно си прав, но няма да гледам репортажи, няма я тръпката! А анализ пък изобщо не се прави така, с общи приказки!