Achtung_Juden написа:Турци, треперете! Левски е жив
И Лафка е жива,но те пък нямат нищо общо с Левски!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Achtung_Juden написа:Турци, треперете! Левски е жив
petko.h.markov написа:Der Führer написа:iliev72 написа:Eminem написа:iliev72 написа:Човека го казал в прав текст.30 000 за наем на стадиона и автобуса за феновете на Поморие.А така щяха да си напълнят стадиона и то стадион лицензиран от БФС.Щяха да изкарат някой и друг лев , а сега само разходи.Всичко за което говори човека са пари.Вместо Поморие да спечели от мача с Левски - ще загуби пари.Тогава защо да се бъхтят да играят за купата като само ще им тежи финансово.
Ами сега е момента да рекламират мача, могат да съберат в пъти повече публика на Лазур, заедно с бургазлии разбира се.
По 5-6 или 7лв. билет ще са на доста по-голяма печалба.
![]()
![]()
Левски има суперимижд и всички ще си строшат краката да ги гледат
![]()
![]()
![]()
Реално като сложиш пари за реклама + наема + автобуса за фенове и може да са на нула.А ако са си в Поморие щяха да са на печалба и щяха да са си на техният стадион.Сега в Бургас ще се чувстват като гости.
В Поморие нямаше да си избият само парите за охраната
Ти сигурно си от Бургас,а защо не от Лазур,та ти отмаляха ръцете да носиш вода.
iliev72 написа:Der Führer написа:iliev72 написа:Фюрер не знам дали ще си избият пари , но щом техният финансист казва , че ще ги избият съм склонен да му вярвам.
А това деяние на БФС толкова мирише на режисирано , но с помощта на Боби и ко че няма накъде.Как така един нищо и никакъв мач стана рисков.
Не виждам какво му е рисковото на този мач ?! Баждека може да си говори каквото си иска , но е ясно че е говорено с когото трябва и мач стана рисков.
Виж приятелю ... рискови са феновете на Левски - не мача . Няма как да им се каже - недейте да ходите в Поморие , защото за вас ще има само 250 билета ( колкото е превидил Ралев ) . Добре де - ами ако се изсипят примерно 1500 - 2000 човека ( заедно с левскарите от другите населени места ) . И изкупят още 500 билета ( пак примерно ) . Тогава какво се получава - 500 левскари зад буферната зона сред поморийци . И още 1000 пред стадиона . Тях кой ще ги пази ? Като се говори нещо , трябва да се мисли . Огнян Ралев много добре знае предварително , че полицията ще откаже да охранява такъв мач в Поморие . Колкото до 30 000 лв. наем за стадион - има ги само на хартия
Това няма как да се случи.Те ходят по 4-5к на Герена.В Поморие и то в мач от първият кръг не повече от 400-500 човека.В момента Левски са на такова дережде , че едва ли някой ще се засили да ги гледа.Виж ако мача бе на ниво полуфинал-финал вече е друго.Сега сме в началото и си мисля , че 250 билета са им напълно достатъчни.Няма нищо рисково.
Der Führer написа:petko.h.markov написа:Der Führer написа:iliev72 написа:Eminem написа:iliev72 написа:Човека го казал в прав текст.30 000 за наем на стадиона и автобуса за феновете на Поморие.А така щяха да си напълнят стадиона и то стадион лицензиран от БФС.Щяха да изкарат някой и друг лев , а сега само разходи.Всичко за което говори човека са пари.Вместо Поморие да спечели от мача с Левски - ще загуби пари.Тогава защо да се бъхтят да играят за купата като само ще им тежи финансово.
Ами сега е момента да рекламират мача, могат да съберат в пъти повече публика на Лазур, заедно с бургазлии разбира се.
По 5-6 или 7лв. билет ще са на доста по-голяма печалба.
![]()
![]()
Левски има суперимижд и всички ще си строшат краката да ги гледат
![]()
![]()
![]()
Реално като сложиш пари за реклама + наема + автобуса за фенове и може да са на нула.А ако са си в Поморие щяха да са на печалба и щяха да са си на техният стадион.Сега в Бургас ще се чувстват като гости.
В Поморие нямаше да си избият само парите за охраната
Ти сигурно си от Бургас,а защо не от Лазур,та ти отмаляха ръцете да носиш вода.
Не съм от Лазур , но живея на 10 мин път пеша от стадиона ... Което няма никакво значение , защото няма да ходя на мача . На другия съфорумец съм обяснил защо схемата 250 билета за Левски е неприложима . На същото мнение щях да бъда , ако вместо Левски беше ЦСКА .
iliev72 написа:Фюрер нагледал съм се в социалните мрежи как 200-300 човека казва , че ще ходя и реално отиват 20-30 в най-добрият случай.
Иначе нормално е да отидат не повече от 15 човека.От твоите 50 ако отидат 5 ще е геройство.Не ми разправяй тези на мен.
И това ти го казвам за събития които са безплатни , а когато стана въпрос да се плаща става страшно
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
petko.h.markov написа:Всичко базирате на хипотези.Колко щели да дойдат,какви ще приходите и разходите,какви са опасностите.Па това е толкова мач без значение.Защо да не е празник
за града,хората построили този стадион.Ще дойдат левскари/колкото и да са/ще си гледат мача заедно и толкова.Ако този мач е опасен,как ще се играят другите
които ще са за успешно класиране-все на Лазур ли?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта