Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубове!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубо

Мнениеот ticha i vladislav » 17 сеп 2015 17:09

Achtung_Juden написа:Турци, треперете! Левски е жив :!:

И Лафка е жива,но те пък нямат нищо общо с Левски!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 17:09

petko.h.markov написа:
Der Führer написа:
iliev72 написа:
Eminem написа:
iliev72 написа:Човека го казал в прав текст.30 000 за наем на стадиона и автобуса за феновете на Поморие.А така щяха да си напълнят стадиона и то стадион лицензиран от БФС.Щяха да изкарат някой и друг лев , а сега само разходи.Всичко за което говори човека са пари.Вместо Поморие да спечели от мача с Левски - ще загуби пари.Тогава защо да се бъхтят да играят за купата като само ще им тежи финансово.

Ами сега е момента да рекламират мача, могат да съберат в пъти повече публика на Лазур, заедно с бургазлии разбира се.
По 5-6 или 7лв. билет ще са на доста по-голяма печалба.

:lol: :lol: :lol: Левски има суперимижд и всички ще си строшат краката да ги гледат :lol: :lol: :lol:
Реално като сложиш пари за реклама + наема + автобуса за фенове и може да са на нула.А ако са си в Поморие щяха да са на печалба и щяха да са си на техният стадион.Сега в Бургас ще се чувстват като гости.

В Поморие нямаше да си избият само парите за охраната ;)

Ти сигурно си от Бургас,а защо не от Лазур,та ти отмаляха ръцете да носиш вода.

Не съм от Лазур , но живея на 10 мин път пеша от стадиона ... Което няма никакво значение , защото няма да ходя на мача . На другия съфорумец съм обяснил защо схемата 250 билета за Левски е неприложима . На същото мнение щях да бъда , ако вместо Левски беше ЦСКА .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 сеп 2015 17:10

Капитане отговора ти говори само за себе си ;) Щом си опрял до някакви 5-7 лв какво остана за транспорта ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 17:17

iliev72 написа:
Der Führer написа:
iliev72 написа:Фюрер не знам дали ще си избият пари , но щом техният финансист казва , че ще ги избият съм склонен да му вярвам.
А това деяние на БФС толкова мирише на режисирано , но с помощта на Боби и ко че няма накъде.Как така един нищо и никакъв мач стана рисков.
Не виждам какво му е рисковото на този мач ?! Баждека може да си говори каквото си иска , но е ясно че е говорено с когото трябва и мач стана рисков.

Виж приятелю ... рискови са феновете на Левски - не мача . Няма как да им се каже - недейте да ходите в Поморие , защото за вас ще има само 250 билета ( колкото е превидил Ралев ) . Добре де - ами ако се изсипят примерно 1500 - 2000 човека ( заедно с левскарите от другите населени места ) . И изкупят още 500 билета ( пак примерно ) . Тогава какво се получава - 500 левскари зад буферната зона сред поморийци . И още 1000 пред стадиона . Тях кой ще ги пази ? Като се говори нещо , трябва да се мисли . Огнян Ралев много добре знае предварително , че полицията ще откаже да охранява такъв мач в Поморие . Колкото до 30 000 лв. наем за стадион - има ги само на хартия ;)

Това няма как да се случи.Те ходят по 4-5к на Герена.В Поморие и то в мач от първият кръг не повече от 400-500 човека.В момента Левски са на такова дережде , че едва ли някой ще се засили да ги гледа.Виж ако мача бе на ниво полуфинал-финал вече е друго.Сега сме в началото и си мисля , че 250 билета са им напълно достатъчни.Няма нищо рисково.

Само на моите познати "левскари" от Бургас компаниите им са над 50 човека . И ще ходят на мача . Да не говорим са всички "левскари" , които са такива веднъж или 2 пъти в годината ( когато Левски идва да играе в Бургас или наоколо ) . Колкото и да е зле Левски , ще се съберат минимум 1000 човека .
и ВИЕ СЪЩО ...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 сеп 2015 17:21

Der Führer написа:
petko.h.markov написа:
Der Führer написа:
iliev72 написа:
Eminem написа:
iliev72 написа:Човека го казал в прав текст.30 000 за наем на стадиона и автобуса за феновете на Поморие.А така щяха да си напълнят стадиона и то стадион лицензиран от БФС.Щяха да изкарат някой и друг лев , а сега само разходи.Всичко за което говори човека са пари.Вместо Поморие да спечели от мача с Левски - ще загуби пари.Тогава защо да се бъхтят да играят за купата като само ще им тежи финансово.

Ами сега е момента да рекламират мача, могат да съберат в пъти повече публика на Лазур, заедно с бургазлии разбира се.
По 5-6 или 7лв. билет ще са на доста по-голяма печалба.

:lol: :lol: :lol: Левски има суперимижд и всички ще си строшат краката да ги гледат :lol: :lol: :lol:
Реално като сложиш пари за реклама + наема + автобуса за фенове и може да са на нула.А ако са си в Поморие щяха да са на печалба и щяха да са си на техният стадион.Сега в Бургас ще се чувстват като гости.

В Поморие нямаше да си избият само парите за охраната ;)

Ти сигурно си от Бургас,а защо не от Лазур,та ти отмаляха ръцете да носиш вода.

Не съм от Лазур , но живея на 10 мин път пеша от стадиона ... Което няма никакво значение , защото няма да ходя на мача . На другия съфорумец съм обяснил защо схемата 250 билета за Левски е неприложима . На същото мнение щях да бъда , ако вместо Левски беше ЦСКА .

Всичко базирате на хипотези.Колко щели да дойдат,какви ще приходите и разходите,какви са опасностите.Па това е толкова мач без значение.Защо да не е празник
за града,хората построили този стадион.Ще дойдат левскари/колкото и да са/ще си гледат мача заедно и толкова.Ако този мач е опасен,как ще се играят другите
които ще са за успешно класиране-все на Лазур ли?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 сеп 2015 17:23

Фюрер нагледал съм се в социалните мрежи как 200-300 човека казва , че ще ходя и реално отиват 20-30 в най-добрият случай.
Иначе нормално е да отидат не повече от 15 човека.От твоите 50 ако отидат 5 ще е геройство.Не ми разправяй тези на мен.
И това ти го казвам за събития които са безплатни , а когато стана въпрос да се плаща става страшно ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 17:33

iliev72 написа:Фюрер нагледал съм се в социалните мрежи как 200-300 човека казва , че ще ходя и реално отиват 20-30 в най-добрият случай.
Иначе нормално е да отидат не повече от 15 човека.От твоите 50 ако отидат 5 ще е геройство.Не ми разправяй тези на мен.
И това ти го казвам за събития които са безплатни , а когато стана въпрос да се плаща става страшно ;)

С въпросните познати не си комуникираме във Фейсбук , а на бира , така съм склонен да вярвам в това което пиша . Така или иначе , на Лазур последно работеше системата за преброяване - ще разберем каква е била посещаемостта . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 сеп 2015 17:39

Идеята за дирижиран жребий + домакинство на отборите от по-долни дивизии в тази фаза на турнира, уж е за популяризиране на играта.
Ако е така, решението е скандално!
ОК, разбирам, че за агитката им има 250 места. Недостатъчно, факт. Нима останалите левскари не могат да изгледат един мач ( с непретенциозния според тях Поморие) нормално в останалата част на сектора?
Нямало как да се охранява ..... Че какво толкоз има да се охранява? Играете с Поморие! Какво толкоз таите в себе си, че и те станаха врагове?
250 души агитка спокойно се охраняват с десетина полицаи, ..... но на Лазур ще доста по-различно.
Какво толкова ще загубят феновете на Левски дори да не могат да присъстват всички желаещи на двубоя? За тях той е протоколен, но за Поморие е мача на годината.
Защо Поморие да не приеме 500-1000 госта (пък и почивни дни, някой може и да реши да остане за ден-два да хване някой зарган :) ), които ще хапнат, ще пийнат, пари ще оставят след себе си? Вместо това ще правят разходи за мач в Бургас ....
Всеки ден се чудя от къде се събира толкова омраза и злоба у някои от вас - това е само една игра и би трябвало да я гледаме за удоволствие.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 сеп 2015 17:41

Голяма тъпня от страна на БФС. Все се бутат там, където не им е работата. За какво Левски не гостува в Поморие вярно? Убива се всякаква футболна романтика. Така както се прави с ЦСКА във В група с тая пародия да играят мачове по оста Надежда - Армията.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 17:47

petko.h.markov написа:Всичко базирате на хипотези.Колко щели да дойдат,какви ще приходите и разходите,какви са опасностите.Па това е толкова мач без значение.Защо да не е празник
за града,хората построили този стадион.Ще дойдат левскари/колкото и да са/ще си гледат мача заедно и толкова.Ако този мач е опасен,как ще се играят другите
които ще са за успешно класиране-все на Лазур ли?

Ми той стадиона в Поморие е на Митко Събев , както и този в Лазур . :)
Колкото това което казвам са хипотези , толкова са хипотези и твърденията , че феновете на Левски ще гледат мача мирно и тихо . Особено , ако съдията вземе че сбърка в тяхна вреда . Неприятно е за поморийци , но пак казвам - полицията щеше да откаже да охранява мача там . Това поне мога да ти го гарантирам .
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Футбол - България”