Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- GA_ veliki
- Контакти:
Re: Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?
Гелосания се самозабрави.Защо ще кръщава трибуна на моци?Това си е тъпня.Аз години наред чакам стадион с име "Пеле" - ама няма!Чакам в Барселона трибуна "Меси" -ама няма, чакам в Ливърпул трибуна "Тери МакДермот" -ама пак няма!Но в делиормана си имат трибуна "моци".Тъпня си е.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
Браво на журналята... напълни ми душата как го секна!
@ Яд го е че налива пари в нещо което се разпада с всеки изминал ден.. за това купува титлата на всяка цена, щото без титла ще са 15 семкара, 3 чистачки и той на стадиона!
@ Яд го е че налива пари в нещо което се разпада с всеки изминал ден.. за това купува титлата на всяка цена, щото без титла ще са 15 семкара, 3 чистачки и той на стадиона!

Този не е първия журналист, които ще си докара повишение на заплатката като се гаври с хора, които са помогнали България да се вижда на световната спортна сцена!
Гледам лумпените на червения и синия отбор се кефят много, ама едва ли ще се усетят, че тази ситуация бие и по тях!
Гледам лумпените на червения и синия отбор се кефят много, ама едва ли ще се усетят, че тази ситуация бие и по тях!

- GA_ veliki
- Контакти:
Lyubooo написа:Този не е първия журналист, които ще си докара повишение на заплатката като се гаври с хора, които са помогнали България да се вижда на световната спортна сцена!
Любооо, Любо тотал щета си. честно.Каква спортна сцена те гони,ние данъкоплатците платихме "трибуната моци"?Морето ти е наблизо използвай го правилно

Ето ти го "спомогналия"
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sport/2015/05/18/2535363_dotuk_samo_durjavata_si_izpulni_zaduljenieto_za/
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
Ако Тасев не съди Домуса си е олигофрен.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
cska-632 написа:Ако Тасев не съди Домуса си е олигофрен.
Чисто формално (а точно това би гледал един съд) мастията нито веднъж не нарече Тасев 'олигофрен', а блъскането не доведе до телесна повреда. В България няма начин такъв иск да мине, без значение кой кого съди. Така че дело няма да има и това не прави Тасев олигофрен.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Я сега някой от ферхундетата, да обясни защо държавата е дала 2 000 000 лева за довършването на трибуната при условие, че стадиона е общински и защо частният отбор не плаща наем, а поддръжката се поема от общината? Нагляри!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Поредния "прасев" направил си реклама на гърба на Лудогорец.Затова най-добрите журналисти избягаха от БТВ
actrus написа:Поредния "прасев" направил си реклама на гърба на Лудогорец.Затова най-добрите журналисти избягаха от БТВ

Точно обратното, Домусчиев му направи реклама и сега младежа от просто репортер ще се превърне в спортен журналист звезда че и кинти
ще изкара но Домусчиев сам си е виновен че се появи пред медиите в това състояние. Съвсем спокойно на мястото на този младеж
можеше да e всеки друг жирналист/спортен репортер и Домусчиев щеше да направи същото. Ако аз бях на мястото на репортера
може би щях да задам още по неприятен въпрос на контето. Въобще нашите политици и олигарси са тотални гьонове, те не могат да отговарят
в нережисирани интервюта, дори премиера ако го хване някои редови гражданини ще го направи болен с въпроси а онзи ще
се изнерви и ще почне да заплашва и да пуска бисери за картофи, тикви и овце.
Последна промяна от Pichichi на 19 май 2015 13:16, променено общо 1 път.
Така е пичове,до това дередже се доведоха нашите "платени драскачи" наречени "журналисти".В никакъв случай не одобрявам Гелосания,но монетата както винаги има две страни.Години наред задаваха само ПРАВИЛНИТЕ въпроси,избягваха неудобните,поемаха по някой и друг лев от олигарсите и всеки ден статийки "Киро това направи,Киро онова" хвалби с или без причина,чартърчета,блок маси,кетърингче,подаръче.И сега когато един Тасев му зададе правилните питания ония изтрещя.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Върни се в “Футбол - България”