Тодор Батков вече не е съдружник с Кирил Домусчиев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Тодор Батков вече не е съдружник с Кирил Домусчиев

Мнениеот 1982 » 16 яну 2015 17:47

Кашчей написа:
1982 написа:Някои хора тук май не знаят какво значи терминът "конфликт на интереси". И какви зависимости поражда въпросният.

А Домуса, освен че ще направи още пари, ще направи васални почти всичките малки клубчета, които ще висят на парите от неговата компания.

Когато преди две години Майкъла, като член на УС на ЦСКА, уреди собствената му фирма да ремонтира сектор А и ВИП ложата, имаше ли конфликт на интереси и ти възмути ли се от това?!?

Аз и до днес плюя Майкъла и ТИТАН-ите, влез във форума на ЦСКА и виж.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 яну 2015 17:50

Хм, значи ще излезе, че Бащицата вече наиситна не играе на "Футбол Про медия" хорото, а Домуса е едноличен собственик. Хаха, ебаси ужаса за цесекистите :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 яну 2015 17:52

TristaNNN написа:Хм, значи ще излезе, че Бащицата вече наиситна не играе на "Футбол Про медия" хорото, а Домуса е едноличен собственик. Хаха, ебаси ужаса за цесекистите :mrgreen:

Колкото по-прост става народа,толкова по-труден е живота.Единствено остава да мразиш и завиждаш.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 яну 2015 17:53

1982 написа:Не се безпокойте, Домуса вече си е наредил нещата на кого да даде ТВ правата. Купи си и първенството, всичко е тип-топ. В джунглата България няма проблеми да си купиш всичко.

Я кажи сега, на кой ще ги даде, че ми стана интересно или вече си забравил, по какъв начин се разделят същите?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 яну 2015 17:54

Кое е конфликт на интереси? Например как тв правата влияят върху играта на Левски и ЦСКА? Ей това ми обяснете. Щом двата клуба са се съгласили да ги продадат на Домуса значи няма конфликт на интереси. А и парите, които ще влязат в касите на клубовете няма да дойдат от Домуса, а от телевизията, която предава мачовете(т.е. от реклами).
И какво Домуса казва на ЦСКА или Левски - "Няма да Ви платим тв правата"....и? Двата отбора фалират? Почват да лягат? Какво очаквате да стане?

Или тук пак започва КАзанска афера, Директивата.

Явно не е и толкова печелившо щом Батков вместо да си прибира печалбата всяка година, без да си мърда пръста, се е съгласил да продава
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2015 18:05

bobo_13 написа:Кое е конфликт на интереси? Например как тв правата влияят върху играта на Левски и ЦСКА? Ей това ми обяснете. Щом двата клуба са се съгласили да ги продадат на Домуса значи няма конфликт на интереси.

Разбира се, ако кметът възложи дадена обществена поръчка на брат си, няма конфликт на интереси. Щом, тук ще те цитирам - "са се съгласили" :lol: :lol:

Човек, ти знаеш ли какво въобще значи този термин ??

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 яну 2015 18:08

bobo_13 написа:Кое е конфликт на интереси? Например как тв правата влияят върху играта на Левски и ЦСКА? Ей това ми обяснете. Щом двата клуба са се съгласили да ги продадат на Домуса значи няма конфликт на интереси. А и парите, които ще влязат в касите на клубовете няма да дойдат от Домуса, а от телевизията, която предава мачовете(т.е. от реклами).
И какво Домуса казва на ЦСКА или Левски - "Няма да Ви платим тв правата"....и? Двата отбора фалират? Почват да лягат? Какво очаквате да стане?

Или тук пак започва КАзанска афера, Директивата.

Явно не е и толкова печелившо щом Батков вместо да си прибира печалбата всяка година, без да си мърда пръста, се е съгласил да продава

1. Кирил Домусчиев като член на Изпълкома на БФС се явява продавач, а като собственик на "Футбол Про Медия" - купувач на ТВ права. ;)
2. Дори бизнесът да е печеливш, Батков има нужда от свежи пари - затова е принуден да продава... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 яну 2015 18:14

Как така Батков продава 50% от фирмата за половин милион, а тя разполага с десетки милиони?!? И след като е почти сигурно, че ще печели фирмата още милиони, защо продава?
Напомня ми на продажбата на БТК преди години по отношение на логиката...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2015 18:16

Player написа:Как така Батков продава 50% от фирмата за половин милион, а тя разполага с десетки милиони?!? И след като е почти сигурно, че ще печели фирмата още милиони, защо продава?
Напомня ми на продажбата на БТК преди години по отношение на логиката...

Защото Батков има нужда от готови пари на момента. Не може да чака бъдещите печалби.

Това, горното, е вероятна причина. Но, понеже живеем в джунглата България, може и да има още хиляди причини. Коя от коя по-мътни.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 яну 2015 18:18

1982 написа:
bobo_13 написа:Кое е конфликт на интереси? Например как тв правата влияят върху играта на Левски и ЦСКА? Ей това ми обяснете. Щом двата клуба са се съгласили да ги продадат на Домуса значи няма конфликт на интереси.

Разбира се, ако кметът възложи дадена обществена поръчка на брат си, няма конфликт на интереси. Щом, тук ще те цитирам - "са се съгласили" :lol: :lol:

Човек, ти знаеш ли какво въобще значи този термин ??

Обществена поръчка не се възлага току-така, а се печели след конкурс съгласно ЗОП.....

И в крайна сметка обясни какъв ти е проблема с този "конфликт на интереси"...от какво се притесняваш? Че ЦСКА, ЛЕвски, Берое, ЧМ, Локо, Ботевъ, Литекс....няма да си дават зор с/у Лудите ли? Заради някакви 400-500 К???

Щом БФС и клубовете нямат нищо против, а напротив....доволни са че правата им ще са продадени по-скъпо отколкото са очаквали. А и "конфликт на интереси" не е престъпление....

Офертата е била единодушно приета от клубовете, които са били представени от най-ръководните си фактори – Тодор Батков от Левски, Александър Томов от ЦСКА, Николай Гигов от Локомотив София, Кирил Домусчиев от Лудогорец и представители на другите клубове.
Последна промяна от bobo_13 на 16 яну 2015 18:22, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Футбол - България”