Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
komentator написа:2:0, Левски ще играе предимно в защита, а Лудогорец ще вкарва с класата си.
boabbb написа:Баси троловете![]()
Чисто технически, Лудогорец са по-напред ... От страна на хъс и сериозна публика - няма смисъл да се коментира даже
Тука, гледам, е споменат Бардон ... Правеше ми впечатление колко е силен на високите топки
Вратаря все към него боцеше
komentator написа:boabbb написа:Баси троловете![]()
Чисто технически, Лудогорец са по-напред ... От страна на хъс и сериозна публика - няма смисъл да се коментира даже
Тука, гледам, е споменат Бардон ... Правеше ми впечатление колко е силен на високите топки
Хъса си го има при Лудогорец, смятам, че публиката ще е много по-добра и повече отколкото на Левски срещу Барселона тогава
boabbb написа:komentator написа:boabbb написа:Баси троловете![]()
Хъса си го има при Лудогорец, смятам, че публиката ще е много по-добра и повече отколкото на Левски срещу Барселона тогава
Ти си умопобъркан
batmanlevski написа:Левски остава единствения български отбор играл в шампионска лига ,засега не виждам кой друг отбор от България би постигнал този успех !
batmanlevski написа:Левски остава единствения български отбор играл в шампионска лига ,засега не виждам кой друг отбор от България би постигнал този успех !
komentator написа:batmanlevski написа:Левски остава единствения български отбор играл в шампионска лига ,засега не виждам кой друг отбор от България би постигнал този успех !
Ти си бавноразвиващ бе, сигурно си 6-ти клас и много не се следиш футбола, ЛУДОГОРЕЦ ВЛЕЗЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ЗА РАДОСТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, нека ги подкрепим, направиха страшен мач в Ливърпул, показаха уникална класа и накараха всички българи да се гордеем, айде лапе, отивай да си пишеш домашното по математика, че футболът не ти е силата!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта