Заради лумпените, ще гледаме финали за КБ на празни трибуни

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Заради лумпените, ще гледаме финали за КБ на празни трибуни

Мнениеот Alexx » 17 май 2014 18:34

Bartolomej написа:El Commandante
Koгато в България се напълни поне с такива ултраси - лумпени аз ще бъде доволен
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NgnwaTDjtvc[/youtube]

Bartolomej, eto от Щатите клип.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DaVdZVyxTGw[/youtube]

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 17 май 2014 19:31

ivan56 написа:
sudromanista73 написа:
ivan56 написа:В сектор- мисля че е около 6000 на фул
Г сектор-4500 беше най празен от всички
Този до клетката макс 500човека

Добре бе пич,кажи ми че аз нещо не мога да разбера,кое не разбра по темата...?Какво значение има тук,колко сме били на стадиона...? :?: :|

Аз темата пич е разбрах много ясно,просто ви качих капацитета на секторите нещо лошо :?:
А от темите,пловдивски сайтовете с изказвания на бултраси които чета от два дена разбрах че са виновни полицаите,пожарникарите,не добрата организация,слънчевото затъмнение и куп глупости.
Що нормалните фенове допуснаха тези 200 пияни и дрогирани идиоти да им развалят празника,що в морската след като минахте приличаше на бунище с изпочупени шишета и мизерия всякаш са минали диви селяндури,що нито един не се запита как е вкарано пирото,що трети ден фенклуба ви мълчи и едно извинете на кажи.Ей тва разбрах аз.
Да ме извиняват нормалните ботевисти които наистина ги е срам от малоумниците в жълто.

Мисля,че като си разбрал за темата,не виждам логиката да ми споменаваш за капацитета на секторите на стадиона...Или бъркам...Относно другото което си попитал по надолу,мисля че не е нужно да отговарям тъй като са риторични въпросите ти...Можеш ли да ми обясниш,как би спрял примерно двадесет пияни или тем подобни фенове,да не влезат в стадиона...?И да ми кажеш,за кво се плаща на полицията и то не малко...?На входа през който преминахме,от десет полицая които стояха там,само двама :?: :!: :?: се опитваха да претърсват влезлите,другите няма да ти казвам какво правеха...Не оправдавам поведението на някои наши псевдо фенове,щом са виновни нека си понесат наказанието...Но също така смятам,че вината за всичките неща които се случиха не е само тяхна.Не искам да ги изброявам всичките,само можеш да прегледаш записите и да се убедиш,че е така...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 17 май 2014 19:44

matador написа:а вече са далеч пред нас и като качество на футбола и като стадиони дори и фенове.Особено Урава Ред са едни от най-добрите в света на почти всеки мач има по 40 хиляди днес имаха мач и имаше 54 хиляди.

E,че то кой ли не е по-напред от нас във футбола човек? :)
Няма смисъл да даваш примери за посещаемостта,то като си тръгнал,вземи сравни по население Токио и София ако се сещаш.
Това което искам да ви кажа е че нито в Япония,нито в Австралия, още по-малко пък в Щатите футбола е религия, така както в Аржентина,Бразилия,Чили,Уругвай, Турция,Гърция и т.н.
В Англия пък да не говорим,но там са минали през абсолютно всички фази на развитие.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 18 май 2014 00:55

Venko123 написа:По цял свят с изключение на Англия има подобни неща. Това тук нищо не е, в Полша, Сърбия, Гърция и т.н. е много по-сериозно, но стадионите пак са пълни и модерни. Автора на темата да се гръмне!

Знаеш ли,че на тези места които си изброил,извършителите доволно ядат пердах, търкат наровете и получават забрани за мачовете?
Изглежда са твърдоглави.Нека и нашите да получат същите порции,пък тогава да сравняваме.
Можеш сега ти да се обесиш.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 май 2014 11:52

Plovdiv 100 написа:Тук пълно с малоумниици и женички. Стойте си в къщи и си гледкайте мачовете по телевизията. Никъде не е казано, че трябва да се руши и пали. Трябва контрол, това е!

Дай с по-големи букви, че не видях какво написа.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - България”