Фернандо Да Силва:"Старокин ми викаше "негър"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Фернандо Да Силва:"Старокин ми викаше "негър"

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2014 13:39

bezpanika написа:
badboy95 написа:
bezpanika написа:
badboy95 написа:
bezpanika написа:Аз не съм расист , честно! Ама как трябва да му кажем на негъра.Никой не казва как да се обърнем към негъра.Все пак трябва някак да се обръщаме към тях. Афроамериканец , ако е от САЩ. Така им викали в щатите. Ама ако е от Африка , там има не само негри , има и много араби.

Хората в Африка са.... африканци. Какво откритие. :mrgreen:

Хората в Европа са европейци , хората в Австралия са австралийци , как "именуваш" негрите от Северна и Южна америка , Австралия и Африка?

В крайна сметка, всичките изброени са африканци.

Айде отивай на училище! Австралийските маори /негри/ не са дошли от Африка! Те са си там коренно население! Тъй че , на австралийския негър , като искаш му викай антарктидец!

Австралийските са аборигени, а маори са новозеландците :) Все са пъснички де :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 02 апр 2014 13:41

bezpanika написа:
badboy95 написа:
bezpanika написа:
badboy95 написа:
bezpanika написа:Аз не съм расист , честно! Ама как трябва да му кажем на негъра.Никой не казва как да се обърнем към негъра.Все пак трябва някак да се обръщаме към тях. Афроамериканец , ако е от САЩ. Така им викали в щатите. Ама ако е от Африка , там има не само негри , има и много араби.

Хората в Африка са.... африканци. Какво откритие. :mrgreen:

Хората в Европа са европейци , хората в Австралия са австралийци , как "именуваш" негрите от Северна и Южна америка , Австралия и Африка?

В крайна сметка, всичките изброени са африканци.

Айде отивай на училище! Австралийските маори /негри/ не са дошли от Африка! Те са си там коренно население! Тъй че , на австралийския негър , като искаш му викай антарктидец!

Маорите не са населявали Австралия, а Нова Зеландия, в Австралия са аборигени, които са дошли от югоизточна Азия, но вероятно имат нещо общо с африканските черни.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2014 13:41

NADURVEN_FILOSOF написа:не ги обиждайте на негри, викайте им печки!!

Да ги обиждаме на бяла техника, нали :lol: :lol: :lol: На черна техника вече се води расизъм :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 13:46

CTAHKO написа:
badboy95 написа:В крайна сметка, всеки може да си мрази когото си иска, нали е демокрация, но на мен нищо не са ми направили черните хорица, даже имам няколко познати пичуе и пички. :mrgreen:

И на мен нищо не са ми направили, но не виждам кое е обидното и омразното в думата "негър", за да ни се натрапва като признак за расизъм :roll:

Тук ще ти отговоря напълно сериозно: не се наемам да разбирам културата им, която е коренно различна от нашата, а за неща, които не разбирам, не мога да дам обективно мнение. Истината е, че има и чернокожи, които също смятат, че много се раздува всичко, но също така има и случаи, когато думата "nigger" или "chinky" се използват с цел тежка обида и накърняване на достойнството, просто повечето хора се комплексират, ако са по-различни, аз поне така разсъждавам. Иначе на шега съм казвал на чернокож негър или на китаец дръпнат, но никога не съм влагал лоши чувства в думите и те го разбираха.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 апр 2014 13:59

boabbb написа:
CTAHKO написа:
1913 написа:Казва се тъмнокож или цветнокож и въпросът се приключва, без непременно да обидиш човека.

Черното не е ли цвят :?

И бялото е цвят. Значи ако си купиш черно-бял телевизор, е цветен, нали :lol: :lol:

При черното и бялото терминът "цвят" се употребява условно. Те не са цветове в точния смисъл на това понятие. :)
По темата: На Фернандо да Силва са му викали "негър" и преди, ще му викат и след Старокин, но по понятни причини журналистчето е нарочило точно Старокин, разбирай "Левски". ;) А ми да го ду*** и Фернандо, и журналистчето, и Боянчо - авторчето на темата, което явно си е претрило някои израстъци по тялото от лъскане и сега от скука се чуди какво да прави, и феновете на "снежинките" във форума... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 апр 2014 14:01, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 апр 2014 14:01

Браво на Старокин,не е излъгал нещо! 8-)

П.п Да кажем ДА на расизма 8-)
Последна промяна от Santiago Munezz на 02 апр 2014 14:02, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 14:02

Captain Stottlemeyer написа:
boabbb написа:
CTAHKO написа:
1913 написа:Казва се тъмнокож или цветнокож и въпросът се приключва, без непременно да обидиш човека.

Черното не е ли цвят :?

И бялото е цвят. Значи ако си купиш черно-бял телевизор, е цветен, нали :lol: :lol:

При черното и бялото терминът "цвят" се употребява условно. Те не са цветове в точния смисъл на това понятие. :)
По темата: На Фернандо да Силва са му викали "негър" и преди, ще му викат и след Старокин, но по понятни причини журналистчето е нарочило точно Старокин, разбирай "Левски". ;) А ми да го ду*** и Фернандо, и журналистчето, и Боянчо - авторчето на темата, което явно си е претрило някои израстъци по тялото от лъскане и сега се чуди какво да прави, и феновете на "снежинките" във форума... :lol:

Еее дойде да се изакаш, тука става хубаво лафче, само ти си обидената мома, опа, извинявай, обиденият старец. :mrgreen:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 14:03

Santiago Munezz написа:Браво на Старокин,не е излъгал нещо! 8-)

Брау, бе, цепиш мрака с оригиналния си пост, гоУем капацитет си. :mrgreen: :lol:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 апр 2014 14:05

badboy95 написа:

Брау, бе, цепиш мрака с оригиналния си пост, гоУем капацитет си. :mrgreen: :lol:

Теб някой негър да не те цепи,че ги защитаваш 8-)
[wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 14:08

Santiago Munezz написа:
badboy95 написа:

Теб някой негър да не те цепи,че ги защитаваш 8-)

Не, но питай негърската си майка какво ѝ цепа. 8-)

Офтопик:
Image

Върни се в “Футбол - България”