СТАМАТ написа:Lyubaka01 написа:СТАМАТ написа:metal1111 написа:stn написа:СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!
1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов
Теорийката ти издиша. 7 юноши на ЦСКА стигнали до националия.[/quote
е аз ще ти изредя такива който играят в момента в националният отбор на България от школата на Благоевград ,
1.Николай Бодуров
2.Иван Иванов
3.Станислав Манолев
4.Светослав Дяков
5.Христо Златински
6.Илиян Мицански
7.Иван Цветков
тази са национали в момента , а тези който са минали през националният от Благоевградската школа няма да ми стигне клавиатурата да ги на пиша
Точно това е смисъла на моите думи!!!!! Софиянци са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ на българския футбол!!!!! Всички други отбори, тренираха по поляни или скромни бази и създаваха ФУТБОЛ!!!! А тук, двама трима................колеги:), спорят дали били 5 или седем, ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ родени и създадени в София? Пък и обиждат?????? Да съм си пиел хапчетата!!)))))))))))))))))))). Весело е днес!!!:))))))
Я само ми отговори на тоя въпрос-ако Стоичков беше останал в Хеброс, щеше ли да отиде в Барса? Лечков, ако беше останал в Сливен, щеше ли да отиде в Хамбургер? Бербатов щеше ли от Пирин да отиде в Байер? Да продължавам ли?
ОТГОВАРЯМ ТИ ВЕДНАГА!! Ако навремето, добрите играчи си оставаха в окръзите или областите, щяхме да имаме 10 ОТБОРА ОТ ВИСША КЛАСА!!! Щяхме да имаме силни Локо сф, Славия, Септември и добрите футболисти пак щяха да бъдат продавани на запад(последните годни) Ако Жеков играеше в Берое, щяха да попилеят ЦСКА И Левски, ако Стоичков играеше в отборът му мечта, пак щяха да ядат "дървото"!! Най- важното е, че ЩЯХА ДА СЕ НАПЪНАТ И ДА ПОЧНАТ И ТЕ ДА СЪЗДАВАТ НЕЩО!!!! Левски и ЦСКА УБИВАХА ФУТБОЛА В България!!! Особено със съдийските аванти!!!! Това беше страшен удар!!! Отборите от България излизаха примиренчески(с изккючение на 2-3) срещу туморите на българския футбол!!! .......................може да се пише с часове, но стига, просто замислете се!:)))))))))
АКО-то цапа и мирише... От 23 години в България имаме някаква т.нар. демокрация и ЦСКА вече не взима по "оня" начин футболистите на другите школи. Вече те си идват сами. За пари, за кариера, за каквото искаш, но идват сами. Сигурно има някаква причина. Мартин Камбуров се кълне/ше в какво ли не, че освен Локо Пд няма за него друг отбор. Ама отиде в ЦСКА, въпреки, че знаеше че там е батак... Колко са според тебе футболистите в България, които в момента, при равни други условия биха предпочели Лудогорец пред ЦСКА или Левски? Аз ще ти кажа-броят се на пръсти...