Загива ли футболът в София?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Загива ли футболът в София?!

Мнениеот Lyubaka01 » 30 юли 2013 13:34

СТАМАТ написа:
Lyubaka01 написа:
СТАМАТ написа:
metal1111 написа:
stn написа:
СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!

1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов

Теорийката ти издиша. 7 юноши на ЦСКА стигнали до националия.[/quote

е аз ще ти изредя такива който играят в момента в националният отбор на България от школата на Благоевград ,

1.Николай Бодуров
2.Иван Иванов
3.Станислав Манолев
4.Светослав Дяков
5.Христо Златински
6.Илиян Мицански
7.Иван Цветков
тази са национали в момента , а тези който са минали през националният от Благоевградската школа няма да ми стигне клавиатурата да ги на пиша

Точно това е смисъла на моите думи!!!!! Софиянци са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ на българския футбол!!!!! Всички други отбори, тренираха по поляни или скромни бази и създаваха ФУТБОЛ!!!! А тук, двама трима................колеги:), спорят дали били 5 или седем, ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ родени и създадени в София? Пък и обиждат?????? Да съм си пиел хапчетата!! :))))))))))))))))))))). Весело е днес!!!:))))))

Я само ми отговори на тоя въпрос-ако Стоичков беше останал в Хеброс, щеше ли да отиде в Барса? Лечков, ако беше останал в Сливен, щеше ли да отиде в Хамбургер? Бербатов щеше ли от Пирин да отиде в Байер? Да продължавам ли?

ОТГОВАРЯМ ТИ ВЕДНАГА!! Ако навремето, добрите играчи си оставаха в окръзите или областите, щяхме да имаме 10 ОТБОРА ОТ ВИСША КЛАСА!!! Щяхме да имаме силни Локо сф, Славия, Септември и добрите футболисти пак щяха да бъдат продавани на запад(последните годни) Ако Жеков играеше в Берое, щяха да попилеят ЦСКА И Левски, ако Стоичков играеше в отборът му мечта, пак щяха да ядат "дървото"!! Най- важното е, че ЩЯХА ДА СЕ НАПЪНАТ И ДА ПОЧНАТ И ТЕ ДА СЪЗДАВАТ НЕЩО!!!! Левски и ЦСКА УБИВАХА ФУТБОЛА В България!!! Особено със съдийските аванти!!!! Това беше страшен удар!!! Отборите от България излизаха примиренчески(с изккючение на 2-3) срещу туморите на българския футбол!!! .......................може да се пише с часове, но стига, просто замислете се!:)))))))))

АКО-то цапа и мирише... От 23 години в България имаме някаква т.нар. демокрация и ЦСКА вече не взима по "оня" начин футболистите на другите школи. Вече те си идват сами. За пари, за кариера, за каквото искаш, но идват сами. Сигурно има някаква причина. Мартин Камбуров се кълне/ше в какво ли не, че освен Локо Пд няма за него друг отбор. Ама отиде в ЦСКА, въпреки, че знаеше че там е батак... Колко са според тебе футболистите в България, които в момента, при равни други условия биха предпочели Лудогорец пред ЦСКА или Левски? Аз ще ти кажа-броят се на пръсти...

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 13:41

Blue1914 написа:Хайде направи списък с големи играчи от жълтото РСКА Пловдив по твоите критерии бе, бот :!: :!:

Колеги, не му се връзвайте на тоя :!:

КАМБУРОВ!:))))))))))))))))) Най-пресния:))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 юли 2013 13:44

СТАМАТ написа:
Blue1914 написа:Хайде направи списък с големи играчи от жълтото РСКА Пловдив по твоите критерии бе, бот :!: :!:

Ако Емо Костадинов и Наско Сираков не са футболисти(както твърдиш), просто не ми е ясно къде го навираш Камбуров...

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 30 юли 2013 13:48

Думичката ''загиване'' е крайно неточна, може отборите да са слаби (за момента), но това нищо не значи.
Уважаеми колеги, в нашата държавица въпросът е дали самата тя съществува, а не дали футболът бил загинал в София
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 30 юли 2013 13:50

Със състава на ЦСКА от 2011/2012 всеки друг отбор освен може би подуене щеше да се бори за 7-8 място най-много, а ние бяхме на мач за титлата в последния кръг или през миналия сезон първите мачове всеки отбор щеше да пада с разлика. София е огромен град има много деца... трябва да се обръща повече вниманиа на ДЮШ в София знам че ние много рядко сме разчитали на наши момчета, но е футболът се променя и ние трябва да вървим напред.
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 13:51

АКО-то цапа и мирише... От 23 години в България имаме някаква т.нар. демокрация и ЦСКА вече не взима по "оня" начин футболистите на другите школи. Вече те си идват сами. За пари, за кариера, за каквото искаш, но идват сами. Сигурно има някаква причина. Мартин Камбуров се кълне/ше в какво ли не, че освен Локо Пд няма за него друг отбор. Ама отиде в ЦСКА, въпреки, че знаеше че там е батак... Колко са според тебе футболистите в България, които в момента, при равни други условия биха предпочели Лудогорец пред ЦСКА или Левски? Аз ще ти кажа-броят се на пръсти...[/quote]

Точно по тази логика, софийския футбол загива! Никой вече не иска в Левски защото там "психясват"!!! Защото там дават, все по малко пари, а нервите са КОЛОСАЛНИ!!!! Дори и юношите бягат! Защо Камбура не направи нищо в ЦСКА, а вчера, наказа психо отбора???????? Всичко в Левски е порочно! И парите вече не помагат!!!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 юли 2013 13:58

СТАМАТ написа:АКО-то цапа и мирише... От 23 години в България имаме някаква т.нар. демокрация и ЦСКА вече не взима по "оня" начин футболистите на другите школи. Вече те си идват сами. За пари, за кариера, за каквото искаш, но идват сами. Сигурно има някаква причина. Мартин Камбуров се кълне/ше в какво ли не, че освен Локо Пд няма за него друг отбор. Ама отиде в ЦСКА, въпреки, че знаеше че там е батак... Колко са според тебе футболистите в България, които в момента, при равни други условия биха предпочели Лудогорец пред ЦСКА или Левски? Аз ще ти кажа-броят се на пръсти...

Точно по тази логика, софийския футбол загива! Никой вече не иска в Левски защото там "психясват"!!! Защото там дават, все по малко пари, а нервите са КОЛОСАЛНИ!!!! Дори и юношите бягат! Защо Камбура не направи нищо в ЦСКА, а вчера, наказа психо отбора???????? Всичко в Левски е порочно! И парите вече не помагат!!![/quote]

Това се дължи на сгрешена управленска политика на самия клуб и е нещо, коета рано или късно ще бъде отчетено и поправено там(освен ако не са някакви крайно недалновидни идиоти). А защо Камбуров не направи нищо в ЦСКА? Въпрос на манталитет-той е един талантлив футболист, който обаче няма манталитета и смелостта да стане звезда...

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 14:03

Lyubaka01 написа:
СТАМАТ написа:

Ако Емо Костадинов и Наско Сираков не са футболисти(както твърдиш), просто не ми е ясно къде го навираш Камбуров...

Ако ти си наистина привърженик на Локо сф, говори за Котков и Начко. Ще те разбера!!! Да ми хвалиш други играчи и отбори вредящи на българския футбол е неуместно. Факт е, че твоят отбор в момента е за друга, полагаща му се група. Е, загива ли футболът в София?

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 14:07

Lyubaka01 написа:
СТАМАТ написа:АКО-то цапа и мирише... От 23 години в България имаме някаква т.нар. демокрация и ЦСКА вече не взима по "оня" начин футболистите на другите школи. Вече те си идват сами. За пари, за кариера, за каквото искаш, но идват сами. Сигурно има някаква причина. Мартин Камбуров се кълне/ше в какво ли не, че освен Локо Пд няма за него друг отбор. Ама отиде в ЦСКА, въпреки, че знаеше че там е батак... Колко са според тебе футболистите в България, които в момента, при равни други условия биха предпочели Лудогорец пред ЦСКА или Левски? Аз ще ти кажа-броят се на пръсти...

Точно по тази логика, софийския футбол загива! Никой вече не иска в Левски защото там "психясват"!!! Защото там дават, все по малко пари, а нервите са КОЛОСАЛНИ!!!! Дори и юношите бягат! Защо Камбура не направи нищо в ЦСКА, а вчера, наказа психо отбора???????? Всичко в Левски е порочно! И парите вече не помагат!!!

Това се дължи на сгрешена управленска политика на самия клуб и е нещо, коета рано или късно ще бъде отчетено и поправено там(освен ако не са някакви крайно недалновидни идиоти). А защо Камбуров не направи нищо в ЦСКА? Въпрос на манталитет-той е един талантлив футболист, който обаче няма манталитета и смелостта да стане звезда...[/quote]
Как ще бъде оправено? Бай Ганьо си е там! Сираков дойде!! И ти си мислиш, че ще се оправят нещата?????? По вероятно е твоят отбор да се оправи, отколкото отборът на Бай Ганьо!!!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 30 юли 2013 14:11

Много са смешни Биройците, които са сглобили "невероятен" отбор как дават крайно мнение кой е умрял. "великият" им отбор случайно взе купата срещу един от най-слабите отбори на рогатите в историята им. И то с човек повече 80 мин и няколко фрапантни пропуска след изравняването на резултата поради селския им манталитет. Ако ситуацията беше обратна отнасяхте 5-6 парцала, както и от ЦСКА снощи... Разберете, че вашето съществуване е в средата на таблицата, от време на време "Б" Група, а на 30-40 години някоя случайна титла или купа ако някой ТЕЦ или престъпник реши да си я купи. След 5-6 години пак ще играте с Лудогорец и с Ловеч, но в Б или В група. Това ви е съдбата, както съдбата на Левски и ЦСКА е да излизат винаги фаворит срещу отбори, които на гостувания ходят един Форд Транзит хора в най-добрия случай. Традиции, съдба...
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”