Мнениеот biso62 » 16 юли 2013 18:48
Не съм оптимист заради Томов,но,така или иначе нямахме кой знае какъв избор. Вариант В група,без сериозен спонсор ни обричаше на вегетиране,а и при отношението на властимащите и тогава,и сега-на унищожение,бавно и мъчително.Това бе основната цел,според мен на водевила Титан. Не случайно ни докараха дотук.Не случайно Бобан си призна,че са очаквали да играят в евротурнирите на наше място.Навремето и Батков го очакваше.Какво ви говори това? Добър или лош,с предни или задни помисли Лупи ни задържа в играта,поне за момента.Не можем да знаем каква му е изгодата,може само да гадаем.Но все си мисля,че за един бит дават двама небити.А той вече веднъж бе атакуван.И е ясно,че без някаква причина няма току -така да се ангажира с нас. Надявам се,че това,което той прави ще е в общ интерес-той на гребена на вълната,с някой лев,ние-съществуваши-дай боже достойно. Вярвам на Александър Тодоров-когато бе изпълнителен директор скандалите почти ги нямаше и само добри отзиви съм чул за него като ръководител. И последно-нека не се правим на "младите,умните и красивите" които поискаха оставката на Орешарски в края на първата седмица от работата на кабинета.Нека му дадем малко време,ще си покаже. А и Стойчо надали би се заел с нещо предварително обречено на провал. Тук е момента да спомена Стоичков-всеки иска девствена булка,но колко са? И той си подви опашката.Ясно е вече защо и Гришата не го иска-той си е победител на терена и продажник извън него.Страхлив.Спомнете си-единствения нац селскционер със син буркан на колата си! Рекламите в които учствуваше,рамото което даваше за различни политически проекти! И всеки път щом стане напечено-бяга. Ще поживеем,ще видим.А ако нещата потръгнат-и аз ще купя някоя акция,не заради печалба,дето няма да видя,а заради стойността да съм един от първите,които са помогнали на клуба на сърцето ми.