ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ЦСКА ще стане първото публично акционерно дружество.

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 18:39

T&T написа:
Pichichi написа:Така като се замисля какъв е келепира на Лупи да излезе на сцената отново като спасител на ЦСКА?
Той в политиката няма шанс да се намеси отново!
Остава само втория вариант за финансова изгода!

Келепира на Лупи е, че едва ли ще се намери съд в България, който да вкара благодетеля на ЦСКА в затвора.

С Делян Пеевски в една килия ли ще са?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 16 юли 2013 18:40

T&T написа:
Pichichi написа:Така като се замисля какъв е келепира на Лупи да излезе на сцената отново като спасител на ЦСКА?
Той в политиката няма шанс да се намеси отново!
Остава само втория вариант за финансова изгода!

Келепира на Лупи е, че едва ли ще се намери съд в България, който да вкара благодетеля на ЦСКА в затвора.

Абсолютно вярно твърдение! Ако решат да го мушнат зад решетките голям вой ще падне! Точно това използва старият мошеник.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 18:44

Old_death написа:Мале , форума пак се усмърдя на говежда тор и ....Кашчей :) Кой е собственика на Левски сладури ?

Който е и вашият :) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 16 юли 2013 18:48

Не съм оптимист заради Томов,но,така или иначе нямахме кой знае какъв избор. Вариант В група,без сериозен спонсор ни обричаше на вегетиране,а и при отношението на властимащите и тогава,и сега-на унищожение,бавно и мъчително.Това бе основната цел,според мен на водевила Титан. Не случайно ни докараха дотук.Не случайно Бобан си призна,че са очаквали да играят в евротурнирите на наше място.Навремето и Батков го очакваше.Какво ви говори това? Добър или лош,с предни или задни помисли Лупи ни задържа в играта,поне за момента.Не можем да знаем каква му е изгодата,може само да гадаем.Но все си мисля,че за един бит дават двама небити.А той вече веднъж бе атакуван.И е ясно,че без някаква причина няма току -така да се ангажира с нас. Надявам се,че това,което той прави ще е в общ интерес-той на гребена на вълната,с някой лев,ние-съществуваши-дай боже достойно. Вярвам на Александър Тодоров-когато бе изпълнителен директор скандалите почти ги нямаше и само добри отзиви съм чул за него като ръководител. И последно-нека не се правим на "младите,умните и красивите" които поискаха оставката на Орешарски в края на първата седмица от работата на кабинета.Нека му дадем малко време,ще си покаже. А и Стойчо надали би се заел с нещо предварително обречено на провал. Тук е момента да спомена Стоичков-всеки иска девствена булка,но колко са? И той си подви опашката.Ясно е вече защо и Гришата не го иска-той си е победител на терена и продажник извън него.Страхлив.Спомнете си-единствения нац селскционер със син буркан на колата си! Рекламите в които учствуваше,рамото което даваше за различни политически проекти! И всеки път щом стане напечено-бяга. Ще поживеем,ще видим.А ако нещата потръгнат-и аз ще купя някоя акция,не заради печалба,дето няма да видя,а заради стойността да съм един от първите,които са помогнали на клуба на сърцето ми.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 18:50

biso62 написа:Не съм оптимист заради Томов,но,така или иначе нямахме кой знае какъв избор. Вариант В група,без сериозен спонсор ни обричаше на вегетиране,а и при отношението на властимащите и тогава,и сега-на унищожение,бавно и мъчително.Това бе основната цел,според мен на водевила Титан. Не случайно ни докараха дотук.Не случайно Бобан си призна,че са очаквали да играят в евротурнирите на наше място.Навремето и Батков го очакваше.Какво ви говори това? Добър или лош,с предни или задни помисли Лупи ни задържа в играта,поне за момента.Не можем да знаем каква му е изгодата,може само да гадаем.Но все си мисля,че за един бит дават двама небити.А той вече веднъж бе атакуван.И е ясно,че без някаква причина няма току -така да се ангажира с нас. Надявам се,че това,което той прави ще е в общ интерес-той на гребена на вълната,с някой лев,ние-съществуваши-дай боже достойно. Вярвам на Александър Тодоров-когато бе изпълнителен директор скандалите почти ги нямаше и само добри отзиви съм чул за него като ръководител. И последно-нека не се правим на "младите,умните и красивите" които поискаха оставката на Орешарски в края на първата седмица от работата на кабинета.Нека му дадем малко време,ще си покаже. А и Стойчо надали би се заел с нещо предварително обречено на провал. Тук е момента да спомена Стоичков-всеки иска девствена булка,но колко са? И той си подви опашката.Ясно е вече защо и Гришата не го иска-той си е победител на терена и продажник извън него.Страхлив.Спомнете си-единствения нац селскционер със син буркан на колата си! Рекламите в които учствуваше,рамото което даваше за различни политически проекти! И всеки път щом стане напечено-бяга. Ще поживеем,ще видим.А ако нещата потръгнат-и аз ще купя някоя акция,не заради печалба,дето няма да видя,а заради стойността да съм един от първите,които са помогнали на клуба на сърцето ми.

Каква изгода може да има Лупи от клуб, който почва -10 млн и беше пред ЛИКВИДАЦИЯ? Отворете тия очи, размърдайте тия мозъци най-накрая.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юли 2013 18:53

Кировец написа:
biso62 написа:Не съм оптимист заради Томов,но,така или иначе нямахме кой знае какъв избор. Вариант В група,без сериозен спонсор ни обричаше на вегетиране,а и при отношението на властимащите и тогава,и сега-на унищожение,бавно и мъчително.Това бе основната цел,според мен на водевила Титан. Не случайно ни докараха дотук.Не случайно Бобан си призна,че са очаквали да играят в евротурнирите на наше място.Навремето и Батков го очакваше.Какво ви говори това? Добър или лош,с предни или задни помисли Лупи ни задържа в играта,поне за момента.Не можем да знаем каква му е изгодата,може само да гадаем.Но все си мисля,че за един бит дават двама небити.А той вече веднъж бе атакуван.И е ясно,че без някаква причина няма току -така да се ангажира с нас. Надявам се,че това,което той прави ще е в общ интерес-той на гребена на вълната,с някой лев,ние-съществуваши-дай боже достойно. Вярвам на Александър Тодоров-когато бе изпълнителен директор скандалите почти ги нямаше и само добри отзиви съм чул за него като ръководител. И последно-нека не се правим на "младите,умните и красивите" които поискаха оставката на Орешарски в края на първата седмица от работата на кабинета.Нека му дадем малко време,ще си покаже. А и Стойчо надали би се заел с нещо предварително обречено на провал. Тук е момента да спомена Стоичков-всеки иска девствена булка,но колко са? И той си подви опашката.Ясно е вече защо и Гришата не го иска-той си е победител на терена и продажник извън него.Страхлив.Спомнете си-единствения нац селскционер със син буркан на колата си! Рекламите в които учствуваше,рамото което даваше за различни политически проекти! И всеки път щом стане напечено-бяга. Ще поживеем,ще видим.А ако нещата потръгнат-и аз ще купя някоя акция,не заради печалба,дето няма да видя,а заради стойността да съм един от първите,които са помогнали на клуба на сърцето ми.

Каква изгода може да има Лупи от клуб, който почва -10 млн и беше пред ЛИКВИДАЦИЯ? Отворете тия очи, размърдайте тия мозъци най-накрая.

Хората ти го написаха, но ти не си си отворил очите... Ще получавам малък процент от продажбата на акциите!

Ти се поразрови малко в нета, потърси що за фирма ви е купувач!

Викаш, тия ще ви купят и без одит, само на честната дума на Лупи?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 юли 2013 18:54

Слушах и аз конференцията днес. И не ми хареса. Вместо да излязат първите поне 4 - 5 бизнесмена и да кажат "Осигуряваме бюджет и поемаме разплащането на дълговете" слушам само това, че пари няма. Ситуацията изключително много си прилича с 2006 -та година, когато Томов докара Митал. Обеща му, че за кратко време с никакви пари като вложение ще започне да печели от клуба едва ли не милиони от ТВ права и трансфери. Сега е прилъгал някакъв мним англичанин, който дори и не дойде на тази конференция. Всичко е много мъгляво.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 16 юли 2013 18:55

Кировец написа:

Колегата от Ботев написа каква му е изгодата! В темата по-назад също бе обсъдено какъв му е келепира. Чети малко.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юли 2013 18:56

Кашчей написа:Хората ти го написаха, но ти не си си отворил очите... Ще получавам малък процент от продажбата на акциите!

Ти се поразрови малко в нета, потърси що за фирма ви е купувач!

Викаш, тия ще ви купят и без одит, само на честната дума на Лупи?!

Какво лошо има да получава процент от акциите? Не го ли заслужава, ако плана за развитие на клуба е успешен?

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 16 юли 2013 18:57

ЧЕСТИТО ВИ ЗАВРЪЩАНЕ НА ПРАМОД МИТАЛ !!!!!! ЕТО НА КОГО ПРИНАДЛЕЖИ ЛИРА ИНВЪСТМЪНД - ФИРМА ОТ ГРУПАТА НА МИТАЛ - ЕТО И ЗАЩО ТОЧНО ТАЗИ ФИРМА СЕ АНГАЖИРА С цска. ЧЕТЕТЕ : http://topsport.ibox.bg/news/id_156808189

цитат : "За съжаление "ЦСКА-Възраждане" се отказва да преговаря повече с "Титан" - каза изпълнителният директор на сдружението Красимир Георгиев. - Задълженията на ЦСКА са около 80 милиона лева. А само 15 милиона са към групата на Митал. Към нас се обърна Томов. Седем милиона евро са за "Финметал Холдинг", други 190 000 евро са за компания IMF, а останалите 420 000 евро - за "Лира Инвестмънт".
Последна промяна от Yoda на 16 юли 2013 18:59, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Футбол - България”