Стига бе, натискали съдиите, на тях тва им е работата. Преди два дни бях на мач на В група, знаеш ли кво му беше на съдията? Тия от А група са лигльовци, свирят един мач, взимат 1000 лв и си тръгват, кво натискане, ебахти жалката психика имат...
Иначе не - пак ти казвам - централизацията не е наложена от Левски, напротив, Левски страда от нея. И в друга държава няма такава централизация, защото другите държави си изпозастреляха ченгетата, закриха всичко комунистическо и обявиха доносниците. Но това е малко в страни от темата, въпреки, че е пряко свързано със спорта.
Весео, нещо не те разбирам - за два еднакви случая уефа и бфс отсъдиха еднакво. Просто Левски беше в две различни страни на бариерата.
А колкото до чужденците пак ти казвам - въпрос на мениждъри. Каква полза има Левски от Томашич в националния? Някакъв логичен отговор???
АС Милан - прав си за радиото. Ама то и парламента е национален, ама хората си мислят, че лошото им идва от София.
От кои отбори няма нужда "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: От кои отбори няма нужда "А" група
Проданов,аз ти казах,прав си за много неща.Мен обаче ме дразни тази омраза на новодошлите софиянци към останалите,тя е изключително неоправдана,защото,пак казвам,това е все едно да мразиш баща си и дядо си!Колкото до Пелето и Жоро Христов,наистина случаят беше абсолютно еднакъв.Това обаче някои хора никога няма да го проумеят!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
tprodanov написа:Стига бе, натискали съдиите, на тях тва им е работата. Преди два дни бях на мач на В група, знаеш ли кво му беше на съдията? Тия от А група са лигльовци, свирят един мач, взимат 1000 лв и си тръгват, кво натискане, ебахти жалката психика имат...
Иначе не - пак ти казвам - централизацията не е наложена от Левски, напротив, Левски страда от нея. И в друга държава няма такава централизация, защото другите държави си изпозастреляха ченгетата, закриха всичко комунистическо и обявиха доносниците. Но това е малко в страни от темата, въпреки, че е пряко свързано със спорта.
Весео, нещо не те разбирам - за два еднакви случая уефа и бфс отсъдиха еднакво. Просто Левски беше в две различни страни на бариерата.
А колкото до чужденците пак ти казвам - въпрос на мениждъри. Каква полза има Левски от Томашич в националния? Някакъв логичен отговор???
АС Милан - прав си за радиото. Ама то и парламента е национален, ама хората си мислят, че лошото им идва от София.
Чеки бе, бате, не говоря за бившите соц държави.Да не искаш да ми кажеш, че в Англия, Италия, Германия, Испания, Франция, са си изпозастреляли агентите..Че те никога няма да ги огласят, както направихме ние тук, но това е друг въпрос.
Само един въпрос и спирам по темата:
Лондон е доста по-голям град от София, но дали всички лондонски клубове, за повече от 100 години шампионат, имат общо толкова титли, колкото поотделно имат "Левски" и ЦСКА?Най-успелият до момента клуб "Ливърпул" има 18, след него е МЮ със 17...като дори са изпадали в по-долни дивизии през историята си.Кога ще стане тук това с някой от 4-те помазани софийски отбора-никога, нали?!МЮ, клуб с история от повече от 120 години, има 17 титли, а ЦСКА, клуб с 60 години история, има 31 титли....без никаква помощ от страна на ръководството на футболния съюз, както и да се е наричал през годините.Че те, съветските им братя нямаха такива успехи по време на СССР

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Определено първенсвото би имало шанс без ЦСКА и Левски заради сателитната система, която са развили с годините. Тънките сметки винаги са кой на кого да пусне, за да може големия брат (няма значение кой) да има безпроблемно гостуване и после естествено "твоите" отбори да скочат с всичко, което могат на "вечния съперник". Всеки, които си позволи да кривне от правия път бива жестоко наказван. Вижте само последните години кой как изпада (Берое) и как го изхвърлят от групата за "уредени" мачове (Металург май бяха).
Като следствие идва поредната излагация на двата "гранда" в евротурнирите и все по-малкото публика по стадионите.
Преди да ми скочат червените и сините да ги питам: Това ли НАИСТИНА искате - вечно да сте първи или втори в България и вечно да гледате посредствен футбол и пореден срам в Европа?
Като следствие идва поредната излагация на двата "гранда" в евротурнирите и все по-малкото публика по стадионите.
Преди да ми скочат червените и сините да ги питам: Това ли НАИСТИНА искате - вечно да сте първи или втори в България и вечно да гледате посредствен футбол и пореден срам в Европа?
Беласица и Миньор нямат място в елита.На тия им дай камъни да хвърлят.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
- milen.hrisrov
- Контакти:
Моето мнение е,че А група трябва да е от 10 отбора т.е излишни са в този момент 6:
1.Беласица
2.Миньор (Пк)
3.Спартак
4.Вихрен
5.Пирин
6.Локо МЗ
Това са излишните в този момент,в следващите години ще бъдат други.Важното е групата да е от 10 отбора пък най-слабите ще отпадат,пък дори те да са и Левски и ЦСКА.
1.Беласица
2.Миньор (Пк)
3.Спартак
4.Вихрен
5.Пирин
6.Локо МЗ
Това са излишните в този момент,в следващите години ще бъдат други.Важното е групата да е от 10 отбора пък най-слабите ще отпадат,пък дори те да са и Левски и ЦСКА.
Този профил вече не съществува.
- milen.hrisrov
- Контакти:
Кашчей написа:tprodanov написа:Стига бе, натискали съдиите, на тях тва им е работата. Преди два дни бях на мач на В група, знаеш ли кво му беше на съдията? Тия от А група са лигльовци, свирят един мач, взимат 1000 лв и си тръгват, кво натискане, ебахти жалката психика имат...
Чеки бе, бате, не говоря за бившите соц държави.Да не искаш да ми кажеш, че в Англия, Италия, Германия, Испания, Франция, са си изпозастреляли агентите..Че те никога няма да ги огласят, както направихме ние тук, но това е друг въпрос.
Само един въпрос и спирам по темата:
Лондон е доста по-голям град от София, но дали всички лондонски клубове, за повече от 100 години шампионат, имат общо толкова титли, колкото поотделно имат "Левски" и ЦСКА?Най-успелият до момента клуб "Ливърпул" има 18, след него е МЮ със 17...като дори са изпадали в по-долни дивизии през историята си.Кога ще стане тук това с някой от 4-те помазани софийски отбора-никога, нали?!МЮ, клуб с история от повече от 120 години, има 17 титли, а ЦСКА, клуб с 60 години история, има 31 титли....без никаква помощ от страна на ръководството на футболния съюз, както и да се е наричал през годините.Че те, съветските им братя нямаха такива успехи по време на СССР
От А група на практика не е изпадал само Левски,дори и ЦСКА са изпадали през 1949 но са били върнати обратно за сметка на Тракия т.е.Ботев.
Този профил вече не съществува.
Кашчей, отговора за пореден път - в Англия нямат комунизъм, оттам и останалото.
АС Милан - много си прав, въпреки, че е е в страни от темата - да, има новодошли софиянци, които мразят по-новодошлите. На нормалните софиянци това не им пречи. Относно кореняците - има ги, много ясно. Да не са паднали от небето...
nore, моля, изброй ми сателитите на Левски? И кои са истинските отбори, които заслужават да са в челото на таблицата, но Левски им пречи?
АС Милан - много си прав, въпреки, че е е в страни от темата - да, има новодошли софиянци, които мразят по-новодошлите. На нормалните софиянци това не им пречи. Относно кореняците - има ги, много ясно. Да не са паднали от небето...
nore, моля, изброй ми сателитите на Левски? И кои са истинските отбори, които заслужават да са в челото на таблицата, но Левски им пречи?
nore написа:Определено първенсвото би имало шанс без ЦСКА и Левски заради сателитната система, която са развили с годините. Тънките сметки винаги са кой на кого да пусне, за да може големия брат (няма значение кой) да има безпроблемно гостуване и после естествено "твоите" отбори да скочат с всичко, което могат на "вечния съперник". Всеки, които си позволи да кривне от правия път бива жестоко наказван. Вижте само последните години кой как изпада (Берое) и как го изхвърлят от групата за "уредени" мачове (Металург май бяха).
Като си големия разбирач ае изброй кои отбори са сателити на ЦСКА и кои на Левски?
За Панчаревската партийна сателитна система на Цфка септемврийско знаме е ясно, ама за сателит на Левски за първи път чувам...

Шо стана, беееее?!?! Засада немаше ли??!?!!?
tprodanov написа:..............
Не Левски, а ЦСКА и Левски и практиката да се подпират или ощетяват другите отбори заради тях.
"Истинските отбори", за които питаш имат шанс да се появят 3-5 години след хипотетичната липса на сините и червените от първенството. А как ще се казват не ме интересува. Аз като зрител искам да гледам честен и красив футбол. Едното без другото не може.
Върни се в “Футбол - България”