ВТБ не беше призована с декларация а с типични КГБ-ейски методи на преговаряне след който КГБ-ейците
взеха държавни активи на доста занижена цена с уговорката че ще спонсорират и футболен отбор !!!
Колко точно е загубила държават от тези преговори предстои да разберем.
М-Тел пък получи силен старт в България със същата уговорка и всички много добре помним колко дълго бе забавяня появата
на 2-ри и 3-ти мобилен оператор от номенклатурата. Кой загуби от липсата на конкуренция на пазара на мобилни услуги у нас
за доста години мисля че всеки разумен човек може да прецени.
Безвъзмездно и безсрочно няма смисъл да го коментирам !!!
Газпром - нека някой който е наясно да види цената за пренос по тръбите които ще се строят и да ги сравни с подобни такива
в други страни включително и Украйна която забърка кризата с газ преди няколко зими точно заради ниските цени плащани от
Газпром. Южен поток за мен е равносилен на АЕЦ Белене, т.е. бизнес услуга на руснаците и сцепване на българина!
М.Чорни - без коментар !
Скандала в ЦСКА с отнетия лиценз заради неплащане на данъци към НАП. Какво изплува от него ами това че сините звезди
са получавали заплати по 800 лв. пък карат коли за по 200 000 Е !!! Колко е ДОД на 800 лв. и колко е на 15/20 000 Е бе господа ?
Защо нямаше разследване от НАП и глоби за клуба и футболистите? Точно кои всъщност са ощетените от това че Левски
внася в хазната всеки месец ДОД на 800 лв. при положение че някои играчи взимаха по 20 000 Е тогава ? Нали едно е да дължиш на
НАП ДОД за 15/20 000 да не го платиш коректно и да ти вземат лиценза а друго е да си плащаш ДОД на 800 кинта !!!!
Е това не е ли държавна помощ ?
Кой издържа ЦСКА,Левски,Ботев,Берое ?
Протест срещу намесата на държавата във футбола!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
Re: ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА(БСП) ВЪВ ФУТБОЛА!
Pichichi написа:ВТБ не беше призована с декларация а с типични КГБ-ейски методи на преговаряне след който КГБ-ейците
взеха държавни активи на доста занижена цена с уговорката че ще спонсорират и футболен отбор !!!
Колко точно е загубила държават от тези преговори предстои да разберем.
М-Тел пък получи силен старт в България със същата уговорка и всички много добре помним колко дълго бе забавяня появата
на 2-ри и 3-ти мобилен оператор от номенклатурата. Кой загуби от липсата на конкуренция на пазара на мобилни услуги у нас
за доста години мисля че всеки разумен човек може да прецени.
Безвъзмездно и безсрочно няма смисъл да го коментирам !!!
Газпром - нека някой който е наясно да види цената за пренос по тръбите които ще се строят и да ги сравни с подобни такива
в други страни включително и Украйна която забърка кризата с газ преди няколко зими точно заради ниските цени плащани от
Газпром. Южен поток за мен е равносилен на АЕЦ Белене, т.е. услуга на руснаците и сцепване на българина!
М.Чорни - без коментар !
Скандала в ЦСКА с отнетия лиценз заради неплащане на данъци към НАП. Какво изплува от него ами това че сините звезди
са получавали заплати по 800 лв. пък карат коли за по 200 000 Е !!! Колко е ДОД на 800 лв. и колко е на 15/20 000 Е бе господа ?
Защо нямаше разследване от НАП и глоби за клуба и футболистите? Точно кои всъщност са ощетените от това че Левски
внася в хазната всеки месец ДОД на 800 лв. при положение че някои играчи взимаха по 20 000 Е тогава ? Нали едно е да дължиш на
НАП ДОД за 15/20 000 да не го платиш коректно и да ти вземат лиценза а друго е да си плащаш ДОД на 800 кинта !!!!
Е това не е ли държавна помощ ?
Кой издържа ЦСКА,Левски,Ботев,Берое ?
Няма нужда да им задаваш тези въпроси, няма кой да ти отговори. Те са лицемери всичките.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Сега фейКбук групички правят мишките! А ГА ЯДОХТЕ КИФТЕТАТА НЕ РЕВАХТЕ!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
А и пропуснах още няколко въпроса:
Точно колко лева наем за ст. Г.Аспарухов опрости на Левски държавата за периода 1990 - 1997 -ма ?
Точно колко лева наем е платил Левски на държавата за базата на ст. Раковски от 1990 ?
Точно колко лева наем за ст. Г.Аспарухов опрости на Левски държавата за периода 1990 - 1997 -ма ?
Точно колко лева наем е платил Левски на държавата за базата на ст. Раковски от 1990 ?
-
- Контакти:
На, кайто и отбор да вземем лиценза само ще го спасим и него и целоста на А група. Не разбрахте ли, че българският футбол няма нужда от разпадащи се клубове, които се отказват по-средата на сезона. През 2008 нещата бяха бяха различни и чрез редица трансфери ЦСКА плати неотложните си задължения. Да, това стана за сметка на отбора, а Стойчо го изгради за Шампионската лига. Относно БСП, какво да ви кажа, още нищо не се е случило, че да пищите. На мене ми омръзна от празни думи и добри намерения! За да се оправи ЦСКА трябват дела и то бързо. В група също е вариант, но едва ли ще стигне дотам. Прекалено много интереси са преплетени, да не говорим за парите от спонсори, телевизии и реклами.Първенството започва съвсем скоро и едва ли има време нещата да се прекрояват в движение. Сливането на ЦСКА с някой отбор от А група не е прецедент. Да не говорим, как стигнаха при майсторите Ботев Пловдив и Лудогорец - първия с чужд лиценз, а втория прескочи една цяла дивизия, защото извеуднъж един клуб се отказа. Хайде да не се правим на по-католици от папата!
Позиция на фен клуб Миньор: АКО ДЪРЖАВАТА СЕ НАМЕСИ ЗА ЦСКА
АКО ДЪРЖАВАТА СЕ НАМЕСИ ЗА ЦСКА ДА СЕ НАМЕСИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ОТБОРИ В ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕ
КАТО СА ТОЛКОВА ВЕЛИКИ ЛЕВСКИ И ЦСКА, ЗАЩО НЕ МОГАТ БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ ВЛАСТТА
В България има два клуба, които претендират, че са грандове, че са много повече от всички останали, че без тях едва ли не няма да има футбол. Защо господа от Левски и ЦСКА, след като сте толкова големи и силни не можете дори да съществувате , ако не ви помага държавата и БФС. Извинявайте, ама с тая подкрепа и реверанси всеки един български клуб би постигнал вашите успехи, което автоматично ви прави псевдо грандове. Защо поне веднъж не се опитате сами да си оправите бакиите, а винаги разчитате на държавата, на едните постоянно им намират спонсори, за другите „държавата се намесва за да спаси отбора”. А за останалите.... Какво направи държавата за отбори, които са в пъти по – лошо положение от вас, какво направи за Миньор, за Спартак Варна, за Спартак Плевен, за Пирин Благоевград. А ако трябва да отваряме дума за БФС ще стане страшно, там реверансите и наглите подпирания на „грандовете” са безумни и безкрайни. Да се чуди човек от къде толкова наглост във феновете на ЦСКА да недоволстват от БФС. Цялата ситуация е такава вече повече от 65 години.
Господа държавници и управляващи ФС в Бълария, ако искате да има истински футбол и той да върви нагоре, осигурете равен старт на всички, оставете отборите да решават битката на терена. А ако решите да помагате, помогнете на всички. Ако „държавата се намеси за случая ЦСКА”, тогава ние настояваме да се намесите и за случаите Миньор, Спартак Варна, Спартак Плевен, Пирин, Дунав, Нефтохимик, Спартак Пловдив, Марица и много други отбори оставени на произвола!
КАТО СА ТОЛКОВА ВЕЛИКИ ЛЕВСКИ И ЦСКА, ЗАЩО НЕ МОГАТ БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ ВЛАСТТА
В България има два клуба, които претендират, че са грандове, че са много повече от всички останали, че без тях едва ли не няма да има футбол. Защо господа от Левски и ЦСКА, след като сте толкова големи и силни не можете дори да съществувате , ако не ви помага държавата и БФС. Извинявайте, ама с тая подкрепа и реверанси всеки един български клуб би постигнал вашите успехи, което автоматично ви прави псевдо грандове. Защо поне веднъж не се опитате сами да си оправите бакиите, а винаги разчитате на държавата, на едните постоянно им намират спонсори, за другите „държавата се намесва за да спаси отбора”. А за останалите.... Какво направи държавата за отбори, които са в пъти по – лошо положение от вас, какво направи за Миньор, за Спартак Варна, за Спартак Плевен, за Пирин Благоевград. А ако трябва да отваряме дума за БФС ще стане страшно, там реверансите и наглите подпирания на „грандовете” са безумни и безкрайни. Да се чуди човек от къде толкова наглост във феновете на ЦСКА да недоволстват от БФС. Цялата ситуация е такава вече повече от 65 години.
Господа държавници и управляващи ФС в Бълария, ако искате да има истински футбол и той да върви нагоре, осигурете равен старт на всички, оставете отборите да решават битката на терена. А ако решите да помагате, помогнете на всички. Ако „държавата се намеси за случая ЦСКА”, тогава ние настояваме да се намесите и за случаите Миньор, Спартак Варна, Спартак Плевен, Пирин, Дунав, Нефтохимик, Спартак Пловдив, Марица и много други отбори оставени на произвола!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
mistreated написа:Viktor4o_Rs написа:И впрочем защо пропускате, че държавата натисна Титаните да ви вземат след опустошението ЛупиИ още тогава БФС, което извършвало геноцид срещу вас, не ви изхвърли от А група и напук на всички закони и правила ви остави . Същевременно към отбори като Ботев и Пирин нямаше милост. Оттогава сте всеки сезон в Европа, имахте Купа, борихте се за титла до последно през миналия сезон
Цакахте тимове като Черноморец, Пирин и Сливен за техните играчи, които не плащахте до последно, имахте допинг-афера със смешни наказания, Титаните опитваха всякакви врътки на ръба на закона, за да прецакват всички, а вие ги защитавахте като Матросов на амбразурата. Сега цяло лято се чудихте кой отбор да унищожите, само и само пак да не плащате - дали Литекс, дали Нафтата, дали Чавдар. Единстевеният геноцид е спрямо останалите отбори, пострадали от вас.
Ти защо не ми отговори на нито един от зададените въпроси? Или са неудобни?
На мен лично не можеш да кажеш, че не съм роптаел срещу намесите на Боко Тиквата, това лесно може да се провери.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
angelofdeath написа:На, кайто и отбор да вземем лиценза само ще го спасим и него и целоста на А група. Не разбрахте ли, че българският футбол няма нужда от разпадащи се клубове, които се отказват по-средата на сезона. През 2008 нещата бяха бяха различни и чрез редица трансфери ЦСКА плати неотложните си задължения. Да, това стана за сметка на отбора, а Стойчо го изгради за Шампионската лига. Относно БСП, какво да ви кажа, още нищо не се е случило, че да пищите. На мене ми омръзна от празни думи и добри намерения! За да се оправи ЦСКА трябват дела и то бързо. В група също е вариант, но едва ли ще стигне дотам. Прекалено много интереси са преплетени, да не говорим за парите от спонсори, телевизии и реклами.Първенството започва съвсем скоро и едва ли има време нещата да се прекрояват в движение. Сливането на ЦСКА с някой отбор от А група не е прецедент. Да не говорим, как стигнаха при майсторите Ботев Пловдив и Лудогорец - първия с чужд лиценз, а втория прескочи една цяла дивизия, защото извеуднъж един клуб се отказа. Хайде да не се правим на по-католици от папата!
Няма да се сливате с никого, оставате си с Титаните и с юноши, чистите задълженията и толкова

- mistreated
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:На мен лично не можеш да кажеш, че не съм роптаел срещу намесите на Боко Тиквата, това лесно може да се провери.
А бе аз не знам да си бил толкова активен...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- florentin_petre
- Контакти:
Значи толкова тъпо и упорито натякване срещу ЦСКА никога не е имало, дори когато БАкърджиефф се кълнеше в децата си че ще закрие ЦСКА. То не бе сливане, подмиване, побратимяване, ешене, забременяване, УРОДИЗАЦИЯ Боже какви думи ми идват, сега партията щяла да помага с пари, ВИЕ ДА НЕ СТЕ ЛУДИ БРЕ, Орешарски е решил да се понатегне малко с някой съвет, ами естествено нали трябва да се съберат парите, приятелство приятелство но сиренето е с пари нали така. Защо Бойко се напъна извади 120 милиона за зала Армеец, защо не помогна на Русе за залата която беше на половина готова, как така стана че ВТБ се насочи към Левски, а вярно той натири Титан да се оправят с ЦСКА - и за какъв чеп хората си живееха щастливо чистеха си миеха си, снега събираха грижливо и изведнъж бам ЦСКА, що не взеха Миньор, говори се че Титан са прибирали за година от София само 200 мил лв, а другите градове там колко и какво пак ЦСКА за шията че виж ти Титан нямали пари глупости и търкалета. ТИТАН ще си платят всичко, няма как веднъж вече са взели пари от нашите данъци, едва и държавата ще им даде отново, НЯМАТ право на какво отгоре, да не сме станали ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ да не би школата да вади талант след талант. Всичката тази ЛАЙНЯНИЗАЦИЯ ми писна вече, остана ми един тенис и един волейбол да ме радва мен болния мозък-защото съм червен нали така каза един фен на Левски всички сме болни, да защото стоим в тая омазана с лайна държава и си плащаме данъците, болни сме. Довечера Левски играе с Иртиш ли е миртиш ли е фетиш ли е не знам ама една тема не видях за мача с прогнози, но има 10 нови за ЦСКА дето не играе никъде, не се знае въобще дали ще играе..................
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Върни се в “Футбол - България”