Перфектно проведен мач от Мъри

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Перфектно проведен мач от Мъри

Мнениеот delpi » 29 мар 2009 12:03

kartago написа:Басси......може ли толкова глупости да напишете за толкова кратко време?!......Нашият национален отбор се справи повече от добре и въпреки менаджерските интереси и глупостите на треньора още преди мача!!!..............Жив късмет , че ни вкараха гол в първата минута! Случва се ( Коловати го спъна, Живко не го видя..... )................на всеки се сучва, а после какво?......Ако търсихме равния, добре! Но май тръгнахме да търсим победата?!.... Да видяхте Топчо, Благо, Рангелов, и т.н. първото полувреме?! ....Аз не ги видях и не ги чух!!!....Рангелов е ясен, че няма място .............много шансове пропиля просто....., ама страшно се надявах на Топчо, а то какво?! Кри се, кри се, ама сериозно се кри!!!.....Не знам!....Искам всички фенове да се вдигнем, и да махнем тези менаджерски интереси, там са милиони евро, но и ние сме милиони фенове!!!!...... Дайте да помислим!!!....С по-слаб отбор отдавна не сме играли, и не играхме лошо...............просто не бяха това футболистите!!!!.............. Аз писах срещу Камбуров, но ми се струва, че срещу тези кавали, той щеше да бъде класа над тях!!!!............ Боли ме!.... Не ние спечелихме точка, а Ирландия не загуби!!!...

И Топчо ли е играл снощи? :D
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Мнениеот mladenis » 29 мар 2009 12:15

Като ги чета тия глупости се чудя, да плача или да се смея. Господа подуенци, подърсете психиатрична помощ, защото халюцинирането може да се обясни с приемането на определени медикаменти, но това надхвърля всякакви граници :o :o :o

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 29 мар 2009 12:49

Спор няма, че равенството от снощи е успех. Но не защото играхме с резерви, а понеже това е нивото на българския футбол в момента. Проблемът е, че и с Бербатов, Марто Петров, Божинов и т.н. според мен пак нямаше да бием. Дано не съм прав...
Факти казвате... аз 3:0, 5:0 (приятелски с Шотландия, мерило ли е?), 6:1, 6:0 и т.н. ги броя за факти. Не знам за вас...
Кое друго е мерило, може би Черна гора, опа, първи мач им беше на хората. На Черна гора де, ама то все едно и на нашите беше първи... да пак равен, нали?

Така, изкарах си злобата, като повечето които пишат тук :) Отговорих на някои и изобщо нямам повече намерение повече да им чета глупостите за архаични псевдоуспехи (единственият истински успех е САЩ'94)
Призовавам всички здравомислещи да не се занимават с такива, за да не стане като в поговорката:
"Не спори с глупака, другите може да не видят разликата"
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

eighteen

Мнениеот eighteen » 29 мар 2009 12:57

и аз смятам че мача си беше готин.не искам да дразна никой ама в този мач без Бербата играха по-разнообразно. :lol: Успех на пичовете срещу Кипър и България над всичко. :lol:

Върни се в “Футбол - България”