kartago написа:Басси......може ли толкова глупости да напишете за толкова кратко време?!......Нашият национален отбор се справи повече от добре и въпреки менаджерските интереси и глупостите на треньора още преди мача!!!..............Жив късмет , че ни вкараха гол в първата минута! Случва се ( Коловати го спъна, Живко не го видя..... )................на всеки се сучва, а после какво?......Ако търсихме равния, добре! Но май тръгнахме да търсим победата?!.... Да видяхте Топчо, Благо, Рангелов, и т.н. първото полувреме?! ....Аз не ги видях и не ги чух!!!....Рангелов е ясен, че няма място .............много шансове пропиля просто....., ама страшно се надявах на Топчо, а то какво?! Кри се, кри се, ама сериозно се кри!!!.....Не знам!....Искам всички фенове да се вдигнем, и да махнем тези менаджерски интереси, там са милиони евро, но и ние сме милиони фенове!!!!...... Дайте да помислим!!!....С по-слаб отбор отдавна не сме играли, и не играхме лошо...............просто не бяха това футболистите!!!!.............. Аз писах срещу Камбуров, но ми се струва, че срещу тези кавали, той щеше да бъде класа над тях!!!!............ Боли ме!.... Не ние спечелихме точка, а Ирландия не загуби!!!...
И Топчо ли е играл снощи?