PFC Litex написа:Ако дадено мнение отидеш да го пуснеш 4-пъти в 4-ри различни теми, какъв е смисъла?
В този форум надпреварата е, кой пръв да пише само, че медали за същото никой нераздава.
Този, който иска да прочете дадена тема ще го направи ако ще същата да е 50 страници и пак ще си каже мнението.
Позволи леко да не се съглася с теб,по-скоро виж нещата от друг ъгъл.
Както знаем,на сайта Гонг.бг има едно поленце,в което се извеждат най-новите теми.Нормално е доста потребители да се осведомяват от него за това "какво става във форума"(най-общо казано).Аз например не мога по всяко време да влизам във форума,но прецъквам сайта,гледайки последните новини и ако някоя тема ми хване окото,пиша по някое мнение на бързо.Защото съгласи се,доста е трудно ако нямаш кой знае колко време,да ровиш из многото раздели на форума,за да намериш последната дискусия на потребителите,при мен поне е така.Разбира се,казвам това от чисто практическа гледна точка.Според мен доста въпроси биха се разрешили сравнително лесно,ако темите в поленцето на сайта се подреждаха по последен отговор или актуалност примерно,защото доста потребители искат да обсъждат конкретен въпрос,но ако трябва да търсят дали той вече е повдиган...просто е доста досадно.А и знаем колко неориентирани са някои потребители-примерно се случва нещо важно,потребител Х вижда новината на сайта и решава да обсъди това с другите потребители.Да,но се оказва,че той е първият,който е решил да пуска подобна тема.Тука въпросът е дали той ще я открие в подходящия раздел на форума.И ако не я открие където трябва?Пуска я примерно в съвсем грешен раздел.Обаче след него 5 човека пускат по една тема от рода на "По коя ТВ ще дават някой си мач", "Къде да залагам" и т.н. И става така,че темата на потребител Х се "затлачва".След това се пускат още 5 подобни теми по актуалния в момента въпрос и се получават катаклизми по оста потребители-модератори(както в случая).Ето го и примера с новината за отпадането на ЦСКА от турнира за купата.Ако първата тема си стоеше постоянно в полето в сайта,поне половината теми на същата тема просто нямаше да бъдат написани.
Съжалявам за дългия пост,дано не отегчи никой.Все пак смятам,че стана ясна гледната ми точка.

П.П. Въпросът модератори-потребители няма да коментирам.