До Gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: До Gong.bg

Мнениеот hlucho » 04 мар 2009 19:52

PFC Litex написа:
hlucho написа: :?:
Колко време трябва да пине за да се изтрие :?:

Нали спора, който водя аз е точно заради това, че съм изтрил няколко подобни теми по-рано

Пич, извинявай не знам и не искам да знам за какво спорите! Но моля ти се разкарай ги! В момента много хора са изнервени от трагичната игра на отбора на ЦСКА!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 04 мар 2009 19:52

Морски, хайде стига вече! Остави ги, ако им се връзваш така на всички, ще ти побелее косата в най- скоро време. Нормално е, почти всеки ден пускат такива теми срещу нас, сякаш те- потребителите са перфектни, а ние само им се пречкаме из краката. Принципно не сте ли забелязали, че сте една групичка от 10-20 най-много човека, вечно мрънкащи и недоволни? От * 6515 потребители как точно все едни и същи са онеправдани? И се регват отново и пак са без причина наказвани. Дори аз вече взех да се отегчавам от това, какво да кажат останалите потребители, които най- малкото се интересуват от вашите теми. Най- накрая ще мина, ще раздам няколко бана и ще си прекарам спокойно остатъка от деня- защо трябва да става така обаче?
Казвал съм ви го много пъти- МОДЕРАТОРИТЕ НЕ СА ВИ ДЛЪЖНИ С НИЩО! Като почнете да ни плащате, за да ви четем мъдростите, тогава можете да имате претенции. Всеки един от нас къса страшно много от личното си време за да ви е кеф на вас, като влезете тук. Примерно какво е виновен Мода на ЦСКА, че докато е на работа , някой е влязъл в неговия форум и е оцапал нещата? Всички си имаме и истинска работа и не можем да киснем тук денонощно. Не може и да угодим на всеки един. Едно виждане как трябва да изглежда форума има Делибаш, съвсем друго Олд_дет, трето има Попай, четвърто Апостола и т.н. И какво - да търчим и да угаждаме на всеки? Няма да стане, ние също сме хора и също правим грешки, това че не знаете как да ни го покажете си е ваш проблем. Я ми кажете какво постигнахте с тази тема? Някой модератор убедихте ли в правотата си?

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 04 мар 2009 19:53

PFC Litex написа:
hlucho написа: :?:
Колко време трябва да пине за да се изтрие :?:

Нали спора, който водя аз е точно заради това, че съм изтрил няколко подобни теми по-рано

Защо винаги триете теми,в които се коментират Т.Русев,Н.Александров,В.Грънчаров.........
Ще ми отговориш ли???
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 19:55

Deliba6 написа:Т.нар. MORSKI не питай кого си обидил, защото самият ти си обида за форума! Държиш се като абсолютен селяндур с всеки, който ти опонира за нещо! Моля за извинение всеки, който е от село, за неправилната употреба на думата "селски" спрямо теб!
П.П. WIND, в момента в темата си казват болката не само фенове на ЦСКА, а и на други клубове... Става дума за принципа на "модериране".

Ти виж как се държат другите и тогава ще разбереш,или може би няма,което е още по-лошото.....Аз ей така няма да се държа,бе много интересно,как ей така банваме без причина,как ей така аз само се държа "селски",а от другата страна има кротко приятно държание :roll: Леле,думи нямам :lol: Докато не потърсите вината и у вас,нищо няма да се промени :!: Аз,че не съм идеален не съм,но селски ще наричаш някой друг :idea: Ако си мислите,че вие сте идеални,жестоко бъркате някъде :idea: Лично аз гледам да съм толерантен до колкото мога,но когато някой ме обиди,няма да му пляскам и да му се радвам я :idea:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 мар 2009 19:56

smash_the_reds написа:Защо винаги триете теми,в които се коментират Т.Русев,Н.Александров,В.Грънчаров.........
Ще ми отговориш ли???

В кои раздели се коментират, а и аз, от както съм модератор тук подобни теми не съм срещал
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 04 мар 2009 19:57

Тук аз ще ти отговоря- ако някой дойде във твоята къща, след като си го поканил и почне да злослови против теб- какво ще го правиш? Вместо да приказваш празни приказки , вземи се разрови хубаво из форума, ако не откриеш поне 50 теми за гореспоменатите журналисти- пък на.
Едно ще ти кажа, форума си е техен, какво ще се прави с темите за тях или против тях, не решава никой от нас- модераторите.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 20:01

mike28 написа:Морски, хайде стига вече! Остави ги, ако им се връзваш така на всички, ще ти побелее косата в най- скоро време. Нормално е, почти всеки ден пускат такива теми срещу нас, сякаш те- потребителите са перфектни, а ние само им се пречкаме из краката. Принципно не сте ли забелязали, че сте една групичка от 10-20 най-много човека, вечно мрънкащи и недоволни? От * 6515 потребители как точно все едни и същи са онеправдани? И се регват отново и пак са без причина наказвани. Дори аз вече взех да се отегчавам от това, какво да кажат останалите потребители, които най- малкото се интересуват от вашите теми. Най- накрая ще мина, ще раздам няколко бана и ще си прекарам спокойно остатъка от деня- защо трябва да става така обаче?
Казвал съм ви го много пъти- МОДЕРАТОРИТЕ НЕ СА ВИ ДЛЪЖНИ С НИЩО! Като почнете да ни плащате, за да ви четем мъдростите, тогава можете да имате претенции. Всеки един от нас къса страшно много от личното си време за да ви е кеф на вас, като влезете тук. Примерно какво е виновен Мода на ЦСКА, че докато е на работа , някой е влязъл в неговия форум и е оцапал нещата? Всички си имаме и истинска работа и не можем да киснем тук денонощно. Не може и да угодим на всеки един. Едно виждане как трябва да изглежда форума има Делибаш, съвсем друго Олд_дет, трето има Попай, четвърто Апостола и т.н. И какво - да търчим и да угаждаме на всеки? Няма да стане, ние също сме хора и също правим грешки, това че не знаете как да ни го покажете си е ваш проблем. Я ми кажете какво постигнахте с тази тема? Някой модератор убедихте ли в правотата си?

Прав си,сега съжалявам,че си загубих близо 3 часа с глупостите на този и онзи....Ефект нулев. Конкретно темата не беше срещу мен,но аз реших да ви защитя,най-малкото от колегиланост. Като се замисля,колко мъка има по тоя свят и ми става лошо.....

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 04 мар 2009 20:02

Значи те ви казват-а вие ги слушате и ги триете.Правилно ли разбрах?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 04 мар 2009 20:03

Благодаря!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 04 мар 2009 20:04

PFC Litex написа:Ако дадено мнение отидеш да го пуснеш 4-пъти в 4-ри различни теми, какъв е смисъла?
В този форум надпреварата е, кой пръв да пише само, че медали за същото никой нераздава.
Този, който иска да прочете дадена тема ще го направи ако ще същата да е 50 страници и пак ще си каже мнението.

Позволи леко да не се съглася с теб,по-скоро виж нещата от друг ъгъл.
Както знаем,на сайта Гонг.бг има едно поленце,в което се извеждат най-новите теми.Нормално е доста потребители да се осведомяват от него за това "какво става във форума"(най-общо казано).Аз например не мога по всяко време да влизам във форума,но прецъквам сайта,гледайки последните новини и ако някоя тема ми хване окото,пиша по някое мнение на бързо.Защото съгласи се,доста е трудно ако нямаш кой знае колко време,да ровиш из многото раздели на форума,за да намериш последната дискусия на потребителите,при мен поне е така.Разбира се,казвам това от чисто практическа гледна точка.Според мен доста въпроси биха се разрешили сравнително лесно,ако темите в поленцето на сайта се подреждаха по последен отговор или актуалност примерно,защото доста потребители искат да обсъждат конкретен въпрос,но ако трябва да търсят дали той вече е повдиган...просто е доста досадно.А и знаем колко неориентирани са някои потребители-примерно се случва нещо важно,потребител Х вижда новината на сайта и решава да обсъди това с другите потребители.Да,но се оказва,че той е първият,който е решил да пуска подобна тема.Тука въпросът е дали той ще я открие в подходящия раздел на форума.И ако не я открие където трябва?Пуска я примерно в съвсем грешен раздел.Обаче след него 5 човека пускат по една тема от рода на "По коя ТВ ще дават някой си мач", "Къде да залагам" и т.н. И става така,че темата на потребител Х се "затлачва".След това се пускат още 5 подобни теми по актуалния в момента въпрос и се получават катаклизми по оста потребители-модератори(както в случая).Ето го и примера с новината за отпадането на ЦСКА от турнира за купата.Ако първата тема си стоеше постоянно в полето в сайта,поне половината теми на същата тема просто нямаше да бъдат написани.
Съжалявам за дългия пост,дано не отегчи никой.Все пак смятам,че стана ясна гледната ми точка. :)

П.П. Въпросът модератори-потребители няма да коментирам. :)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”