slavia_forever
Що ли ми се струва, че е копиран поста на Пловдив Рам?...

Нямаше ме защото отидох да огрея леко жалкото си съществуване с едно културно мероприятие...

Ходих да гледам "Оркестър без име" в Драматичен театър Пловдив -
http://www.dtp.bg/repertoars/view/53?lang=bg... Все пак и ние имаме нужда от такива моменти в жалкия си живот...

Съгласен ли си?
mike28
Само лека вметка- славия форевър и ботев шампион определено не са един и същи потребител, освен ако някой магьосник успява да пише от Пловдив и София едновременно, Поне това показват айпитата им.
mike28, признавам, че съм хал-хабер в това отношение, но от коментари по форумите съм останал с впечатлението, че не е чак такава голяма магия да се представяш с различно ай-пи! Имало там някакви proxy сървъри и др. варианти!!!
botev champion
Рам пак говориш без да премислиш.Първо едно е да има снимки,друго е паметна плоча.Второ:ако имаш апартамент дай ми го и вътре ще го обкича с паметни плочи на 4 болта.Трето:Стига с тази анонимност.Излезте с имената и лицата си всички които я поставихте за да може признателните българи да ви благодарят.
botev champion
За пореден път ще кажа, че аз проблеми с анонимността нямам... Името ми е Владимир Владимиров и за хората, които са от Пловдив много добре ме познават... Ако наистина си ботевист и си пловдичвчанин няма как да не се познаваш и с bene, а съм сигурен, че и останалите като сорсъра, силвър, ктулу, че дори скб могат да те уверят, че не съм никакъв анонимник, защото самите те много добре ме познават и знаят как и къде да ме намерят... ФАКТ!!! Ако това не ти е достатъчно мо га да ти кажа, че освен, че съм бил част от ръководството на фен клуба на Локомотив Пловдив в хода на работата ни с Ангел по книгата за историята на Локо Пловдив имахме достатъчно ПУБЛИЧНИ изяви, които показват, че аз с
анонимността проблем нямам!!! ФАКТ!!! И немога да разбера какво толкова се напъваш с това!!! Ние проблем с полочата нямаме!!!Тя стои там от вече 4-5 години... Пак те питам... Искам от теб само едно... Да я опишеш!!! Кажи ми знаеш ли какво представлява тази плоча и ако не каква е тя според теб... защото ти постоянно говориш за нея като за някакъв ПАМЕТНИК и я представяш като нещо ,което едва ли не е някакъв КОЛОСАЛЕН монумент, който може да се мери с "Братската могила" /ако изобщо знаеш какво е това/!!!