ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 фев 2009 23:56

slavia_forever написа:Мод: Локо Пд:
Интересно...вие сте като сиамски близнаци.. :roll:

slavia_forever:
Що ли ми се струва, че е копиран поста на Пловдив Рам? Пък и го няма тук... Може пък........ :idea: Или пък, да си е "собствена" мисъл... :shock:[/quote]
Просто всички се впечатляват от вашето "единомислие"...Дали пък...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 фев 2009 00:03

Модератор ЛокоПД написа:

slavia_forever:
Що ли ми се струва, че е копиран поста на Пловдив Рам? Пък и го няма тук... Може пък........ :idea: Или пък, да си е "собствена" мисъл... :shock:

Мод Локо Пд:
Просто всички се впечатляват от вашето "единомислие"...Дали пък...[/quote]

slavia_forever:
Имаш впредвид всички тези, за които е непонятно, какво е да мислиш, какво е аргументиран отговор, или цивилизационен диалог, без оскърбителни придатъци към него, които понякога остават ненаказани?! Същите имат за мен, единомислие, в празномислието, за които единствения довод, или аргумент, е да ти теглат по една?! Те ли разсъждават, по подобен начин? :shock: :idea: :roll:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 19 фев 2009 00:14

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:

slavia_forever:
Що ли ми се струва, че е копиран поста на Пловдив Рам? Пък и го няма тук... Може пък........ :idea: Или пък, да си е "собствена" мисъл... :shock:

Просто всички се впечатляват от вашето "единомислие"...Дали пък...

Имаш впредвид всички тези, за които е непонятно, какво е да мислиш, какво е аргументиран отговор, или цивилизационен диалог, без оскърбителни придатъци към него, които понякога остават ненаказани?! Същите имат за мен, единомислие, в празномислието, за които единствения довод, или аргумент, е да ти теглат по една?! Те ли разсъждават, по подобен начин? :shock: :idea: :roll:[/quote]
бля бля бля бля и отук следва да зададе дежурния въпрос,какви са традициите на локомотив(пд) в А група :D и се почва пак Бля бля бля и до безкраинност
П.П. вече си прочетена книга ,вземи смени и издателя ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 фев 2009 00:20

l_fen написа:

slavia_forever:

Просто всички се впечатляват от вашето "единомислие"...Дали пък...[/quote]
Имаш впредвид всички тези, за които е непонятно, какво е да мислиш, какво е аргументиран отговор, или цивилизационен диалог, без оскърбителни придатъци към него, които понякога остават ненаказани?! Същите имат за мен, единомислие, в празномислието, за които единствения довод, или аргумент, е да ти теглат по една?! Те ли разсъждават, по подобен начин? :shock: :idea: :roll:[/quote]
бля бля бля бля и отук следва да зададе дежурния въпрос,какви са традициите на локомотив(пд) в А група :D и се почва пак Бля бля бля и до безкраинност
П.П. вече си прочетена книга ,вземи смени и издателя ;)[/quote]
Знаем всичко наизуст :D
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 19 фев 2009 10:09

plovdivram написа:Знам, че политиката доста те е обсебила, но ако поразсъждаваш малко по-трезво и игнорираш политическите си настроения ще разбереш за какво става дума!!! Какво общо има Осман Паша?... Филип Македонски според теб какъв е?! Хан Крум и Маламир какви са?! С какво са по-различни те от Книва и киевският княз Светослав!!!

Рам, не става въпрос затова. Заeби политиката. Руснаците ни разкатават фамилията през втората световна война. Те са ни "натопили" най-много когато "големите" са решавали сред губещите ли да сме или сред победителите. И за благодарност към тях им построяваме паметник. От най-високо в Пловдив днес гледа нашественик с кален болшевишки ботуш и шмайзер в ръката. Евала. Според мен там трябва да има паметник на величествена личност, свързана с Пловдив или с България. Онова в момента е символ на режим, избил хиляди невинни българи в един мрачен за историята на България период.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 фев 2009 10:44

slavia_forever
Що ли ми се струва, че е копиран поста на Пловдив Рам?...

:lol: Нямаше ме защото отидох да огрея леко жалкото си съществуване с едно културно мероприятие... :lol: Ходих да гледам "Оркестър без име" в Драматичен театър Пловдив - http://www.dtp.bg/repertoars/view/53?lang=bg... Все пак и ние имаме нужда от такива моменти в жалкия си живот... :lol: Съгласен ли си?

mike28
Само лека вметка- славия форевър и ботев шампион определено не са един и същи потребител, освен ако някой магьосник успява да пише от Пловдив и София едновременно, Поне това показват айпитата им.

mike28, признавам, че съм хал-хабер в това отношение, но от коментари по форумите съм останал с впечатлението, че не е чак такава голяма магия да се представяш с различно ай-пи! Имало там някакви proxy сървъри и др. варианти!!!

botev champion
Рам пак говориш без да премислиш.Първо едно е да има снимки,друго е паметна плоча.Второ:ако имаш апартамент дай ми го и вътре ще го обкича с паметни плочи на 4 болта.Трето:Стига с тази анонимност.Излезте с имената и лицата си всички които я поставихте за да може признателните българи да ви благодарят.

botev champion
За пореден път ще кажа, че аз проблеми с анонимността нямам... Името ми е Владимир Владимиров и за хората, които са от Пловдив много добре ме познават... Ако наистина си ботевист и си пловдичвчанин няма как да не се познаваш и с bene, а съм сигурен, че и останалите като сорсъра, силвър, ктулу, че дори скб могат да те уверят, че не съм никакъв анонимник, защото самите те много добре ме познават и знаят как и къде да ме намерят... ФАКТ!!! Ако това не ти е достатъчно мо га да ти кажа, че освен, че съм бил част от ръководството на фен клуба на Локомотив Пловдив в хода на работата ни с Ангел по книгата за историята на Локо Пловдив имахме достатъчно ПУБЛИЧНИ изяви, които показват, че аз с анонимността проблем нямам!!! ФАКТ!!! И немога да разбера какво толкова се напъваш с това!!! Ние проблем с полочата нямаме!!!Тя стои там от вече 4-5 години... Пак те питам... Искам от теб само едно... Да я опишеш!!! Кажи ми знаеш ли какво представлява тази плоча и ако не каква е тя според теб... защото ти постоянно говориш за нея като за някакъв ПАМЕТНИК и я представяш като нещо ,което едва ли не е някакъв КОЛОСАЛЕН монумент, който може да се мери с "Братската могила" /ако изобщо знаеш какво е това/!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 фев 2009 11:07

hypodil
Рам, не става въпрос затова. Заeби политиката.

Аз мога да я заеба... :lol: И го правя... За мен това е може би най-мръсното нещо на света, но за съжаление без нея неможе!!! Въпроса ми беше ти дали можеш?! :lol:

hypodil
Руснаците ни разкатават фамилията през втората световна война. Те са ни "натопили" най-много когато "големите" са решавали сред губещите ли да сме или сред победителите. И за благодарност към тях им построяваме паметник. От най-високо в Пловдив днес гледа нашественик с кален болшевишки ботуш и шмайзер в ръката. Евала. Според мен там трябва да има паметник на величествена личност, свързана с Пловдив или с България. Онова в момента е символ на режим, избил хиляди невинни българи в един мрачен за историята на България период.

А дали руснаците ни "разкатават фамилията"... Ние сме толкова малки, че нас всеки се опитва да ни разкатава... Въпорса е какво правим ние пич?! Да те питам... София ли е виновна, че дърпа килимчето към себе си или, че ние не правим нищо за да го задържим под краката си?! Е!!! И с държавицата ни е същото положението!!! И това е ни е ГЕННО заложено... Ние сме точно като индианците в Северна Америка... Велик, СМЕЛ и ГОРД народ с уникални умения във воденето на войната, но са имали един проблем НИКОГА НЕ СА СЕ ОБЕДИНИЛИ!!! И какво станало?!! Дошли на сравнително малки групички разни ирландци, англичани и французи и ги превзели, поробили и асимилирали... Сега са една жалка "сянка" на онзи ГОРД И СМЕЛ НАРОД!!!
Кои сме ние?!!! Ние сме наследници точно на онези ТРАКИ, за които древните автори казвали, че са НАЙ-ГОЛЕМИЯ народ след индийския... ОБАЧЕ!!! Раздробен на множество племена безумно воюващи помежду си... също точно като северноамериканските индианци и те са били супер войни, но имено това тяхно РАЗЕДИНЕНИЕ е позволило те да бъдат МАЧКАНИ И ПОРОБВАНИ ОТ ВСЕКИ, КОЙТО ГИ ХВАНЕ, за да се стигне до това сега даже и "сянката" да много, много бледа!!!

Дано ме разбираш какво искам да ти кажа с това?!!! Колкото до паметника на Альоша... Четете повече историята на града си... Руснаците не случайно са избрали това място!!! В древността там е имало подобен на големина и форма друг паметник, на друг войн, не по-малко известен от руския в днешно време... Обаче явно поредния нашественик в града ни е решил, че той няма място там и го е унищожил!!! Иначе правете каквото искате... Ако искате го направте на бутилка от "Кока-Кола"!!!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 19 фев 2009 12:28

За пореден път ще кажа, че аз проблеми с анонимността нямам... Името ми е Владимир Владимиров и за хората, които са от Пловдив много добре ме познават... Ако наистина си ботевист и си пловдичвчанин няма как да не се познаваш и с bene, а съм сигурен, че и останалите като сорсъра, силвър, ктулу, че дори скб могат да те уверят, че не съм никакъв анонимник, защото самите те много добре ме познават и знаят как и къде да ме намерят... ФАКТ!!! Ако това не ти е достатъчно мо га да ти кажа, че освен, че съм бил част от ръководството на фен клуба на Локомотив Пловдив в хода на работата ни с Ангел по книгата за историята на Локо Пловдив имахме достатъчно ПУБЛИЧНИ изяви, които показват, че аз с анонимността проблем нямам!!! ФАКТ!!! И немога да разбера какво толкова се напъваш с това!!! Ние проблем с полочата нямаме!!!Тя стои там от вече 4-5 години... Пак те питам... Искам от теб само едно... Да я опишеш!!! Кажи ми знаеш ли какво представлява тази плоча и ако не каква е тя според теб... защото ти постоянно говориш за нея като за някакъв ПАМЕТНИК и я представяш като нещо ,което едва ли не е някакъв КОЛОСАЛЕН монумент, който може да се мери с "Братската могила" /ако изобщо знаеш какво е това/!!!

Аз ти казах,че съм я виждал,дори споменах и текста горе-долу,който е на нея.Сега остана и да разбера кой си зада може "признателните"жертви на Г.Илиев да дебатират с теб и ако искат да опишеш и историите им около покойния ви президент на "ВАИ холдинг"

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 фев 2009 12:58

botev champion
Аз ти казах,че съм я виждал,дори споменах и текста горе-долу,който е на нея.

Ами опиши я де... Не е точно това текста, който спомена!!! :lol:

botev champion
Сега остана и да разбера кой си зада може "признателните"жертви на Г.Илиев да дебатират с теб и ако искат да опишеш и историите им около покойния ви президент на "ВАИ холдинг"

ОК!!! Това наистина вече е нещо сериозно!!!
За пореден път ще кажа, че аз не съм сред инициаторите на въпросната плоча, чието присъствие на стадион Лаута по смисъла на идеята, с която е сложена там АЗ ОДОБРЯВАМ!!! Преди да започна сериозната си част от поста искам да ти кажа, че те и да искат аз няма да мога да опиша историите ИМ около покойният ни президент. Това се очаква да направят те!!! т.е. аз и инициаторите ще можем само да кажем какви са ни основанията за слагането на въпросната плоча на Лаута...

Сега чети внимателно, защото това ще го кажа без грам ирония и напълно сериозно!!!

Феновете на Локомотив Пловдив също са хора и в този смисъл нищо човешко не им е чуждо... човешката мъка също!!! С пълната отговорност заявявам, че ако се появат хора, които са били жертви по някакъв начин на Героги Илиев и имат претенции към сложената плоча на Лаута, аз лично ще направя всичко възможно за да стане така, че да могат да изложат своята болка пред "черно-бялата" аудитория, защото тази плоча не е дело и не стои там, където е сега само по волята на инициаторите й...

Силно се надявам да можем да осъществим една такава среща за да се приключи веднъж завинаги с този въпрос, пък било то и с резултат свалянето на плочата от там... Пак казвам на нас "черно-белите" фенове не ни е чуждо нищо човешко!!! Очакваме оттеб да организираш хората и когато имате някаква готовност ще очаквам да се свържеш с мен, за да насрочим срещата!!! Пак ти казвам ЛИЧНО се ангажирам, когато ДОВЕДЕШ тези хора да направя всичко възможно те да бъдат чути от феновете на Локомотив... Надявам се обаче това да не става с посредници и по анонимни форуми!!! Говорим за една истинска среща, на която тези хора да си кажат болката и защо смятат, че тази плоча няма място на Лаута...
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 фев 2009 13:08

plovdivram написа:botev champion
Аз ти казах,че съм я виждал,дори споменах и текста горе-долу,който е на нея.

Ами опиши я де... Не е точно това текста, който спомена!!! :lol:

botev champion
Сега остана и да разбера кой си зада може "признателните"жертви на Г.Илиев да дебатират с теб и ако искат да опишеш и историите им около покойния ви президент на "ВАИ холдинг"

ОК!!! Това наистина вече е нещо сериозно!!!
За пореден път ще кажа, че аз не съм сред инициаторите на въпросната плоча, чието присъствие на стадион Лаута по смисъла на идеята, с която е сложена там АЗ ОДОБРЯВАМ!!! Преди да започна сериозната си част от поста искам да ти кажа, че те и да искат аз няма да мога да опиша историите ИМ около покойният ни президент. Това се очаква да направят те!!! т.е. аз и инициаторите ще можем само да кажем какви са ни основанията за слагането на въпросната плоча на Лаута...

Сега чети внимателно, защото това ще го кажа без грам ирония и напълно сериозно!!!

Феновете на Локомотив Пловдив също са хора и в този смисъл нищо човешко не им е чуждо... човешката мъка също!!! С пълната отговорност заявявам, че ако се появат хора, които са били жертви по някакъв начин на Героги Илиев и имат претенции към сложената плоча на Лаута, аз лично ще направя всичко възможно за да стане така, че да могат да изложат своята болка пред "черно-бялата" аудитория, защото тази плоча не е дело и не стои там, където е сега само по волята на инициаторите й...

Силно се надявам да можем да осъществим една такава среща за да се приключи веднъж завинаги с този въпрос, пък било то и с резултат свалянето на плочата от там... Пак казвам на нас "черно-белите" фенове не ни е чуждо нищо човешко!!! Очакваме оттеб да организираш хората и когато имате някаква готовност ще очаквам да се свържеш с мен, за да насрочим срещата!!! Пак ти казвам ЛИЧНО се ангажирам, когато ДОВЕДЕШ тези хора да направя всичко възможно те да бъдат чути от феновете на Локомотив... Надявам се обаче това да не става с посредници и по анонимни форуми!!! Говорим за една истинска среща, на която тези хора да си кажат болката и защо смятат, че тази плоча няма място на Лаута...

И ако действително, би се състояла подобна среща, в което силно се съмнявам и се докаже с аргументи, че няма достатъчно основания, такава плоча да присъства, какъв ще бъде смисъла от това, след като така или иначе, същата ще си съществува?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”