tihomires написа:Само времето ще покаже дали са за добро промените в Левски! Както бях писал в друга тема, сега се започва едно квичене до небесата...
Ама то това вече е истерично квичене тяхното

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
tihomires написа:Само времето ще покаже дали са за добро промените в Левски! Както бях писал в друга тема, сега се започва едно квичене до небесата...
vanuch6 написа:Ама то това вече е истерично квичене тяхното![]()
bigbonusprize написа:Натискането?Бойко Борисов натиска руския консорциум ли? Това не звучи сериозно... Как може да натиснеш някой да снася по 3млн на година? Това е нещо много повече от рекет...
vaskonti написа:ENTOMBED написа:Angoff написа:За тия 3 големи обекта , осмокласнико ЦСКА е плащал наем както всеки наемател в тая държава
Какво са плащали бе умнико?
Трябвало е да плащат, ама не.
Ама сигурен ли си? Защо съм останал с впечатление, че ЦСКА е дал над 2.5 милиона лева само за наем? Може би защото министър го каза? Всъщност...сигурно и той се е заблудил, нали?
bigbonusprize написа:И защо да не искат да направят Левски европейски клуб, който да се самоиздържа, че от време на време и да печели?
Adrian Monk написа:danko_sot написа:........Да не говорим, че ЦСКА е единствения клуб, който плаща наем за стадион в Б-я.......
Га избихте управата на АС-23 и разтурихте клуба, да му вземете стадиона, ни ривахте, сига ривети.....![]()
![]()
Собственикът на "Левски" Тодор Батков официално oбяви, че Иво Тонев и Стилян Шишков влизат в управата на "сините". Бившият шеф в Локомотив (София) е гласен за председател на Управителния съвет на клуба от "Герена". Постът в момента заема Георги Марков, но с идването на мощната руска банка "Внешторгбанк" (ВТБ) Тонев го заменя.
"Ще предложа Иво Тонев за председател на Управителния съвет, стига да се съгласят и другите. Стилян ще бъде изпълнителен директор и ще управлява клуба заедно с Баждеков", обяви Батков.
"От три страни взех това решение. Имам високо мнение и за двамата (б.а. - Тонев и Шишков) като професионалисти. Отчитам факта, че Иво Тонев не е бил свързан с "Левски". Юноша е на Септември, а дълго време беше в Локомотив (София). Много пъти сме говорили за неговото виждане, за идеите, които има", продължи адвокатът.
"Следя развитието на Стилиян Шишков от няколко години. Той направи доста успешна школа в Америка. Не виждам нищо фатално, че е юноша на ЦСКА. Аз съм приятел с Питър Киниън, който беше шеф в Манчестър Юнайтед, но после отиде при Роман Абрамович в Челси.", добави Батков.
"Дискутирал съм с новия спонсор отчета, баланса и финансовото състояние на клуба. Дадени са ми препоръки как да бъде управлявано дружеството", отбеляза още Батков.
bigbonusprize написа:Натискането?Бойко Борисов натиска руския консорциум ли? Това не звучи сериозно... Как може да натиснеш някой да снася по 3млн на година? Това е нещо много повече от рекет...
edit: В твоя ред на мисли, значи Титан са си абсолютно рекетирани да ви вземат, само и само да запазят почистването...
mistreated написа:
Това е абсурдно в България, още по-малко с 1.5 млн евро на година. Ако искаш отбор от източна европа да се "самоиздържа", то той трябва да е постоянно в групите на ШЛ. Просто защото от билети за вътрешното първенство и маркентинг няма как да стане.
Постоянен участник в ШЛ обаче с 1.5 млн евро... абсурд. Другите отбори от изт. европа имат поне 10 пъти по-голям бюджет и пак не успяват.
Така че бъди убеден, че парите не са дадени с цел да се печели от този отбор. Ясно е от какво ще печелят руснаците...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта