Пародия на Футболист номер 1...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пародия на Футболист номер 1...
CHIVAS,напротив,цял свят ще разбере ,че имаме поне чувство за ХУМОР,ако не друго!А нашия Левски дано успее да го вземе като свободен агент/след стачката-когато щял да си подава оставката!/че да можем се добра до Шампионска лига и да скърпим бюджета,че току виж Дуци или Домусчиев са ни го измъкнали изпод носа,че тогава Шампионска лига -през крив макарон!/После вече ще се мисли за висока трансверна сума за продажба навън,поне като на Бербатов в М Ю,хем да му бием рекорда и хем завинаги да си оправим финансите!Сега е момента,г-н Баждеков!
macko_razbivach написа:Абе хора, ясно е че гласувалите за Бойко не искат той да стане футболист на футболистите... По-голямо наказание от това, да го изберем, аз поне не виждам. Не приемайте нещата буквално, четете и гледайте между редовете. Или поне да го правят тези над 18, другите са още малки, за да разбират иронията
Лошото е, че простака-премиер няма да го приеме като подигравка, а ще повярва още повече, че хората го обичат. Има много други начини да изразим протеста си срещу БФС и разглезените футболистчета без да намесваме името на, както го нарекох по-горе простака-премиер.
Разберете, че се връщаме сто години назад. Когато по света започват да се зараждат култовете към отделни личности - Ленин, Сталин, Хитлер, за да стигнем до Тодор Живков. Нали точно от това искахме да избягаме преди 22 години.
Те вече по цял свят ни се подиграват http://www.thestar.com/news/world/artic ... f-the-year
Айде да идва по-бързо 2014-та , че да сменяме правителството

-
аби написа:Цецка е "златно момиче" от художествената гимнастика.
Не е Цецка,а Фидосова!

Фидосова е топката от "съчетанието с топка".

Срам! На къде отива този народ...?
Бат Бойко няма вина, че разни гъзоливци го предлагат за такъв или онакъв. Когато Вежди Рашидов даде предложение Бойко да стане почетен художник, той отказа. И сега ще е така предполагам.
В следващата класация предлагам да стане почетна художествена гимнастичка, защото най много ленти е отрязал
В следващата класация предлагам да стане почетна художествена гимнастичка, защото най много ленти е отрязал

B3ATS написа:Те вече по цял свят ни се подиграват http://www.thestar.com/news/world/artic ... f-the-year
Е да ама ще сме с две години вече по стари!

fen4ica написа:Бат Бойко няма вина, че разни гъзоливци го предлагат за такъв или онакъв. Когато Вежди Рашидов даде предложение Бойко да стане почетен художник, той отказа. И сега ще е така предполагам.
Бате Бойко за нищо няма вина. Те все другите са виновни.

След като Стоичков стана доктор на науките, някой би ли се учудил, че тоя ще стане футболист на годината.
Люба викай го в национала !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”