А група-крайно класиране
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: А група-крайно класиране
Еми то 10 мача,ама 8 от тях са срещу готвачи и сервитьори,сещаш ли се?

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
thehellriser написа:Говорейки за Ливърпул, кога ли пак ще вземат титла
Тая година.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
-
ShooterMan
- Контакти:
Ама....няма ама
.Черно Море е единствения български отбор с положителен баланс в ЕКТ.Факт
.Който има претенции-да вади цифрите,иначе-щете не щете-респект за моряците и толкоз 
и това очаквах...Макаби Нетаня,вицешампион на Израел какви са?Готвачи и келнери ли?Или Искра от Молдова,където клубния футбол е по-добре от нашия?Но това няма значение,важен е баланса.Преди време с мачове срещу келнери можеше и финал да стигнеш,нямаше поставени,непоставени,сега е кофти и затова постижението ни е за похвала.Пак казвам - единствения български отбор с положителен баланс в ЕКТ са моряците
ми то 10 мача,ама 8 от тях са срещу готвачи и сервитьори
и това очаквах...Макаби Нетаня,вицешампион на Израел какви са?Готвачи и келнери ли?Или Искра от Молдова,където клубния футбол е по-добре от нашия?Но това няма значение,важен е баланса.Преди време с мачове срещу келнери можеше и финал да стигнеш,нямаше поставени,непоставени,сега е кофти и затова постижението ни е за похвала.Пак казвам - единствения български отбор с положителен баланс в ЕКТ са моряците
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
BadBoy написа:Пазарната стойност на футболистите на Левски и БАТЕ според transfermarkt е една и съща, от което спокойно може да се изходи, че са със сходни бюджети.
БАТЕ при положение, че разчита само на играчи от Беларус, едва ли изразходва колосални суми спрямо другите отбори. Може да прозвучи смешно, но те и стадион нямат като хората
Цените в този сайт са пълен майтап.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
ShooterMan написа:Аз съм напълно сериозен.Ако мислиш,че не съм-ето,вадя цифрите:
[b]10 мача
5 победи
2 равни
3 загуби
Оставям те да преброиш всичките мачове и точки. В клипа я няма и победата срещу Публикум 3:0, така че брои и нея!
ShooterMan написа:Ама....няма ама.Черно Море е единствения български отбор с положителен баланс в ЕКТ.Факт
.Който има претенции-да вади цифрите,иначе-щете не щете-респект за моряците и толкоз
Литекс, Берое (с равен брой победи и загуби, но с положителна голова разлика)
Последна промяна от Tommi на 28 авг 2011 02:04, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
PFK_Levski
- Контакти:
ShooterMan написа:Ама....няма ама.Черно Море е единствения български отбор с положителен баланс в ЕКТ.Факт
ми то 10 мача,ама 8 от тях са срещу готвачи и сервитьори
Не осъзнаваш колко тъпи коментари правиш през повечето време ! Искаш да изкараш Черно море най-успелия български отбор в Европа като за това изтъкваш че от 10 мача имате 5 победи 2 равенста и 3 загуби
Левски - окей , Монтана , Миньор Перник и Ботев Враца навън след като са ви намачкали !
Е вътре е нормално да биете или да правите равенста с по-добрите отбори ( знаеш за кои говоря ) след като нито терена ви е терен , нито тактиката ви е тактика , но явно във Варна така се играе ! Сашо Александров , Камазола и онова момче плешивичкото трябва да сритат 5-6 пъти креативните футболисти на дадения отбор , че после да не ги слушат краката ...... ами убиец ви е тактиката
Valdes написа:ShooterMan написа:Аз съм напълно сериозен.Ако мислиш,че не съм-ето,вадя цифрите:
[b]10 мача
5 победи
2 равни
3 загуби
Оставям те да преброиш всичките мачове и точки. В клипа я няма и победата срещу Публикум 3:0, така че брои и нея!
Човече,те за цялата си история,на НАЙ-СТАРИЯ,по-стар от света дори,футболен клуб,имат 10 мача в евротурнирите и се хвалят!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
ShooterMan
- Контакти:
Нищо не изкарвам....Показвам ФАКТИ.Казвам само,че Черно Море е единствения български отбор с ПОЛОЖИТЕЛЕН баланс в ЕКТ.Вие си го преекспонирайте както искате.Изобщо не вървят положителните голови разлика,щом имат равни газгуби и победи са на кота 0,само Черно Море има повече победи.Що оспорвате фактите?Що ревете сега а?Да съм казал,че сме най-успелия,най-титулувания?Но много ви боцка,че само Черно Море може да се похвали с такава статистика хахахахахахаха,еми явно по-добре да играеш в ЕКТ когато заслужаваш,а не когато те класира Антон Генов,нали 
ПС:Можем да се похвалим и един от първите Международни клубни турнири по футбол.При това спечелен,а трофеят се явява и първия международен приз за българския спорт изобщо.Трофея е и първия европейски футболен турнир между шампиони на европейски държави,а на Финала в Букурещ бием италианския първенец Ювентус с 2:1.Сещате ли се днес кой е турнира между шампионите на европейските страни а?А Ювентус чували ли сте го
ПС:Можем да се похвалим и един от първите Международни клубни турнири по футбол.При това спечелен,а трофеят се явява и първия международен приз за българския спорт изобщо.Трофея е и първия европейски футболен турнир между шампиони на европейски държави,а на Финала в Букурещ бием италианския първенец Ювентус с 2:1.Сещате ли се днес кой е турнира между шампионите на европейските страни а?А Ювентус чували ли сте го
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Нищо не изкарвам....Показвам ФАКТИ.Казвам само,че Черно Море е единствения български отбор с ПОЛОЖИТЕЛЕН баланс в ЕКТ.Вие си го преекспонирайте както искате.Изобщо не вървят положителните голови разлика,щом имат равни газгуби и победи са на кота 0,само Черно Море има повече победи.Що оспорвате фактите?Що ревете сега а?Да съм казал,че сме най-успелия,най-титулувания?Но много ви боцка,че само Черно Море може да се похвали с такава статистика хахахахахахаха,еми явно по-добре да играеш в ЕКТ когато заслужаваш,а не когато те класира Антон Генов,нали![]()
В такъв случай няма да броим Берое, но Литекс е с положителен баланс.
Върни се в “Футбол - България”