Левски не подписа договора за ТВ правата, грози го изваждане

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Левски не подписа договора за ТВ правата, грози го изваждане

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2011 13:49

Много странни представи за честно и нечестно имат някой... Не било честно тия които работят и изкарват парите да ги взимат, а било честно да си ги разделят с тия които гледат от близо...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2011 14:24

Някои хора много са се заблудили на тема, всеки сам да продава правата си. Може да продаваш права само за домакинските си мачове. Ха да видим сега кой мач ще струва повече от гледна точка на зрителски интерес: Черно море - Левски (ЦСКА) или Левски (ЦСКА) - Черно море ? Мач Левски - Светкавица пък никой няма да купи, щото в него няма интрига и всичко е ясно.
Да не стане така, че ако всеки сам продава правата си на ТВ, големите клубове да са ощетените! :roll:
В края на краищата щом само грандовете изработват продукта БГ футбол, що им е да играят в "А" група. Да си разделят на две съставите : титуляри и резерви, и да си джиткат самосиндикално. Да видим тогава, колко пари ще заработят. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2011 20:30

Всички знаем, че може да се продават само домакинските мачове... в Испания Реал случайно да не продава и гостуванията си? Индивидуално продаване за всеки мач няма как да стане, а само пакетно за всички домакински мачове. Иначе Левски - Светвкавица ще има повече зрители от черно море с които и да е отбор различен от Левски и цска и това се отнася за всички останали мачове.... Които и да е мач на Левски и Цска би бил с повече рейтинг от каквото щете "дерби" от А група без тяхно участие... Ако някой иска интересен мач ще си пусне Диема... А група се гледа само заради "своя" отбор...

и pampi ако подменят останалите 14 отбора с тези от Б група разликата в гледаемоста няма да е съществена... Левскарите ще си гледат мача на своя отбор и вероятно им е все тая дали играят срещу черноморец или беласица... Сигурен съм дори, че едно 80% от хората които Левски и Цска не могат дори да посочат по 1 играч от дори 1/2 от останалите отбори.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2011 20:48

Thsmith, ако ги няма останалите, пълнежът, както му казвате, с кого ще играете и предизвиквате интерес?

Знам, че е в сферата на невероятностите, но какво ли шоу ще стане, ако всички "селски" отбори прежалят по 3 точки и откажат да гостуват на Герена? ;) 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2011 21:35

аз това казах отгоре... дали ще играем срещу беласица или срещу черно море едва ли интересува много хората... може интересува да не е точната дума, но да кажем, че и срещу черно море и срещу беласица аудиторията която ще гледа мача е сравнително еднаква...
А за твоето твърдение... като не играят ще ги изхвърлят от групата и ще ги замени отбор които ще гостува ...

Тук не става въпрос за това колко хора ходят на стадиона... представи си Бай Петко от горно нанагорнище... чака събота и неделя да сипе ракията и да гледа Левски или Цска и му е през кура за останалите... или пенчо ученика от 10 клас... кефи се на Делев или ... примерно Сержиньо и би седнал да ги гледа... а за черноморец или славия му е все тая... и това е масово... Изключвам хората които са запалянковци на другите отбори, но те едва ли формират и 10 % от аудиторията... за симпатизант на черноморец, локо сф и етк не съм чул... а ти познаваш ли такъв? Не питам за фен, а за симпатизант... който на мач не е стъпвал, но по ТВ може да включи и да гледа...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2011 21:59

Представям си го...дядото на жена ми, който хич не се вълнуваше от футбол и смяташе времете по телевизията, отделено за мач за загубено.А аз, когато съм там, в тяхната къща, гледам този мач, който ми пуснат.Не държа да е с участието на Левски!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 16 авг 2011 22:33

Кашчей написа:Представям си го...дядото на жена ми, който хич не се вълнуваше от футбол и смяташе времете по телевизията, отделено за мач за загубено.А аз, когато съм там, в тяхната къща, гледам този мач, който ми пуснат.Не държа да е с участието на Левски!

[offtopic]Разгеле,признаси че си Левскар! Изображение
Нищо де,никой не е съвършен Изображение[/offtopic]
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Върни се в “Футбол - България”