ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Neo M
Контакти:

Re: Кои мачове ще дава БНТ през новия сезон

Мнениеот Neo M » 31 юли 2011 23:43

turbogena написа:
Neo M написа:
turbogena написа:Бъдо сигурен ,че един мач на Левски или ЦСКА е много по-гледан дори от Барса - Реал ;)

Дооообре! / както обича да казва един пернишки типаж/ ;)

Ти от коя планета изпадаш бе? Не си ли чел статистики? Това ,че на стадионите ни не ходят много хора не значи ,че мачовете не се гледат ;)

Не ми говори за стъкмистика въобще. Да не би да са ги броили един по един зрителите пред телевизорите та да ти кажат какви са точните бройки? А и не си спомням кога точно двата мача са се засичали като часово време та да си толкова убеден?

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 31 юли 2011 23:46

Neo M написа:
petrof написа:Сигурно не знаеш но това, че чуждите първенства излизат почти без пари е факт! Купуването не един чужд шампионат може да си го позволи всяка кабеларка. Цената е символична. Като цена закупуването на правата на нашето първенство е по-скъпо от това да купиш всички силни европейски шампионати взети заедно. Поинтересувай се и ще разбереш, че е така...

Щом 1 млн. и 500 хил. евро на сезон само за едно от големите европейски първенства ти се виждат малко, то благородно ти завиждам. А, това което съм подчертал- нали не го мислиш сериозно?

Напротив, напълно съм сериозен. Не знам от къде си изкопал тези цифри, но си много далече от истината... Аз ти казвам че си много заблуден по отношение на гледаемостта. Ама няма значение гледай си чуждите мачове пък ни остави ние да си гледаме нашите...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 юли 2011 23:53

hrclspr12 написа:
ShooterMan написа:Ние въртим само мача за Купите,там 3:2 къде 1/4 финалския Мъри го заклахме на Тича и разбира се-4:1 след 4 години,там където ревахте,че дори 3 агента на ДС с никове Николай,Тара и НДК шефа(забравих му никнейма в милицията) излязаха да реват и заплашват

Кажи ми как така един отменен гол се забелязва толкова много, стига се до смяна на СК, а всичките подпирания на софийските отбори срещу нас винаги остават незабелязани, ето последния пример Антон Генов, даже получи финал за купа, където пак се показа що за стока е, да не изброявам измислените дузпи за Левски срещу нас и още куп други все ''незабележими'' подпирания на софийските отбори...Много ама много се дразня от такива специалисти, които ми говорят още за тоя отменен автогол като се спомене победата с 4:1, а когато е в обратна посока и се подпира отборът на Бай Ганьо на поразия, винаги се мълчи и винаги е правилно...
Последна промяна от Mourinio на 31 юли 2011 23:57, променено общо 3 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 юли 2011 23:54

Ти си някакъв дървен философ. Сигурно сам не си вярваш какво говориш ,но важното е да се правиш на интересен. Българската А група се гледа повече и от ШЛ и от ЛЕ и от Премиършип. Това е доказано и е нормално ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 31 юли 2011 23:58

petrof написа:
Neo M написа:
petrof написа:Сигурно не знаеш но това, че чуждите първенства излизат почти без пари е факт! Купуването не един чужд шампионат може да си го позволи всяка кабеларка. Цената е символична. Като цена закупуването на правата на нашето първенство е по-скъпо от това да купиш всички силни европейски шампионати взети заедно. Поинтересувай се и ще разбереш, че е така...

Щом 1 млн. и 500 хил. евро на сезон само за едно от големите европейски първенства ти се виждат малко, то благородно ти завиждам. А, това което съм подчертал- нали не го мислиш сериозно?

Напротив, напълно съм сериозен. Не знам от къде си изкопал тези цифри, но си много далече от истината... Аз ти казвам че си много заблуден по отношение на гледаемостта. Ама няма значение гледай си чуждите мачове пък ни остави ние да си гледаме нашите...

Конкретна цифра бе съобщена на медиите от притежателя на правата за телевизионно излъчване за България на едно от въпросните първенства. Ако имаш нещо против правотата им, тогава се обърни към тях по въпроса. Освен това никой нищо не те спира да правиш, така че можеш да си спестиш последната забележка.

П.С.: Да Гена, дървен философ съм. Не си спомням да съм те квалифицирал по някакъв начин в мненията си, но щом мислиш, че това може да бъде аргумент в дискусия- ОК!

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 01 авг 2011 00:01

veni__85 написа:Ето мачовете по БНТ през новия сезон:
1 кръг, Локо (Сф) – ЦСКА
2 кръг, Черно море – Левски
3 кръг, Калиакра - ЦСКА
4 кръг, Славия - Литекс
5 кръг, Миньор - Левски
6 кръг, Левски - Литекс
7 кръг, Лудогорец – Левски
8 кръг, Левски – Локо (Сф)
9 кръг, ЦСКА - Славия
10 кръг, Черно море - ЦСКА
11 кръг, ЦСКА - Левски
12 кръг, Ботев (Враца) - ЦСКА
13 кръг, Берое - Левски
14 кръг, Литекс - ЦСКА
15 кръг, Локо (Пд) - Литекс

http://sportabg.com/drugi/top/29147-viz ... viya-sezon

Да ви кажа много,много не ме интересува кои мачове ще дават защото въпреки че съм от Варна ще съм на всеки мач на червените ;)
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 авг 2011 00:02

Заради това,заради тяхната безочлива наглост сам знаеш следното - имаме много и различни съперници,регионални,с по-висок залог мачове,дербита между морски градове и за всеки се готвим със заряд....Но само за 1 сблъсък моряците се готвят като за война,за война срещу съдии,Перуки,агенти,милиционери.По-противно поведение от тяхното няма.Ей го наглеца над тебе - дразнещо било да бутнат провинциален отбор...абе байо,я кажи,дразнещо ли беше като бихте 2 дузпи с ЧК до 20 минута?Дразнещо ли беше като бихте 2 дузпи след 93 минута?Дразнеща ли беше симулацията на Тасевски и дузпата миналата есен?Не те ли дразни статистиката - 10 мача с 11 дузпи за вас в един период преди година такива бяха цифрите?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 00:10

Освен, че този сайт успя да си направи реклама друго интересно не виждам
sportabg.com са последните които ще научат подобна информация.
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 авг 2011 00:10

Абе, не ме кефят БНТ като канал, но щом групата на БТВ отпаднаха като вариант, и това е нещо. Както вече каах, прекалено еднообразие на отборите, които ще бъдат давани. И не ми харесва, че ще има блокирани чаосве, в които да не се гледа чужд футбол. Е, може и в Интернет да се гледа, но по-удобно и лесно е пред телевизора. И аз си обичам нашата А група, ама хич не ме радва, че първите 3 мача на Арсенал може да не ги гледам заради това, че часовете са блокирани. Не стига, че Валенсия не мога да гледам, щото не съм на Булсатком, а сега и Арсенал. Да не говорим, че с толкова малко мачове от А група, някои от мачовете на ЦСКА също няма да ги дават, а на някои от тези срещи сигурно няма да мога и да отида - особено на гостуванията. :(
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 01 авг 2011 00:16

ами по 1 мач на кръг по БНТ тва си е старата система знаем си я,жалко само,защото ТВ7 да дават 1,пак само 2 мача на кръг е малко
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Върни се в “Футбол - България”