igra4 написа:Той Ицата такива ще ги свърши. не съм и очаквал нещо от този неук човек
той Ицата много добре се справя, това че по форумите киснат само разбирачи без 1 стотинка в джоба е друг проблем!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
igra4 написа:Той Ицата такива ще ги свърши. не съм и очаквал нещо от този неук човек
Taz написа:waranty написа:Taz написа:Да сигурно не знам:
Локо ПД - Пирин 1500 зрители
Локо ПД - ЦСКА 9000 зрители
как стоят нещата?
ЦСКА - Видима 500 зрители
а сега как стоят нещата
Стоят така, че ние играем срещу такива отбори които цял мач ритат напред с 10 човека в защита и никой не иска да гледа такъв мач, докато с вас те се надиграват и доста често ви побеждават, нормално е да отидат повече хора
Taz написа:waranty написа:Taz написа:Да сигурно не знам:
как стоят нещата?
ЦСКА - Видима 500 зрители
а сега как стоят нещата
Стоят така, че ние играем срещу такива отбори които цял мач ритат напред с 10 човека в защита и никой не иска да гледа такъв мач, докато с вас те се надиграват и доста често ви побеждават, нормално е да отидат повече хора
BultraStyle написа:Нали през цялото време ми се пънеш какви големи фенове сте в столицата бе . С'а друга песен запя .Ограничено парче си ти .
lisynger написа:BultraStyle написа:Нали през цялото време ми се пънеш какви големи фенове сте в столицата бе . С'а друга песен запя .Ограничено парче си ти .
Не бате нали искаш да си казваме истината, в София живеят огромна част помяри от селата 70% които всъщност я мразят и идват на някакви събития само когато са много изключителни, в моя вход наравно с цесекари и левскари има такива от Локо Пловдив даже и един от Шумен.Затова процента на посещаемост е толкова нисък, вие като съберете 6 000 на мач е добре, a при нас е слабо!
Taz написа:Да сигурно не знам:
как стоят нещата?
lisynger написа:Да бе ние средно по 5 човека ходиме на мач
ivo77 написа:Левски и ЦСКА убиха българския клубен футбол, след като години наред бяха фаворизирани и бутани напред за сметка на всички останали. Сега се сърдите че първенството било слабо и ви гостували отбори които се защитават с 10 човека. Сърдете се на себе си. Вие убихте футбола в провинцията,защото сте алчни и ненаситни.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта