Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
BultraStyle
- Контакти:
Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ
Такива теми са обречени на ключ 
за какво говорим изобщо спора е безсмислен след като създателя на темата критикува пост който гласи цифрата 15 000 на 5 юни ..... бил ли е на мача не се знае само той може да каже но 100% го боли от вътре че дори когато станах шампиони в А група бяха с МАЛКО повече от нас и какво да говорим имали хора по стадионите които да подкрепят отборите значи публиката я има няма по велика или по сърцата има публика която подкрепя и публика която при отрицателен резултат си тръгва от стадионите ....
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
BultraStyle написа:Такива теми са обречени на ключ
Тогава не ги обричайте, а говорете различни неща, мислете и действайте различно. След като знаете, че поведението ви предизвиква заключване, защо го правите? Коне с капаци ли сте? Мерене на пи*ки са такива теми, вместо да се разисква и да се комуникира нормално. Аз грам уважение не виждам в никого, освен в Боксьорчето. Победител и голям те правят не само твоите действия и любов към любимия клуб, а и уважението към останалите. Лека вечер! Продължавайте с еднообразието и злобата.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Да, Ботев може да е по-посетеният отбор този сезон, но феновете на Локомотив Пловдив са най-верните и не мисля, че трябва да има съмнение в това.
Това че феновете на Локомотив са най-верните е ясно и на малките деца. В това спор няма.
Тази година феновете а Ботев бяха в малко по-приповдигнато настроение и не може да се отрече добрата посещаемост която имаха за "В" група. Но да не забравяме че живота не е толкова хубав и лъскав колкото изглежда на пръв поглед. Нека да видим дали така ще пдкрепят отбора си след няколко загуби, които неизбежно ще дойдат. Защото е лесно да се подкрепя отбор който побеждава футболисти на по 40 и нагоре години по селските игрища, а съвсем друго е когато се заредят няколко загуби. Всички помнят и знаят как тези същите фенове са гонили и са заплашвали собственните си футболисти по пътищата на България.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
Avanti_Ragazzi написа:sokkoban написа:Avanti_Ragazzi написа:от 98ма
Това обяснява защо не си ни виждал повече
Което разбира се не е оправдание, малко ходехме през селювата ера!
Аз лично съм виждал 2000 на финала за купата в софия през 95-а!
даже бяхте повече според мен тогава,за вас играеше Наско тогава май и гол вкара ако не се лъжа ама това е друга тема вече.Аз си спомням и времената 93,94 г.когато без да ми се сърдят колегите от Локото имаха агитка от 200 човека.А цесекарите имаха агитка от 1000-1500 човека най много и заемаха само един блог между Г и В на националния.Тогава имаше само две агитки в България вие и ние,а ЦСКА и Миньор можеше да се броят,но с много на ум.Ако се лъжа дали беше така ме поправи.
То и за това винаги за мен и хората от моята възраст вие ни бяхте най-големите дразнители!
И така да се каже кръвния враг!
- botev_1912
- Контакти:
Paralel написа:.......... Всички знаем, че предишните 10 години бяха с по-малко публика от Левски, ЦСКА и Локо......
това го говориш малко наизуст защото ако погледнеш статистиките за последните 10 години ще видиш че винаги сме били в топ 3 по посещаемост далеч пред Цска за Локо Пд да не говорим!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Само буфер може да пусне такава комплексарска тема. Тези хора са болни мозъци и дебили. 
botev_1912 написа:Paralel написа:.......... Всички знаем, че предишните 10 години бяха с по-малко публика от Левски, ЦСКА и Локо......
това го говориш малко наизуст защото ако погледнеш статистиките за последните 10 години ще видиш че винаги сме били в топ 3 по посещаемост далеч пред Цска за Локо Пд да не говорим!
Пич, последните години на бившия ви президент бяхте много зле по посещаемост, а нямахте и европейски мачове, което допълнително сваля бройката. Не ми се влиза в безсмислен спор на тема посещаемост, но това са фактите.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Качествени като бройка и вярност агитки за мен са Ботев (Пловдив), Локо (Пловдив) и Берое, писал съм го много пъти
Левски и ЦСКА имат много фенове, но в никакъв случай не са верни, защото виждаме при 4-5 мача без победа че са по 500 човека на стадиона.
Много верни фенове са тези на Славия и не го казвам защото съм славист, а защото при 15-годишен геноцид на отбора все пак събрахме този сезон по 3000 на мачовете с Левски, ЦСКА и полуфинала с Пирин
Славистите като цяло не са малко, както се изкарва, а малко са тези, които ходим на стадиона да си късаме нервите, нека веднъж завинаги стане ясно това
Феновете на Локо (Сф) също са верни, макар че не разбирам защо не ходят повече и недоволстват от Гигов, след като за 4-ти път от 7-8 години ще участват в евротурнирите, това си е безспорен успех
Много верни фенове са тези на Славия и не го казвам защото съм славист, а защото при 15-годишен геноцид на отбора все пак събрахме този сезон по 3000 на мачовете с Левски, ЦСКА и полуфинала с Пирин
Феновете на Локо (Сф) също са верни, макар че не разбирам защо не ходят повече и недоволстват от Гигов, след като за 4-ти път от 7-8 години ще участват в евротурнирите, това си е безспорен успех

- Един град-един отбор
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Един град-един отбор написа:
Ботев Пловдив 3-2 Нефтохимик Бургас --> Пред над 15 000 зрители /инфо гонг.бг/
Нефтохимик Бургас 1-2 Ботев Пловдив --> 3 000 бултраси гостуваща агитка /инфо гонг.бг/
не се заяждам но това не са 3000 човека,казвам ти го защото бях на мача ни с Черноморец миналото лято и ако не сме били повече от вас не сме били и по-малко!!!И ти казвам двата блока там не са за 3000 човека.Реално са между 2200 и 2500 другото са изхвърляния от ваша страна за мача ви с Нефтохимик и от наша за мача ни с Черноморец.
Не забравяй, че за въпросното гостуване има хора и зад снимащия
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Върни се в “Футбол - България”