Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Мнениеот KingKenny » 03 юли 2011 21:38

за какво говорим изобщо спора е безсмислен след като създателя на темата критикува пост който гласи цифрата 15 000 на 5 юни ..... бил ли е на мача не се знае само той може да каже но 100% го боли от вътре че дори когато станах шампиони в А група бяха с МАЛКО повече от нас и какво да говорим имали хора по стадионите които да подкрепят отборите значи публиката я има няма по велика или по сърцата има публика която подкрепя и публика която при отрицателен резултат си тръгва от стадионите ....
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 юли 2011 21:38

BultraStyle написа:Такива теми са обречени на ключ ;)

Тогава не ги обричайте, а говорете различни неща, мислете и действайте различно. След като знаете, че поведението ви предизвиква заключване, защо го правите? Коне с капаци ли сте? Мерене на пи*ки са такива теми, вместо да се разисква и да се комуникира нормално. Аз грам уважение не виждам в никого, освен в Боксьорчето. Победител и голям те правят не само твоите действия и любов към любимия клуб, а и уважението към останалите. Лека вечер! Продължавайте с еднообразието и злобата.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 03 юли 2011 21:39

Boksiorcheto написа:Да, Ботев може да е по-посетеният отбор този сезон, но феновете на Локомотив Пловдив са най-верните и не мисля, че трябва да има съмнение в това.

Това че феновете на Локомотив са най-верните е ясно и на малките деца. В това спор няма.

Тази година феновете а Ботев бяха в малко по-приповдигнато настроение и не може да се отрече добрата посещаемост която имаха за "В" група. Но да не забравяме че живота не е толкова хубав и лъскав колкото изглежда на пръв поглед. Нека да видим дали така ще пдкрепят отбора си след няколко загуби, които неизбежно ще дойдат. Защото е лесно да се подкрепя отбор който побеждава футболисти на по 40 и нагоре години по селските игрища, а съвсем друго е когато се заредят няколко загуби. Всички помнят и знаят как тези същите фенове са гонили и са заплашвали собственните си футболисти по пътищата на България.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 21:39

Avanti_Ragazzi написа:
sokkoban написа:
Avanti_Ragazzi написа:от 98ма

Това обяснява защо не си ни виждал повече
Което разбира се не е оправдание, малко ходехме през селювата ера!
Аз лично съм виждал 2000 на финала за купата в софия през 95-а!

даже бяхте повече според мен тогава,за вас играеше Наско тогава май и гол вкара ако не се лъжа ама това е друга тема вече.Аз си спомням и времената 93,94 г.когато без да ми се сърдят колегите от Локото имаха агитка от 200 човека.А цесекарите имаха агитка от 1000-1500 човека най много и заемаха само един блог между Г и В на националния.Тогава имаше само две агитки в България вие и ние,а ЦСКА и Миньор можеше да се броят,но с много на ум.Ако се лъжа дали беше така ме поправи.

То и за това винаги за мен и хората от моята възраст вие ни бяхте най-големите дразнители!
И така да се каже кръвния враг! :)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 03 юли 2011 21:44

Paralel написа:.......... Всички знаем, че предишните 10 години бяха с по-малко публика от Левски, ЦСКА и Локо......

това го говориш малко наизуст защото ако погледнеш статистиките за последните 10 години ще видиш че винаги сме били в топ 3 по посещаемост далеч пред Цска за Локо Пд да не говорим!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 03 юли 2011 21:46

Само буфер може да пусне такава комплексарска тема. Тези хора са болни мозъци и дебили. :evil:

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 03 юли 2011 21:47

botev_1912 написа:
Paralel написа:.......... Всички знаем, че предишните 10 години бяха с по-малко публика от Левски, ЦСКА и Локо......

това го говориш малко наизуст защото ако погледнеш статистиките за последните 10 години ще видиш че винаги сме били в топ 3 по посещаемост далеч пред Цска за Локо Пд да не говорим!

Пич, последните години на бившия ви президент бяхте много зле по посещаемост, а нямахте и европейски мачове, което допълнително сваля бройката. Не ми се влиза в безсмислен спор на тема посещаемост, но това са фактите.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 юли 2011 21:52

Качествени като бройка и вярност агитки за мен са Ботев (Пловдив), Локо (Пловдив) и Берое, писал съм го много пъти ;) Левски и ЦСКА имат много фенове, но в никакъв случай не са верни, защото виждаме при 4-5 мача без победа че са по 500 човека на стадиона.
Много верни фенове са тези на Славия и не го казвам защото съм славист, а защото при 15-годишен геноцид на отбора все пак събрахме този сезон по 3000 на мачовете с Левски, ЦСКА и полуфинала с Пирин ;) Славистите като цяло не са малко, както се изкарва, а малко са тези, които ходим на стадиона да си късаме нервите, нека веднъж завинаги стане ясно това :!:
Феновете на Локо (Сф) също са верни, макар че не разбирам защо не ходят повече и недоволстват от Гигов, след като за 4-ти път от 7-8 години ще участват в евротурнирите, това си е безспорен успех ;)
Изображение

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 03 юли 2011 22:03

Avanti_Ragazzi написа:
Един град-един отбор написа:Изображение

Ботев Пловдив 3-2 Нефтохимик Бургас --> Пред над 15 000 зрители /инфо гонг.бг/

Изображение

Нефтохимик Бургас 1-2 Ботев Пловдив --> 3 000 бултраси гостуваща агитка /инфо гонг.бг/

не се заяждам но това не са 3000 човека,казвам ти го защото бях на мача ни с Черноморец миналото лято и ако не сме били повече от вас не сме били и по-малко!!!И ти казвам двата блока там не са за 3000 човека.Реално са между 2200 и 2500 другото са изхвърляния от ваша страна за мача ви с Нефтохимик и от наша за мача ни с Черноморец.

Не забравяй, че за въпросното гостуване има хора и зад снимащия :) От Лазур съобщиха, че са продадени 2300 билета, но всички, които бяха там знаят, че по едно време полицаите не издържаха на психическия натиск и ни пуснаха без билети ... тогава влезе една доста голяма част от фенове, но наистина няма значение. Горд съм, че феновете ни не са цигани, а са горди българи, които носят жълто-черното върху себе си и подкрепят на всеки мач Ботев Пловдив!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Футбол - България”