Край с мачовете по телевизията?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Край с мачовете по телевизията?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 май 2011 03:41

dunavfc написа:
sven_goran написа:Даже и пари да им дават на телевизиите, не трябва да се съгласяват... и дано се отървем най-накрая от нашия смешен футбол по ТВ :!:

Какво означава да се отървем от нашият си футбол бе тъпанар ? Ти като не искаш,не гледай ! Ти как ще реагираш,ако ти кажя,че за мене е смешно един българин да гледа отбора на Норич и се забрани в интернет и по тв. да се гледат техни мачове ?

Градски, що се връзваш на тези единични мнения, 99 % си обичаме и следим БГ футбола, дори и в това му състояние - слаб, корумпиран, на празни и грозни стадиони ;)
Изображение

Потребителски аватар
Локомотив1926Пловдив
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926Пловдив » 07 май 2011 11:41

Всички по стадионите :) А за тия дето ще кажат ми аз като съм от нз си къде ама съм фен на цска как да отида на мач - Support Your Local Team :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 май 2011 13:32

Viktor4o_Rs написа:
dunavfc написа:
sven_goran написа:Даже и пари да им дават на телевизиите, не трябва да се съгласяват... и дано се отървем най-накрая от нашия смешен футбол по ТВ :!:

Какво означава да се отървем от нашият си футбол бе тъпанар ? Ти като не искаш,не гледай ! Ти как ще реагираш,ако ти кажя,че за мене е смешно един българин да гледа отбора на Норич и се забрани в интернет и по тв. да се гледат техни мачове ?

Градски, що се връзваш на тези единични мнения, 99 % си обичаме и следим БГ футбола, дори и в това му състояние - слаб, корумпиран, на празни и грозни стадиони ;)

Просто не мога да разбера,как може да има хора,които по никакъв начин не се интересуват от българският футбол,но влизат в такива теми исират се и се омитат..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 май 2011 13:33

Локомотив1926Пловдив написа:Всички по стадионите :) А за тия дето ще кажат ми аз като съм от нз си къде ама съм фен на цска как да отида на мач - Support Your Local Team :)

А феновете на Локо Пд в чужбина коя теза да подържат support your local foreign team.

Върни се в “Футбол - България”