Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?

Мнениеот tiamat » 13 апр 2011 05:27

Thsmith написа:парцал може да е тема спорт... 7 дни спорт колкото и да не се харесва на някой е най авторитетния спортетн вестник.
Да има си трески за дялане, но в сравнение с другите е направо...
Аз лично си го купувам от над 10 години всеки ден и съм доволен от него...

А това, че бил "Левскарски" :lol: :lol: Айде моля ти се... Сигурно всички освен спорт 1 са Левскарски за тебе...

+1

Вестникът си е супер.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 апр 2011 05:39

santi_santi написа:Изпратен от: Редакцията, e-mail: 7sport@abv.bg
Тема: Електронно издание Добавен на:
12.04.2011 в 14:50 часа
От няколко дни електронното издание е спряно. Причините за това са политиката на редакцията. Очаква се вдигане на продажбите на вестника. Надяваме се, че всички читатели ще проявят разбиране. Не се знае дали отново ще има електронно издание, все пак си има пазарна политика.

Е това е много тъпо...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 апр 2011 11:00

Ами явно имат некадърен рекламен отдел !
Щото за да спрът интернет изданието си ... значи е на загуба, или най малкото не генерира печалба ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 апр 2011 15:44

Бай,бай "7 дни...".Купувах те едно време. :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 апр 2011 16:09

Дано скоро излезе и новина, че днес е бил последния му брой.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 апр 2011 16:27

stannn написа:Дано скоро излезе и новина, че днес е бил последния му брой.

Няма по-злобни същества в тази държава като това :evil: ,ето такива същества оскверниха паметника на Гунди и Котков, ама такива бащи,деца и внуци е създала партията, няма спасение!
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 апр 2011 16:51

BLUE CHAMPIONS написа:
stannn написа:Дано скоро излезе и новина, че днес е бил последния му брой.

Няма по-злобни същества в тази държава като това :evil: ,ето такива същества оскверниха паметника на Гунди и Котков, ама такива бащи,деца и внуци е създала партията, няма спасение!

Не ми дрънкай глупости бе. Това е най мизерния вестник в света. Целта му е да бълва неверни статии и левскарите им се радват. А за паметника на Гунди. Не съм такъв и няма и да бъда. По същата логика мога да кажа, че всички левскари сте фашисти.

Изображение

Ако си такъв ОК, но аз не драскам по паметници и не чупя като отида на мач.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 апр 2011 17:59

stannn, не звучиш да си глупав човек, нужно ли е да повтаряш "дано му е последния брой" и т.н. , мисля, че всички ти разбрахме отношението към този вестник, но уважавай и мнението на хората, които го четат, нали затова е свобода на словото ?
Изображение

Потребителски аватар
LL999
Контакти:

Мнениеот LL999 » 15 апр 2011 11:05

Много четох, много глупости, много нещо!

Вестник 7 дни спорт е най-достоверният източник на информация! Нещата са разчупени, има анализи, статистики и най-вече новините са реални. Обосновени на нещо. От малък ходя на лавката да го купувам, правя го и сега. До преди 2-3 години се чудех защо по дяволите го има в нета? Тези хора в редакцията се прецакват с няколко хиляди бройки, защото всеки може да го чете и в нета! Така е. Аз удобрявам спирането на онлайн изданието. Ние, българите, сме свикнали всичко да ни е безплатно, но безплатен обяд няма! Чукайте на дърво, че още не плащаме за мп3-ки и торенти.

Отностно другите два спортни вестника -

"Тема спорт" - Това, че нямат акредитации за мачовете на Левски е достатъчен показател как лъжат с материалите си. Вестникът е собственост на "Титан АД". Аджеба - ЦСКА. Няма лошо, но да настройваш хората с евтините си писания е смешно.
Да не говорим за адски смешните чела от сорта на "Левски си връща Топчо", "Гонзо намери заместник на Ясен", "Батков няма пари и продаде Жо" и т.н. Показателно е също, че 90% от работещите в "ТЕма спорт" са кадри на хумористичното спортно издание "Дон.Балон".

"Меридиан мач" - Добър вестник. ДОбър екип. Добри новини, но жълтинката се долавя. Нормално е, но 7 дни спорт е спортен веснтик. Новините се четат лесно и са написани с лек пинизъм.

Радвайте се, че въобще има вестник като 7 дни спорт!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 апр 2011 15:02

LL999 написа:Много четох, много глупости, много нещо!

Вестник 7 дни спорт е най-достоверният източник на информация! Нещата са разчупени, има анализи, статистики и най-вече новините са реални. Обосновени на нещо. От малък ходя на лавката да го купувам, правя го и сега. До преди 2-3 години се чудех защо по дяволите го има в нета? Тези хора в редакцията се прецакват с няколко хиляди бройки, защото всеки може да го чете и в нета! Така е. Аз удобрявам спирането на онлайн изданието. Ние, българите, сме свикнали всичко да ни е безплатно, но безплатен обяд няма! Чукайте на дърво, че още не плащаме за мп3-ки и торенти.

Отностно другите два спортни вестника -

"Тема спорт" - Това, че нямат акредитации за мачовете на Левски е достатъчен показател как лъжат с материалите си. Вестникът е собственост на "Титан АД". Аджеба - ЦСКА. Няма лошо, но да настройваш хората с евтините си писания е смешно.
Да не говорим за адски смешните чела от сорта на "Левски си връща Топчо", "Гонзо намери заместник на Ясен", "Батков няма пари и продаде Жо" и т.н. Показателно е също, че 90% от работещите в "ТЕма спорт" са кадри на хумористичното спортно издание "Дон.Балон".

"Меридиан мач" - Добър вестник. ДОбър екип. Добри новини, но жълтинката се долавя. Нормално е, но 7 дни спорт е спортен веснтик. Новините се четат лесно и са написани с лек пинизъм.

Радвайте се, че въобще има вестник като 7 дни спорт!

Ще те помоля да коментираш и снимката с вестника която съм дал. На предната страница я има.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”