Колко пъти трябва да се издъни Н. Йорданов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Колко пъти трябва да се издъни Н. Йорданов?

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2011 20:21

gzagorov написа:
Кашчей написа:Ти правиш ли се или наистина си?
Не мога да повярвам, че не разбираш какво казвам с тези дузпи в началото на мача?Дай ми пример, за поне два мача, които "Левски" е загубил или е завършил наравно и според ръководство и фенове не е имало неотсъдена поне една дузпа за "Левски".Аз съм виждал много смешни във ваша полза, но не си спомням за смешна срещу вас-би ли ни припомнил?!Топчо и Марков бяха просто най-коректните защитници у нас, даже Дженаро Контузо се е учил на спортментство от тях.Във всеки отбор има такива зрънца, но ако са в "Левски" са по-зрънца, аха и да втасат за уиски-толкова са качествени.

Чудесно разбирам. Но не разбирам защо пишеш така и това е опитвам да си изясня. Два мача - сега с "Черноморец" и ако не се лъжа с ЦСКА. За мача с "Локомотив" София не съм сигурен.
Ако ще се заяждам обаче, първоначално беше казал за претенции за 2 дузпи. Явно сега си свалил летвата. Остава още малко... :)
Радвам се, че разбираш от ферментация, понеже на мен ми е почти професия :)

Защо визираш само този шампионат.. евентуално?Заради чий плач смениха шефа на съдийската комисия?За мача ви с ЦСКА... Бяхте толкова слаби, та тези три гола са просто съжаление от страна на ЦСКА.Щеше да е свръхнагло да искате и дузпи.С Локомотив не съм ви гледал, защото си имам и друга работа понякога, но биете и всичко е ок.Ако бяхте загубили щеше да е интересно ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Колко пъти трябва да се издъни Н. Йорданов?

Мнениеот DrAvalanche » 13 мар 2011 21:14

Кашчей написа:Защо визираш само този шампионат.. евентуално?Заради чий плач смениха шефа на съдийската комисия?За мача ви с ЦСКА... Бяхте толкова слаби, та тези три гола са просто съжаление от страна на ЦСКА.Щеше да е свръхнагло да искате и дузпи.С Локомотив не съм ви гледал, защото си имам и друга работа понякога, но биете и всичко е ок.Ако бяхте загубили щеше да е интересно ;)

Честно казано не мога да схвана какъв ти е проблема? Някаква душевна травма нанесена от Левски и/или левскари ли имаш? Искаш два мача без оплакване за дузпи, човека ти ги посочи. Аз мога да ти добавя и мача в Бургас от есента - загуба но никой не каза нищо за съдията, и след мача с Локо Пд на Герена, пак загуба но нямаше оплаквания.

И не Левски смени шефа на съдиите. Кой го е направил е видно от съдийството през втората половина на предния и всички мачове от сегашния сезон.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”