gzagorov написа:Кашчей написа:Ти правиш ли се или наистина си?
Не мога да повярвам, че не разбираш какво казвам с тези дузпи в началото на мача?Дай ми пример, за поне два мача, които "Левски" е загубил или е завършил наравно и според ръководство и фенове не е имало неотсъдена поне една дузпа за "Левски".Аз съм виждал много смешни във ваша полза, но не си спомням за смешна срещу вас-би ли ни припомнил?!Топчо и Марков бяха просто най-коректните защитници у нас, даже Дженаро Контузо се е учил на спортментство от тях.Във всеки отбор има такива зрънца, но ако са в "Левски" са по-зрънца, аха и да втасат за уиски-толкова са качествени.
Чудесно разбирам. Но не разбирам защо пишеш така и това е опитвам да си изясня. Два мача - сега с "Черноморец" и ако не се лъжа с ЦСКА. За мача с "Локомотив" София не съм сигурен.
Ако ще се заяждам обаче, първоначално беше казал за претенции за 2 дузпи. Явно сега си свалил летвата. Остава още малко...![]()
Радвам се, че разбираш от ферментация, понеже на мен ми е почти професия
Защо визираш само този шампионат.. евентуално?Заради чий плач смениха шефа на съдийската комисия?За мача ви с ЦСКА... Бяхте толкова слаби, та тези три гола са просто съжаление от страна на ЦСКА.Щеше да е свръхнагло да искате и дузпи.С Локомотив не съм ви гледал, защото си имам и друга работа понякога, но биете и всичко е ок.Ако бяхте загубили щеше да е интересно