Спорт има и зад табелата на София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Hugo Boss
Контакти:

Re: Спорт има и зад табелата на София

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 20:31

fcb_bg написа:
Hugo Boss написа:Значи първо плачем как нямаме един свестен стадион, а после защо ще инвестираме в свестен стадион!!?? Вие знаете ли какво искате последно? Или знаете, ама това че ще е в София ви дразни!!

Дай да строим и космодрум, нищо че нямаме космическа програма... Първото изречение на автора не си го прочел хубаво май.

Прочел съм го, но това нещо остава за поколенията. Всеки един проект дава пари на фирмите, работниците.. те от своя страна стават потребители, плащат данъци.. икономика му се вика. Държавата дава тези пари, но те си остават в държавата.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 20:33

Кашчей написа:
Hugo Boss написа:Ами да се седят по родните места бе? Аз ли да ходя да им развивам икономиката? Я ми кажи колко твои познати са дошли само да учат в София и са се върнали да развиват нещо?

А, нещо така, за убиване на икономиката да си чувал?А да си чувал, че имаше времена, когато софиянец можеше да работи в цяла България и получаваше и столични?И ако някои неща са се променили, то мисленето-не.

Точно това имам в предвид. Не сте си променили комплекса от Софийското жителство и София е мръсна дума. Но пък се бутате да дойдете в София!!

Сега София нарочно са убили икономиките на провинцията. Ами аз съм за да затворим София за тези които нямат Софийско жителство и работната ръка да се върне от там където е дошла и да си вдигнете икономиките :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2010 20:36

Hugo Boss написа:
Кашчей написа:
Hugo Boss написа:Ами да се седят по родните места бе? Аз ли да ходя да им развивам икономиката? Я ми кажи колко твои познати са дошли само да учат в София и са се върнали да развиват нещо?

А, нещо така, за убиване на икономиката да си чувал?А да си чувал, че имаше времена, когато софиянец можеше да работи в цяла България и получаваше и столични?И ако някои неща са се променили, то мисленето-не.

Точно това имам в предвид. Не сте си променили комплекса от Софийското жителство и София е мръсна дума. На пък се бутате да дойдете в София!!

Сега София нарочно са убили икономиките на провинцията. Ами аз съм за да затворим София за тези които нямат Софийско жителство и работната ръка да се върне от там където е дошла и да си вдигнете икономиките :)

И знаеш ли какво ще стане тогава... с тези работни софиянци, особено в сферата на строителството, което ви е главно перо в инвестициите :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 20:37

Каквото и да стане си е наш проблем :) Ще си строите на воля по родните места...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 дек 2010 20:46

Thsmith написа:
До тогава мога да ви кажа само тези думи...[offtopic]Изображение[/offtopic]

Алооо отворковците, кой ви знае вие от кои села са ви прароднините... Роден в София и вече големия столичанин стана :arrow: Доста сериозно пречистване и трябва на тази страна!
Големи комплексари има! София е била 11 хиляди, а в момемта си прави извода е над 2 милиона!
Писна ми от "кореняци" софиянци, а вече и варненци, които забравят откъде са тръгнали! България е едно голямо село, ама май има доста хора, които не могат да го проумеят!
Иначе по темата, не е нормално всичко да е в София, така е, но още по-ненормално е да няма кой да инвестира в останалите градове и цялото население да се е запътило към 2-3 града!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2010 20:48

Hugo Boss написа:Каквото и да стане си е наш проблем :) Ще си строите на воля по родните места...

И кой ще ви построи стадиона, гражданино :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 20:51

Кашчей написа:
Hugo Boss написа:Каквото и да стане си е наш проблем :) Ще си строите на воля по родните места...

И кой ще ви построи стадиона, гражданино :mrgreen: :mrgreen:

Това твой проблем ли е?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 дек 2010 20:56

Hugo Boss написа:
fcb_bg написа:
Hugo Boss написа: Значи първо плачем как нямаме един свестен стадион, а после защо ще инвестираме в свестен стадион!!?? Вие знаете ли какво искате последно? Или знаете, ама това че ще е в София ви дразни!!

Дай да строим и космодрум, нищо че нямаме космическа програма... Първото изречение на автора не си го прочел хубаво май.

Прочел съм го, но това нещо остава за поколенията. Всеки един проект дава пари на фирмите, работниците.. те от своя страна стават потребители, плащат данъци.. икономика му се вика. Държавата дава тези пари, но те си остават в държавата.

Той и космодрума остава за поколенията... Аз викам първо да си оправим малко от малко футбола, защото съм сигурен, че ти (или други) няма да платиш за всеки мач на отбора, защото те нищо не играят.
Малко ще е тъпо да се тупаме в гърдите с хубавия стадион красавец, а да той не се пълни. Къде заради цените на билетите(заради правилно преценено цена-качество), къде заради "не ходя, защото знам какво ще гледам и не си заслужава".
Лично аз отивам и на поляната да гледам, ако знам, че ще си заслужава.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 14 дек 2010 20:58

...лошо няма пичове живем в глобален свят.....и Булгаристан е част от него....миграцията е естествен и необходим процес...но за това което се случва със София....и с останалата част от страната не е виновен някой който е роден в столицата (заедно с неговите неговите роднини ли без тях) или не е роден там.Политиката за развитието на регионите в България е объркана до такава степен,че дори хора от Пловдив и Варна търсят работа и развитие в столицата,защото на този етап дали с държавна намеса или не, се инвестират и насочват средства само за развитието на столицата.Не е от сега,наследено от преди 10 ноември,но точно сега този процес е особенно интензивен.Всичко е дотолкова централизирано,че нещата се случват само и единствено в столицата(нов завод на Софарма,търговски центрове,стадио,зала,централни офиси на банки,фирми,туризъм в това число на фирми които въобще даже не развиват дейноста в София но които плащат данъци там)не така обаче е в Европа,примери има много...Барселона-Мадрид,Мюнхен-Берлин,Рим-Милано-Торино.Поради това сгрешено и наследено развитие все повече хора ще се насочват и ще търсят перспектива и развитие в София,трамваите,трафика,движението и всичко останало в столицата ще става все по "миризливо",натоварено, да живееш в София ще става същевременно по-изнервящо, но много по-желано.Затова именно и този стадион се строи в столицата...няма нищо ненормално,не е някакъв местен,по скоро е републикански патриотизъм за развитие на столицата.....и тотално шамаросване на останалите градове....причината не е в хората които живеят в София,а тези които ни управляват и са ни управлявали през последните 40 години.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2010 21:01

А УЕФА и ФИФА ще ни позволят ли да игрем на поляната? Ходих за последно на В. Левски да гледам ЦСКА - Бешикташ ( по-скоро да гледам Бешикташ, не съм от ЦСКА). В А сектор м/у редовете имаше педя вода, а аз седх в/у облегалката. Същевременно един приятел се преби и падна в локвите и опръска един човечец целия.. как да ходя на мач и да дам по 15лв за това? Да се самонаказвам ли?

Върни се в “Футбол - България”