MORSKI написа:левскар07 написа:Футбола в Бг го наблюдавам от 1964-5 год., така че моряците откакто ви помня сте първо армейци. Възможно е с много малки изключение. Както се казва, веротността е нулева.
Ами грешно наблюдаваш явно... Това, че сме били под крилото на армията не значи, че сме били армейци!
А и бързо забравяте 2008 кой ви помогна за титлата след 1:0 срещу ЦСКА на Тича... Ех тази къса памет значи.,..
MORSKI"][, помня и ме беше яд на Левски, че не си взе точките, а благодарение и на този мач станахме парви.
Впрочем, аз не мога да мразя, най-малко пък моряците. Защото благодарение на вас, гледах много пъти любимия си Левски. Но това не променя нещата, почти.
Нинов, Митев, Билялов, Д.Георгиев, Д.Георгиев, Ст.Богомилов/по-ксно Г.Жеков - ми е градски,Г.Марев - ми е набор/ Пл.Ганев - ми е съученик/ ги помня, защото ходих да гледам Гунди, Б.Михайлов, Г.Соколов, Хр.Илиев, С.Костов/по-късно Емил Спасов, Г.Йорданов, Г.Милков - пак набор,П.Курдов/.Мир на праха им на починалите.
Това само на прима виста. Еми, къса памет
А благодарение на Спартак гледах Ман Юнатид с Франк Стейпълтън и Норман Уайтсайд - детето чудо тогава.
Така, че, моряци, не ви мразя. Но нека признаем фактите