Какво трябва да се направи с Николай Йорданов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Какво трябва да се направи с Николай Йорданов?

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 21:55

Ultras_Levski написа:
MORSKI написа:
Ultras_Levski написа:Как какво,бе - направете му статуя във Варна,нали го обичате и само за него говорите :)

Вие направете в София на Момира и сме квит... Над 2 месеца говорихте за него :?

УАУ - ЗАТАПИ МЕ :!: :shock: А не,с вас квит не можем да сме..ние назад да тичаме,не можете да ни настигнете ! Аре ние ще си пием бира и ше ви се смеем колко сте жалки,а вие продължавайте да обвинявате съдията,че не сте могли да...вземете точка :shock: :mrgreen:

Леле този път ти ме затапи :mrgreen: Ами ходете назад, напред,.., Не ме вълнува, ама не пишете глупсоти по форумите! Че и къса памет имате...А за това кой какъв бил, айде няма нужда! Че и вие не бяхте особено велики миналата година в ЕКТ!

А вие сладури, не обвинявахте ли съдията преди 6- 7 месеца? Че и цяла комисия сменихте!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 20 сеп 2010 22:10

MORSKI написа:
левскар07 написа:Футбола в Бг го наблюдавам от 1964-5 год., така че моряците откакто ви помня сте първо армейци. Възможно е с много малки изключение. Както се казва, веротността е нулева.

Ами грешно наблюдаваш явно... Това, че сме били под крилото на армията не значи, че сме били армейци!
А и бързо забравяте 2008 кой ви помогна за титлата след 1:0 срещу ЦСКА на Тича... Ех тази къса памет значи.,..

MORSKI"][, помня и ме беше яд на Левски, че не си взе точките, а благодарение и на този мач станахме парви.
Впрочем, аз не мога да мразя, най-малко пък моряците. Защото благодарение на вас, гледах много пъти любимия си Левски. Но това не променя нещата, почти.
Нинов, Митев, Билялов, Д.Георгиев, Д.Георгиев, Ст.Богомилов/по-ксно Г.Жеков - ми е градски,Г.Марев - ми е набор/ Пл.Ганев - ми е съученик/ ги помня, защото ходих да гледам Гунди, Б.Михайлов, Г.Соколов, Хр.Илиев, С.Костов/по-късно Емил Спасов, Г.Йорданов, Г.Милков - пак набор,П.Курдов/.Мир на праха им на починалите.
Това само на прима виста. Еми, къса памет :oops:

А благодарение на Спартак гледах Ман Юнатид с Франк Стейпълтън и Норман Уайтсайд - детето чудо тогава.
Така, че, моряци, не ви мразя. Но нека признаем фактите ;)
Последна промяна от левскар07 на 20 сеп 2010 22:22, променено общо 1 път.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 20 сеп 2010 22:15

joro65 написа:След такава дузпа,ръководителите на съдийската комисия би трябвало да го попитат:на какво основание даде дузпата Ники?Може да се оправдае и каже ,че е видял съприкосновение меж ду Пиргов и македонеца и не е видял вратаря да играе с топката.Тогава добре,не е застанал на подходящото място и се е излъгал.Ама добре бе Ники,не видя ли накъде отива топката?Или мислиш ,че вятъра е запрати към центъра?А това се вижда ,ако ще и на центъра да си!Тогава значи умишлено си свирил в полза на единия отбор.Причина?Ако е каже,да казва,ако не-бой и **** и доживотно аут от съдийството!

Миналата година на мача с Литекс го аплодирахте, а сега да се маха?
Защо?
Когато свири срещу Левски е добър, а сега да се маха...
Ами засадата при втория гол на Черно море, нея като не свири ние да опяваме ли защо мача не завърши 3:1 за нас?
Престанете и се научете, че когато левскарите заговорят за нещо не трябва да плюете, защото само година по - късно всички си патите...
Преди години, когато Лафчис извади Левски и каза на всички, че мачовете се уреждат - плюехте, после - олеле, мачовете се уреждат...
Не може да славиш някой, че е свирил нечестно, а година по - късно да искаш да го махнат за същото, ставаш смешен така, самият ти не помагаш на истината!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 20 сеп 2010 22:29

tony1977 написа:Не можах да гледам мача, защото по същото време бях на работа, но преди малко гледах репоратаж от мача и да ви кажа честно по смешна дузпа от тази няма накъде.Ватаря играе с топката и въобще не закача левскарчето! А относно съдията - лишаване от съдийски наряди в професионалния футбол доживот||!!!!!!!!!!

Ха-ха, изобщо не закача левскарчето... Само дето му подсече краката. Или за теб такова подсичане е нещо нормално. Или си сложи очила, ама с много голям диоптър, или се правиш на тъп. По-скоро второто според мен.
Към футболистите на морето: с тези груби селски изпълнения доникъде няма да стигнете. Такава игра практикуват отборите от аматьорските групи. Нищо общо с футболна игра. Когато се научите поне малко да играете ФУТБОЛ, тогава ще имате претенции за каквото и да било. Дотогава - млък!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2010 22:31

joro65 написа:
optimistik написа:Никога не бих защитил нито един от съдиите ни.Но ако трябва да сме справедлииви,дузпата беше отсъдена съвсем точно,на видеото се вижда ясно,че Тасевски игра с топката,а Пиргов го подсече.Независимо,че може да е играл за топката вратарят,Тасевски го беше иззпреварил и ако Пиргов не го беше спънал с ръце вероятно Тасевски щеше да я стигне и да играе отново с нея.Така,че ако трябва да бъдем справедливи ще трябва да признаем,че това беше съвсем точно отсъдена дузпа.За отбелязване е отвратителния терен и грубата игра на играчите на Черно море,лошо впечатление направи и Пиргов в опита си зза саморазправа със съдията.В Европа за това наказват доста солено.Поздравления все пак за сърцатата игра и на двата отбора,ако се държи на феърплея и се избягнат грубите и опасни влизания мога да кажа,че мача ще е на доста високо ниво близко до европейското.

Айде и на теб да го напиша,белким ти дойде малко акъл:

Абе малумни ли сте,какви сте не разбирам.Как не научихте,че играе ли вратаря в наказателното поле с топката,ако ще и един кур да е сложил на нападетеля-дузпа няма.Другото са левскарски тълкувания на правилата на футболната игра!

Малоумен ли си, не знам къф си, ама, ако играе първо нападателят с топката, дузпа има.Тука пуснаха амнайси линка към положението, но ти явно не обичаш да гледаш.Ако ситуацията е монтаж ще ти призная мнението, но да си кривиш душата, само защото иде реч за Левски е тъпо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2010 22:36

edmon_dantes написа: Дотогава - млък!

Кой си ти, та да кажеш дали някой може да си каже мнението в някоя тема или не?

Тези, които си забравят историята са осъдени да я повторят... та си спомни миналият септември и октомври.. и не ги забравяй!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 сеп 2010 22:50

Имаше 100% дузпа.Илко Пиргов първо го хвана за крака и после закачи леко топката.Черно Море е изключително груб отбор все едно спорта е ръгби,а не футбол трябваше да останат с по-малко от 9 човека на терена!Поне 4 червени картони за 4 изключително груби влизания,а те търсят вината в съдията... :shock: .
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 20 сеп 2010 23:14

Кашчей написа:

Тези, които си забравят историята са осъдени да я повторят... та си спомни миналият септември и октомври.. и не ги забравяй!

Визирам феновете на Черно море, които толерират грубите и селски изпълнения. Дори още преди мача се заканваха как искали да изпочупят краката на футболистите на Левски. Това нормални фенове ли са според теб? А?
Спокойно, не съм забравил нито септември, нито октомври, нито миналия сезон, и още колко сезони не съм забравил... Ти не се притеснявай за това.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 23:25

edmon_dantes написа:
Кашчей написа:

Визирам феновете на Черно море, които толерират грубите и селски изпълнения. Дори още преди мача се заканваха как искали да изпочупят краката на футболистите на Левски. Това нормални фенове ли са според теб? А?
Спокойно, не съм забравил нито септември, нито октомври, нито миналия сезон, и още колко сезони не съм забравил... Ти не се притеснявай за това.

айде да не правим заключения за всички от няколко потребителя, а? По тази логика аз да направя ли онбобщение за вас като фенове предвид глупсотите, които изписаха маса сини питребители!

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 20 сеп 2010 23:38

Левски е номер едно това е чистата и неопетнена истина.Честно казано не очаквах толкова груб мач.Домакините явно бяха решили да ритат всичко наред но не и едно нещо наречено - футболна топка.При всяко влизане на черноморци уж за чист шпагат косите ми се изправяха. Как може така да се играе по такъв груб начин, но явно това бе тяхната тактика за игра - ритай здраво в краката на противника пък каквото ще да става.После съдията им бил виновен, че паднали. Да се радват че им опрости доста груби нарушения които бяха за чист червен картон.Питам се само какви ли щяха да бъдат коментарите на играчите от Черно море ако бяха победили? Тогава всичко щеше да е наред , съдията да си е свършил работата и всички да са доволни.Но победата е за по-достойния отбор ЛЕВСКИ !!!

Върни се в “Футбол - България”