Най-оспорваното първенство от години?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Най-оспорваното първенство от години?
Българското първенство по футбол е ясно ! Играят 16 отбора по 2 мача на принципа гост домакин и това прави 30 кръга,след тези 30 кръга 1 е ясно ЛИТЕКС пак е шампион 
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
big4eto написа:Българското първенство по футбол е ясно ! Играят 16 отбора по 2 мача на принципа гост домакин и това прави 30 кръга,след тези 30 кръга 1 е ясно ЛИТЕКС пак е шампион
Тука ли трябваше да се смееме, че нещо не схванах?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
BG-BateGoyko
- Контакти:
Аз пък цеца не ги броя изобщо дажев първите 4-5 места. То се знае, че като дойде зимата, и те като мечките заспиват зимен сън, и се събуждат много трудно напролет. Та още от ся затъват в тинята. Ще влязат като гергъовски агнета на заколение в групите на ЛЕ, след които ще са се сръвнили с тревата. Очаквам да сменят пак тренъори, а Общината на София като им забави заради кризата парите за боклука, ще има и извадени джобове. После пак ще дойде трансферния прозорец и един автобус нови ще пристигнат...И така на татакък... Левски за мен е шампион, следван от Черноморец. Третото място ще е или за Литекс, които в момента все повече ще боксуват заради липсата на Червенков, а може и Локото, Славия или дори Берое, за които с този амбициозен тренъор никак няма да е незаслужено. Просто ЦСКА...ще гледат титлите като Ливърпул от тук насетне...от вечното 4-5 място, ако не вземат тотално да си реформират отбора...
za nas e toj religiq написа:tatusindo написа:za nas e toj religiq написа:Че ти за експерт ли се имаш, че моето да е по експертно?
Пише се по-експертно и не,не се имам за експерт.Така и не разбрах защо ми зададе въпроса кои отбори съм ходил да гледам????
Ами ако не си ходил от къде знаеш че играят така?? Или съдиш по 2 мача от телевизията? Разбирам че си пловдивчанин -левскар ама това значи ли, че само те играят така
Това си е лично мое мнение за начина,по който играят.Ако можеш да ме опровергаеш или да ми посочиш друг отбор,който прави такива игри,и най-важното постига такива резултати(за Черноморец и Локо пд говоря за първенство,за Левски във всички турнири)- готов съм да го чуя.Или пък не си съгласен че и трите отбора играят приличен и красив футбол???
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- TPAKTOP
- Контакти:
tatusindo написа:Това си е лично мое мнение за начина,по който играят.Ако можеш да ме опровергаеш или да ми посочиш друг отбор,който прави такива игри,и най-важното постига такива резултати(за Черноморец и Локо пд говоря за първенство,за Левски във всички турнири)- готов съм да го чуя.Или пък не си съгласен че и трите отбора играят приличен и красив футбол???
Аз съм съгласен с теб ама не се знае на пролет как ще се развият нещата
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
batelevski написа:Само да не останете с пръст в устата..и предните години ловорехте в началото, че Левски е шампион и т.н., ама кво стана..айде поне да изчакаме малко
Е какво искаш да кажеш,че Левски няма 3 спечелени титли за 5 години ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
TPAKTOP написа:tatusindo написа:Това си е лично мое мнение за начина,по който играят.Ако можеш да ме опровергаеш или да ми посочиш друг отбор,който прави такива игри,и най-важното постига такива резултати(за Черноморец и Локо пд говоря за първенство,за Левски във всички турнири)- готов съм да го чуя.Или пък не си съгласен че и трите отбора играят приличен и красив футбол???
Аз съм съгласен с теб ама не се знае на пролет как ще се развият нещатаЦСКА почва да мачка из Бългаия и Европа! Ако излезем от групите няма да сме шампиони но пък ще направим фурор в ЕКТ
Пич, честно ти казвам, искренно ти се радвам на ентусиазма и оптимизма!!!Цска дори само заради такива фенове като тебе трябва да се съвземе и да започне да показва някаква игра,защото бг футбола ни има нужда от силни Левски и Цска.Но, пак лично мое мнение, с тея наемници: Тибони,Грило,Тиеро,''новия Меси'' и т.н. няма как да стане.Миналата година ми хареса как тръгнахте с Любо,събра в отбора кадри от по-слабите бг отбори,направи ги колектив,без да има някоя ясно изразена ''звезда'' и отбора вървеше.... А сега:смяни на треньорите през месец,некакви звезди (Шеридан,Тиеро),които с нищо не оправдават заплатата си,вместо да се налагат талантливите юноши(Тонев,Костадинов)..... Ако тоя сезон ги нямаше Янчев и Нелсън не ми се мисли къде щяхте да се намирате в таблицата .... Дано да се стабилизирате и с някоя и друга победа(и красива игра естествено) да влезнете в топ 3!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
TPAKTOP написа:tatusindo написа:Аз съм съгласен с теб ама не се знае на пролет как ще се развият нещатаЦСКА почва да мачка из Бългаия и Европа! Ако излезем от групите няма да сме шампиони но пък ще направим фурор в ЕКТ
Както казва един велик български спортен журналист: "Това да се чува".
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- TPAKTOP
- Контакти:
tatusindo написа:Пич, честно ти казвам, искренно ти се радвам на ентусиазма и оптимизма!!!Цска дори само заради такива фенове като тебе трябва да се съвземе и да започне да показва някаква игра,защото бг футбола ни има нужда от силни Левски и Цска.Но, пак лично мое мнение, с тея наемници: Тибони,Грило,Тиеро,''новия Меси'' и т.н. няма как да стане.Миналата година ми хареса как тръгнахте с Любо,събра в отбора кадри от по-слабите бг отбори,направи ги колектив,без да има някоя ясно изразена ''звезда'' и отбора вървеше.... А сега:смяни на треньорите през месец,некакви звезди (Шеридан,Тиеро),които с нищо не оправдават заплатата си,вместо да се налагат талантливите юноши(Тонев,Костадинов)..... Ако тоя сезон ги нямаше Янчев и Нелсън не ми се мисли къде щяхте да се намирате в таблицата .... Дано да се стабилизирате и с някоя и друга победа(и красива игра естествено) да влезнете в топ 3!
Ами съгласен съм с теб но това е обект на друга тема! Виждам че не сме за никъде в момента ама трябва да приемем и факта че футболистите все още не се познават.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- TPAKTOP
- Контакти:
pomiqrat написа:TPAKTOP написа:Аз съм съгласен с теб ама не се знае на пролет как ще се развият нещатаЦСКА почва да мачка из Бългаия и Европа! Ако излезем от групите няма да сме шампиони но пък ще направим фурор в ЕКТ
Както казва един велик български спортен журналист: "Това да се чува".
[offtopic]Същия който вика и "Oh, Yes" ли?
Върни се в “Футбол - България”