Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 23:07

JohnnieWalker написа:
delqnski47 написа:Добре,имате някакво право!На никой не му пука,че ЦСКА има да получава пари от Алания и не знам си къде!Както и на Черноморец не му пука,че Сливен има да получава пари от ЦСКА!Разбирам,всеки си иска парите и това си е нормално нещо!
Но по медиите се пише,че все ЦСКА е длъжник,а в същото време не се пише колко пари има ЦСКА да получава!Ей това ме дразни мене...!Всички свикнахте да обвинявате ЦСКА за всичко!

Единственото звено на ЦСКА което обвинявам е НЕКАДЪРНОТО И БЕЗОБРАЗНО РЪКОВОДЕНЕ ОТ ГОДИНИ :!:

Еми това е факт!Аз обаче не искам да прибързвам,да обвинявам Титаните,защото малко или много те погасяват задължения,за разлика от Лупи!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 май 2010 23:07

delqnski47 написа:Добре,имате някакво право!На никой не му пука,че ЦСКА има да получава пари от Алания и не знам си къде!Както и на Черноморец не му пука,че Сливен има да получава пари от ЦСКА!Разбирам,всеки си иска парите и това си е нормално нещо!
Но по медиите се пише,че все ЦСКА е длъжник,а в същото време не се пише колко пари има ЦСКА да получава!Ей това ме дразни мене...!Всички свикнахте да обвинявате ЦСКА за всичко!

Това колко има да получава ЦСКА си е проблем на ЦСКА и ЦСКА да си търсят сумите, както го правят Пирин, Сливен, Вихрен и Черноморец.

Относно Алания, трансфера е станал преди 2-3 месеца. Вероятно там пише за начина на плащане.

Защо вече три години ЦСКА не се разплати на Вихрен за Удоджи?

Като ЦСКА няма пари защо привлича Галчев, Делев, Платини, Чавдаров, Иван Стоянов, Коста Янев, Панку, Петре, Митрески, Гранден и т.н., с какво са се надявали да платят?

Като нямаш пари, не купуваш - просто е.
Нима на отбори като Монтана не им се иска подобно нещо, но него правят.
Виновни са си ТИТАН и да си се оправят, кофти че страдате пак вие феновете на ЦСКА.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 31 май 2010 23:09

delqnski47 написа:
JohnnieWalker написа:

Единственото звено на ЦСКА което обвинявам е НЕКАДЪРНОТО И БЕЗОБРАЗНО РЪКОВОДЕНЕ ОТ ГОДИНИ :!:

Еми това е факт!Аз обаче не искам да прибързвам,да обвинявам Титаните,защото малко или много те погасяват задължения,за разлика от Лупи!

Тъжното в случая е, че ще трябва доста време за да се оправят поразиите на Лупи ;) Желая Ви успех ;)

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 31 май 2010 23:10

Дали ще гледаме deja vu? Нищо чудно да гледаме пак.
Докога други отбори ще страдат и ще поемат санкции заради наглостта на цска. ДОКОГА?
Ако има справедливост, четирибуквието трябва да НЕ получи лиценз. Всичко друго ще бъде поредната гавра с футбола ни.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 31 май 2010 23:10

Viktor4o_Rs написа:Разбира се , че феновете на ЦСКА нямат вина затова ,което става и никой не казва , че имат , но това не ги оправдава да казват на черното бяло , да псуват , да заплашват и да живеят в някакъв свой свят на конспирации и заговори срещу ЦСКА ;) Пак казвам , повечето от трезво мислещите казваме , че искаме да има изиквания и те да се спазват - нямаш годен стадион - отиваш на годен , нямаш пари - не купуваш като разпран нови играчи и скъпи селекции , имаш непогасени и неразсрочени дългове - изхвърчаш без лиценз , това е :!: :!: Докато няма правила , няма да се оправим никога , а много жалко на някой , който се опитва да преиначава историята - да се обявява за наследник на АС-23 ; що се отнася до Левски , факт е , че и те са били с привилегии като отбор на милицията , но това е несравнимо в сравнение с това как е създаден ЦСКА и титлите му от периода 1951-1962 ;) Левски винаги е бил историческият съперник на Славия , и не ги харесвам , но го уважавам , че са създадени нормално , а не с указ , това е :mrgreen:

ПФК Левски след 1944 година няма нищо общо с този преди това ... И напротив , точно те са създадени с указ на Георги Димитров в чест на Сталин ... ЦСКА е правоприемник на АС 23 от където и да го погледнеш. Даже играем на един и същ стадион ... Докажи дълговете на ЦСКА най - после , омръзна ми да те подсещам ... :lol:

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 31 май 2010 23:11

acmilan написа:Май забрави че ние сме на това дередже заради Томов и ни беше отнето правото с един доста силен отбор спечелил безапелационно първенството да атакува шампионската лига ние феновете на ЦСКА обичаме безрезервно отбора и сме готови да умрем за него и не заслужаваме подигравки за ради отношенията на някой измекяри който утре ще си пият ракията заедно.

Разбирам,че си обичате отбора и в това няма нищо лошо,напротив,но защо нападате автора на темата,защото я е пуснал?Ок,казваш Томов бил виновен,ами задълженията към Сливен и Пирин и те ли са от негово време?Защо собствениците от Титан имат пълен комфорт от страна на феновете и не им се държи сметка за неща,за които Томов беше псуван,целен с шишета вода и не знам си какво още?Ами вие скочихте дори на Васил Божков :roll: Но с Борисов и Иванов нещата не стоят по същия начин,при положение,че макар и да се погасяват дадени дългове,в същото време се натрупват нови,да не говорим пък за чисто спортно-техническите неща...[/quote]
Незнам дали си чел но изказванията на Глачев и Байкушев двамата собстевеници на Пирин имат доста различни мнения относно дълага единия вика 120 000 евро а другия милион , а и полвината пари са за Пиетробон и Стоиков взети по времето на Томов,мен ми е ясно че тия са мошеници титан даже знам как процедират защото съм говорил с Борисов рано или късно плащат всичко но чакат да мине през съд защото минава време и така въртът парите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 23:11

acmilan написа:Май забрави че ние сме на това дередже заради Томов и ни беше отнето правото с един доста силен отбор спечелил безапелационно първенството да атакува шампионската лига ние феновете на ЦСКА обичаме безрезервно отбора и сме готови да умрем за него и не заслужаваме подигравки за ради отношенията на някой измекяри който утре ще си пият ракията заедно.

Разбирам,че си обичате отбора и в това няма нищо лошо,напротив,но защо нападате автора на темата,защото я е пуснал?Ок,казваш Томов бил виновен,ами задълженията към Сливен и Пирин и те ли са от негово време?Защо собствениците от Титан имат пълен комфорт от страна на феновете и не им се държи сметка за неща,за които Томов беше псуван,целен с шишета вода и не знам си какво още?Ами вие скочихте дори на Васил Божков :roll: Но с Борисов и Иванов нещата не стоят по същия начин,при положение,че макар и да се погасяват дадени дългове,в същото време се натрупват нови,да не говорим пък за чисто спортно-техническите неща...[/quote]

Нее,ние обвиняваме автора,защото както той,така и ти и останалите не е ваша работа да се бъркате и да искате обяснения за това колко задължения имал ЦСКА!Се едно аз да почна да се бъркам в задълженията на комшията и да му искам сметка!Не знам,аз досега не се сещам,да съм се заинтересовал за задълженията на Берое примерно!Ама едно е Берое,друго е ЦСКА все пак!Разбирам ви напълно!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2010 23:14

Тъжното в случая е, че ще трябва доста време за да се оправят поразиите на Лупи ;) Желая Ви успех ;)[/quote]

Не знам,ти май левскар беше,но с това ти изказване ми оправи настроението,за което ти благодаря много!Дано и Борат се махне,че то се вижда,че няма светло бъдеще при ''Левски''! ;)
Sofia.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 май 2010 23:15

delqnski47 написа:

Разбирам,че си обичате отбора и в това няма нищо лошо,напротив,но защо нападате автора на темата,защото я е пуснал?Ок,казваш Томов бил виновен,ами задълженията към Сливен и Пирин и те ли са от негово време?Защо собствениците от Титан имат пълен комфорт от страна на феновете и не им се държи сметка за неща,за които Томов беше псуван,целен с шишета вода и не знам си какво още?Ами вие скочихте дори на Васил Божков :roll: Но с Борисов и Иванов нещата не стоят по същия начин,при положение,че макар и да се погасяват дадени дългове,в същото време се натрупват нови,да не говорим пък за чисто спортно-техническите неща...

Нее,ние обвиняваме автора,защото както той,така и ти и останалите не е ваша работа да се бъркате и да искате обяснения за това колко задължения имал ЦСКА!Се едно аз да почна да се бъркам в задълженията на комшията и да му искам сметка!Не знам,аз досега не се сещам,да съм се заинтересовал за задълженията на Берое примерно!Ама едно е Берое,друго е ЦСКА все пак!Разбирам ви напълно![/quote]

Че кой си ти да казваш кой къде ще се бърка? Живеем с свободна държава и можем да си пишем каквото си искаме ;). Да,едно е Берое,друго е Цска ;). За това идвате н*срани в Стара Загора и за това за купата бяхте 200 човека срещу зарата,но ви разбирам... много бой бяхте изяли последно време. Берое са много по истински отбор от вас. Друг е въпроът,че вие сте лицето на България и не трябва да затъвате,но правилата са за всички.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 май 2010 23:15

Хахаха , сега пък съм нямал право да пускам темата :lol: :lol: :lol: Ще си пускам каквото си искам , щом се спазват правилата на форума , ЦСКА е обществен клуб и всеки от нас може да си каже мнението , като не ви е приятно - не влизайте във форума и толкова , аман от цензура и вождове тука :lol:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 31 май 2010 23:16, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”