deepblue1963 написа:vasobaso написа:На крива ракета космосът и пречи, нали г-н Михов!?!?! Отборите са твърде много, базите им са неандарталски, а има и няколко мача, които не може да се предават по телевизията... Точно защото били твърде много, трябва да лишим запалянковците им от футбол, а възпитаниците на ДЮШ-овете им от развитие, защото след 20 години футболен тормоз виновните са те, а не управниците на футбола у нас, които са несменяеми (освен, ако БиБиСи не се намеси). Ако сме казали А, г-н Михов, трябва да се каже и Б, а не да се рецитира стихотворение... С колко отбора беше А група, когато в Европа не бяха чували за БАТЕ Борисов, а на българските отбори се гледаше с респект?
Ти на това,дето се играе по някои картофени ниви,футбол ли му викаш?
Deep, не ме рразбирай грешно, съгласен съм с теб за картофените ниви и футбола, сега ми кажи, кой е виновен за това? Ако това са запалянковците, детско-юнушеските формации и хората, които работят там, всеки обвързан по някакъв начин с футбола на гражданско ниво, ок... нека им отрежем пътя до телевизионните права, билетите от мачове с лидерите и ги оставим да се оправят с ДАРЕНИЯ, защото всяка инвестиция извън "професионалния" формат е всъщност дарение за изгубена кауза. При новия формат на лигата (не дай Боже!) и със старото съдийство, старото футболно ръководство, старите муцуни на чело на "Грандовете" (божичко Локо Сф и Литекс вече са "грандове", а не добре играещи отбори заради статуса на президентите им) какво ще се промени? Ще може ли да отстраним БАТЕ догодина?