W84me написа:10 отбора х 4 мача ! Това е положението, всичко друго е крачка назад!
По принцип съм за 16 отбора, но ще се съглася с теб, само и само да не вземат да вмъкнат "оня крадливия отбор" от В група.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:10 отбора х 4 мача ! Това е положението, всичко друго е крачка назад!
kiril.a.d написа:TristaNNN написа:kiril.a.d написа:Колега "лудогорски неутрален" да те питам - защо от как ЦСКА...да речем и Локо Сф, не са в А БФС тото-група, аз гледам БЕЗПЛАТНО - ОНЛАЙН, всички мачове на трагичната А БФС тото-група?.....................
Щото така ви е програмиран гена, затова. Все безплатно, все на далаверка и после зина голямата уста - "Дайте".
Докато всички ние не се научим да си плащаме за услугите, които ползваме, то нямаме никакво морално и всякакво друго право да изискваме нещо насреща!
![]()
![]()
![]()
.....
Виж сега, аз отдавна знам че си рядко глупав, но защо трябва и днес, ако не и ежедневно да го подчертаваш??? - докладвай!!! - разбирам те, че е ужасно да си глупав....
Та да те питам, глупако, кой е луд и на кой му е сбъркан гена, след като "Не е луд този който яде баницата, а този, който му я дава"?....
Та що си глупак, та ми даваш баница и то безплатна?....
И веднага да докладваш, другарю глупав ченгесаргибиджи, щото...ба мааму - не само задникът ти лъсва, ми и голата гладка глава!!! - апропо: дължиш ми 100 лв за поучението че си глупав и дай боже втори път да не ти се случва! - за всеки следващ, дай боже умен коментар, ми дължиш 20% !!! - да се научиш че безплатни неща...обеди няма...
Само не разбрах от...дивотията ти - защо Домуса пусна безплатно излъчване на всички свои спортни канали?....ще ти се скърши ли злобния и див хатър, да го изречеш, глупако?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Avanti_Ragazzi написа:Аз съм за мега, хипер, гига висша-дриша лига със 128 отбора!![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
СВОБОДЕН написа: Левски и ЦСКА рано или късно отново ще спорят за титлата и, ако при това положение играят четири пъти, лошо ли ще е?

Ботевъ Пловдивски написа:Не знам как такава голяма бройка клубове ще осигури исканата входна гаранция от 1,5 млн. лв. за влизане в бъдещата Висша лига. Правилно е да я има и разбирам защо я изискват, но просто ме съмнява да намерят 16 отбора, способни да набавят подобна финансова гаранция.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта