Дискусия за бъдещето на А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

krumeto
Контакти:

Re: Дискусия за бъдещето на А група

Мнениеот krumeto » 06 апр 2016 14:48

W84me написа:10 отбора х 4 мача ! Това е положението, всичко друго е крачка назад!

По принцип съм за 16 отбора, но ще се съглася с теб, само и само да не вземат да вмъкнат "оня крадливия отбор" от В група. :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2016 15:01

kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:Колега "лудогорски неутрален" да те питам - защо от как ЦСКА...да речем и Локо Сф, не са в А БФС тото-група, аз гледам БЕЗПЛАТНО - ОНЛАЙН, всички мачове на трагичната А БФС тото-група? ;).....................

Щото така ви е програмиран гена, затова. Все безплатно, все на далаверка и после зина голямата уста - "Дайте".
Докато всички ние не се научим да си плащаме за услугите, които ползваме, то нямаме никакво морално и всякакво друго право да изискваме нещо насреща!

:lol: :lol: :lol: :lol: .....
Виж сега, аз отдавна знам че си рядко глупав, но защо трябва и днес, ако не и ежедневно да го подчертаваш??? - докладвай!!! - разбирам те, че е ужасно да си глупав....
Та да те питам, глупако, кой е луд и на кой му е сбъркан гена, след като "Не е луд този който яде баницата, а този, който му я дава"? ;)....
Та що си глупак, та ми даваш баница и то безплатна? ;)....
И веднага да докладваш, другарю глупав ченгесаргибиджи, щото...ба мааму - не само задникът ти лъсва, ми и голата гладка глава!!! - апропо: дължиш ми 100 лв за поучението че си глупав и дай боже втори път да не ти се случва! - за всеки следващ, дай боже умен коментар, ми дължиш 20% !!! - да се научиш че безплатни неща...обеди няма ;)...
Само не разбрах от...дивотията ти - защо Домуса пусна безплатно излъчване на всички свои спортни канали? ;)....ще ти се скърши ли злобния и див хатър, да го изречеш, глупако?

Само толкова ли? Брей, брей ... много слабичко, мнооооого. Нищо, следващият път се постарай повече, пък аз дотогава ще се радвам и на малкото написано. Иначе гледам, че добре съм ти бръкнал, когато и където трябва. :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 апр 2016 15:09

Аз съм за мега, хипер, гига висша-дриша лига със 128 отбора! :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 06 апр 2016 15:16

Avanti_Ragazzi написа:Аз съм за мега, хипер, гига висша-дриша лига със 128 отбора! :lol: :mrgreen:

Ако ще е МЕГА 128 отбора са малко... Трябва да са 1024К...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2016 15:25

Одеве с един колега дискутирахме, че сякаш един от най-интересните моменти при организацията на новото турнирно чудо остава бройката на отборите.
Добре де, как и на какво основание, аджеба, клубовете ще "гласуват" за 12, 14 или 16 на брой отбори-участници, при положение, че не се знае колко отбора ще успеят да се докопат до заветния лиценз. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 апр 2016 15:31

СВОБОДЕН написа: Левски и ЦСКА рано или късно отново ще спорят за титлата и, ако при това положение играят четири пъти, лошо ли ще е?

Аз винаги гледам всички мачове от Световното първенство, което е веднъж на 4 години. От ШЛ, която е с много по-силен футбол, винаги гледам всичко от полуфиналите нататък.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 06 апр 2016 15:51

Не знам как такава голяма бройка клубове ще осигури исканата входна гаранция от 1,5 млн. лв. за влизане в бъдещата Висша лига. Правилно е да я има и разбирам защо я изискват, но просто ме съмнява да намерят 16 отбора, способни да набавят подобна финансова гаранция.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2016 16:09

Ботевъ Пловдивски написа:Не знам как такава голяма бройка клубове ще осигури исканата входна гаранция от 1,5 млн. лв. за влизане в бъдещата Висша лига. Правилно е да я има и разбирам защо я изискват, но просто ме съмнява да намерят 16 отбора, способни да набавят подобна финансова гаранция.

Проблемът тук е за по-малките отбори, те ще видят зор, но да му мислят ако се гласят да участват в новото чудо. Например, тимът на Локо ГО разполага със скромните 500 000 лева официален годишен бюджет, та ще е чудничко откъде биха набавили останалите 1 000 000.
[offtopic]

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 06 апр 2016 16:28

W84me написа:10 отбора х 4 мача ! Това е положението, всичко друго е крачка назад!

+100

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 06 апр 2016 16:36

Изобщо не мога да разбера как на този селски футбол могат да му сложат име "Висша Лига" ?!? Смятам, че най-добре е да си я кръстят "Селска Лига" и футбола официално да стане аматьорски. Неофициално БГ нивото отдавна си е аматьорско и всяка година си го виждаме в турнирите. И с 5 и с 16 отбора да бъде новата формация, то тя ще е със същите смешни собственици, треньори, играчи и БФС. Как да стане по-добра тая Висша лига, като участниците ще са същите ?!?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Футбол - България”