Да, има неправилно разпределение на билетите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Да, има неправилно разпределение на билетите

Мнениеот anihilator » 28 май 2015 23:28

plamenst7 написа:
anihilator написа:Да билетите трябва да са разпределени 50 - 50 всичко друго е нарушаване на правилника ;) Но от гнусните шопи не съм и очаквал друго :evil:

Абе ти нормален ли си? И на стадион за 18 000 да има само 4000 човека, при положение, че има интерес от много почвече. Ако на финала се озове пак някой отбор като Черноморец Поморие, да вземат направо на закрити врати да го направят финала, за да е честно и 50/50. Смешен си!

Цифрите не са ти верни . Ина теб така ще отговоря - има си правила които явно само за вас не важат :!: ОТДЕЛНО ТУК ЩЕ СПОМЕНА , ЧЕ ОТ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА ТРЪБИМ ЧЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ТОЗИ СЪДИЯ И ТОЧНО НЕГО СЛОЖИХА ЕСТЕСТВЕНО :!: За справка изгледайте репортажа от есенния мач между двата отбора и дузпата която дава в 96 минута :!:

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 28 май 2015 23:37

Колко от продадените във Варна билети са закупени от левскари... :?: Никой не може да каже , но да не стане така ,че Буферната зона да се измести .

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 28 май 2015 23:37

anihilator написа:
lider-83 написа:Аз само не мога да разбера какъв им е проблема на феновете на Черно море. Страх ги е да не ги набием пред стадиона или на плажа ли какво не мога да разбера. Разбирам да имат 15000 фена и да не стигат билетите ами те не могат да купят и 3000 за какво ревът ??? Някой ще кажат че не било честно и трябва да са 50/50 ми да ходят да протестират там където се решават тези неща какво сме им виновни ние ???? Не прочетох някой от Левски да се е оплакал че финала е в Бургас или че ТИМ са платили за това или нещо подобно. Може би трябваше всички да са в свободна продажба и която агитка колкото си купи и така :)
Купата е синя . Само Левски .

Проблема е , че има правила които са нарушени :!: Това теб не те ли притеснява :?: Или като фен на Левски приемаш всичко това за даденост :!:

Аз съм твърдо за да се спазват всички правила не само във футбола но и в живота но какво съм виновен аз ???? Защо не протестирате пред БФС или пред ръководството на отбора че не ви е защитило и така ?
И преди и сега Левски значи Свобода

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 29 май 2015 00:42

korteneca написа:Новата версия: мачът е уговорен в полза на Левски и феновете на Черно море са отказали да купуват билети. :lol:

Не е версия.Много са дето го знаем и не си купихме.Реално в Бургас ще дойдат тези,които вярват в реалния финал.....Всички останали ще си гледаме ангажиментите по започналия летен сезон.
Честита Купа на Левски!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 29 май 2015 00:43

Eminem написа:Със седмици реваха за разпределението на билетите, а не могат да изкупят 3000 билета. Жалки сте.

Защо да ги купуваме?! Всичко е ясно. Левски бие без проблем. Приятно лято на всички!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 29 май 2015 00:46

greenlandia написа:Ами нямат фенове, то е ясно!Дали щи имат и 1500 човека . Даже ми се струва че е невъзможно.

Какъв е проблема колко сме? Всеки си има предпочитания за свободното време. Знаеш ли колко приятни неща могат да се правят в събота? Даже водата се стопли за плаж.А всички заведения на крайбрежната алея вече са открити. Какво да правим в Бургас , да гледаме победа на Левски?! Не ни е интересно.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 29 май 2015 00:50

korteneca написа:
anihilator написа:Да билетите трябва да са разпределени 50 - 50 всичко друго е нарушаване на правилника ;) Но от гнусните шопи не съм и очаквал друго :evil:

Защо? Вие не можете 2500 билета да купите, а какво остава половината? Или искате просто феновете на Левски да са по-малко и половината стадион да е празен? И аз не очаквах да сте толкова смешни и жалки с непрестанното реване за всичко. 8-)

Защо сте напрегнати? Нали спечелихте вече? Я се настройвайте за лятото! Кой си дава парите за безсмислени неща.Ако имаше интрига,щяхме да се втурнем.Но бързо разбрахме,че интрига няма.Това е.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 29 май 2015 00:53

miro_rz написа:От 400 000 град да не се намерят 3000 човека е голям смях , Сплит е 250 000 и имат 50 000 стадион :)
Ние за купата с Локото и Ботев бяхме толкова . За сравнение между населението на градовете няма какво да се коментира.

Все пак пожелавам да стане добър мач и по-добрият да победи ;)

Ами смей се! Това удължава живота,но увеличава бръчките.Ти си решаваш.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 май 2015 00:57

Левски винаги ви бие без проблем! 5:2 на Герена, 2:0 на тича!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 29 май 2015 00:58

g55amg написа:

Билетите, съдиите....тва селяните ше си намерите 10001 оправдания до мача =)

В събота да не забравите да скриете шалчетата в гащите,че да не стане фал :mrgreen:

Трудно ли ти е да бъдеш позитивен?

Върни се в “Футбол - България”